August 28th, 2015

Abang Nara kagum melihat kepopularitian dan kehebatan Luminous Skincare yang kini sedang hangat diperkatakan ramai. Mendengar namanya, ingatkan ia adalah ciptaan orang luar. Rupa-rupanya Luminous Skincare diimport dari Itali oleh orang kita sendiri.. Tunjang utama di sebalik penyelesaian terbaik untuk masalah kulit wajah ini adalah Namee Roslan, seorang blogger yang cukup popular.

luminous skincare

dah kahwin dah si Namee nie, jangan nak ngorat plak

95% dari pengguna berpuas hati dan terbukti keberkesanan Luminous Skincare pada kulit wajah mereka! “Macam tak percaya, masalah kulit yang dialami bertahun2 lamanya akhirnya selesai . Syukur sangat.” Itu antara testimonial yang sering diterima oleh Namee Roslan. Namee sendiri mempunyai kulit wajah yang mulus dan tulus. Iyerlah, takkanlah si pengasas kulit tak cantik kan? Hebat sungguh Luminous Skincare ini.

Luminous Skincare adalah set penjagaan wajah 4 in 1 yang mempunyai kehebatan untuk merawat kulit yang bermasalah dan dalam masa yang sama mencerahkan wajah dari dalam secara sihat. Luminous Skincare adalah 100% organik. Diperbuat dari 100% ekstrak tumbuh-tumbuhan memberi khasiat kepada kulit. TIADA pengelupasan. Kesan seawal 1 ke 3 minggu.

Sebelum bercerita panjang, silalah LIKE Facebook Luminous Skincare dan follow Instagram Luminous Skincare terlebih dahulu. Nanti kang terlupa pulak. Dan kalau terasa terus nak buat tempahan atau nak bertanya, boleh terus Whatsapp ke 016-250 9143. Harga? Memang berpatutan sangat-sangat. Semenanjung Malaysia cuma RM157 (termasuk postage) sementara Sabah Sarawak hanya RM165 (termasuk postage). Ok jom kita cerita sikit tentang Luminous Skincare nie.

luminous skincare

100% organik . Tidak mempunyai bahan merbahaya seperti MERCURY atau HYDROQUINON. Formula yang diimport dari Italy . Ramai yang telah menjadi mangsa bahan mercury. Tanda2 wajah anda mangsa mercury adalah bila kulit wajah menjadi kemerahan dan pedih bila terkena cahaya matahari. Malah risiko menjadi kanser kulit. Kulit akan menjadi rosak bila anda berhenti penggunaan skincare mercury tersebut.

luminous skincare

Mangsa mercury dan hasil 4 minggu selepas menggunakan Luminous skincare.

Luminous Skincare
– 100% organik. (Halal)
– Texture yang sangat nipis. Anda tidak akan rasa melekit atau berminyak walaupun berpeluh.
– Diimport dari Italy
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Wanita mengandung

Dalam set Luminous Skincare ni ada 4 item yang membantu merawat wajah:

Cleanser
– berfungsi untuk membersihkan wajah dari cela dan habuk persekitaran. Mempunyai fungsi merapatkan liang pori.

Toner
– membuang sel kulit mati dan menyegarkan kulit.

Emulsion
merawat, melembapkan , mencerahkan ,dan melindungi kulit tetapi dipanggil Emulsion kerana texture nya yang sangat nipis. Mempunyai sunblock spf18 dan collagen untuk anti-penuaan.

Repair Activator
– Merawat kulit dan memulihkan kulit yang berjerawat , tona tidak sekata, pori terbuka, bintik2 hitam/putih, dan mengimbangkan kelembapan kulit. 

Produk ini membantu untuk:
– merawat masalah jerawat , blackhead dan whitehead,
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti peneuaan.
– bertindak sebagai sun-block spf 18

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI !

luminous skincare

Pengguna mempunyai masalah jerawat batu yang amat teruk dan kulit yang amat berminyak di bahagian dahi. Telah berjumpa dengan pakar tapi telah menelan kos beribu ringgit. Ini hasilnya selepas menggunakan Luminous skincare selepas 3 weeks.

luminous skincare

Pengguna mempunyai masalah kulit sensitive dan allergic. Ini adalah kesan selepas 1 minggu menuggunakan Luminous Skincare.

luminous skincare
Pengguna mempunyai masalah kulit berminyak da tona tidak sekata. Ini hasil selepas 1 minggu menggunakan Luminous Skincare. Kulit menjadi lembap dan tidak berminyak. Adik sepupu tegur kulit nampak cerah dan sekata.

luminous skincare

Masalah parut hitam yang bertahun tahun lamanya. Kesan selepas 3 minggu menggunakan Luminous Skincare.

luminous skincare

Pengguna adalah mangsa mercury. Kulit wajah menjadi rosak selepas berhenti menggunakan produk mercury.Menggunakan set Luminous sejak dalam tempoh mengandungkan anak kedua. Organik dan selamat.

luminous skincare

Pengguna mempunyai masalah kulit jerawat, berminyak dan pori terbuka. Hasil selepas menggunakan Luminous skincare, pori semakin tertutup dan kulit lebih cerah sekata !

Luminous skincare set 4 in 1 sangat selamat ! Tiada pengelupasan atau bahan2 terlarang. Anda akan jatuh cinta dengan set Luminous skincare ini. Belum cuba belum tahu !

Harga
Semenanjung : RM157 (termasuk postage)
Sabah Sarawak : RM165 (Termasuk postage )

Boleh whatsaapp ke no 016-250 9143 untuk dapatkan Luminous anda! :)

Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Luminous_Series dan Instagram : Luminous_Series


Comments are closed.

Loading...