Written by AbangNara | July 3rd, 2018

Sudah 2 tahun Luminous Skincare berada di pasaran. Rata-rata pengguna yang menggunakan Luminous Skincare mengalami masalah kulit wajah breakout akibat tersalah guna produk. Tidak kurang juga pengguna dari golongan yang memang mempunyai masalah kulit. Luminous Skincare diformulasi kan dari bahan-bahan semulajadi dan tiada mercury.

Tidak menjanjikan kesan seawal 1 hari kerana bahan semulajadi mengambil masa untuk pulihkan wajah.

Yang PASTI, kesan boleh dilihat seawal 1 ke 2 minggu.

Minggu 1 : Jerawat kecut dan kemerahan surut.

Minggu 2 : Parut mula pudar, pori-pori terbuka kecut.

Minggu 3 : Jeragat dan kedutan halus mula pudar.

image

92% dari pengguna berpuas hati dan terbukti keberkesanan Luminous Skincare pada kulit wajah mereka! Macam tak percaya, masalah kulit yang dialami bertahun2 lamanya akhirnya selesai . Syukur sangat. Itu antara testimonial yang sering diterima .

image

Satu set adalah untuk penggunaan 1 bulan .

Ramai yang sangat takut dengan produk mercury sejak ramai menjadi mangsa kulit rosak dan terbakar akibat mercury. Antara soalan yang kerap ditanya oleh customer adalah “boleh tunjukkan texture produk tak ?” kerana musykil dan fobia dengan krim mercury yang melekit dan berkilau atau krim kilo .

Ini adalah texture produk Luminous Skincare. Memang selamat digunakan dan telah didaftarkan dengan KKM. Luminous Skincare terdiri dari 4 in 1 set dan kesemua unit tersebut adalah dalam bentuk ‘cecair’.

Cleanser = Gel
Toner = Water
Emulsion = Lotion nipis
Repair Activator = Gel

Semua 4 in 1 Luminous Skincare datang dalam bentuk liquid. Nipis, tidak melekit dan tidak oily.

image

Ini adalah antara testimoni berjaya yang menggunakan Luminous Skincare..

Testimoni

image

image

image

image

image

image

image

image

Luminous skincare set 4 in 1 sangat selamat ! Tiada pengelupasan atau bahan-bahan terlarang. Anda akan jatuh cinta dengan set Luminous Skincare ini. Belum cuba belum tahu !

RM10 OFF + Makeup bag untuk pembelian dari blog Beautiful Nara.

WhatsApp to order .Click .
www.wasap.my/+60162509143/pmNRplease

Luminous Skincare
016 250 9143

Facebook : Luminous Series

Instagram : Luminous Series

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to Luminous Series Skincare Semakin Menjadi Pilihan Ramai

  1. Rita says:

    2 bln lebih dh gne .Serasi n bgos alhmdulillah.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Aku pakai produk ape pon xsesuai ngn kulit muka kecuali bodyshop,org lain licin mulus gebus..adoiii..tp bodyshop ok jugak sb me’maintain’kan kulit aku..

    1

    0
  3. Wahhh, nak cuba lah produk ni. Nampak mcm bagus jer..

    1

    1
  4. lin says:

    Nk bli yang jual. 70 tu..cne nk contact?

    0

    0
  5. Kak Peah says:

    Cantik budak Namee ni , dulu time akak muda zaman keja pat kilang roti cam ni la muka akak dulu.
    Sayang bila lepas beranak 6 , da tak jaga muka tak scrub , jaga suami .
    Nk Ajak romen gan laki pun da tkde mood.
    Haizz

    0

    0
    • Kak Marpoah says:

      Dah kira bagus tu laki tak lari dari kakak…mungkin masih ingat anak anak.

      Anak 6…faham faham ajelah…dah rabak giler tu kak!!

      1

      0
    • Anonymous says:

      Dengan gigih komen pembohong.Rosak kulit je pakai menatang nie semua.

      2

      0
  6. nina says:

    brunei ada supply tak?

    0

    0
  7. Boringla hari ni says:

    Adek aku pakai ni. Elok. Aku nk cuba tpi belom cuba lagi . Dr italy kan benda alah ni??

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Produk rita rudaini pn terbaek jugak…..amat berkesan…

    1

    0
  9. melati says:

    tak nak coba Q Putih ker…hahahahahahahahahahahaahahhhaaaa..org gila jer pakai Q Putih ni..

    0

    0
  10. lara alana says:

    pm.

    0

    0
  11. yaya says:

    HI, ni pengakuan jujur saya tentang produk luminous ni. Alhamdulillah dah 2 bulan guna. so far tak nampak apa sgt kesan pon lg..kulit saya jenis berminyak dan berjerawat pasir seluruh muka. namun walaupun tiada improvement till now, saya selesa guna produk ni dan akan teruskan guna maybe utk 2-3 bulan lagi..cuma saya nk ckp, bagi yang nk beli produk ni, x semua org akan bernasib baik dpt kulit cam namee. kita kene realistik. ada org pakai cepat nampak perubahan, ada yang tak. saya pilih utk terus guna sebab saya suka tekstur dia yang tak oily dan berbau nyaman. and walaupun saya cuma beli set kecil yang RM157 tu, ia tahan sampai sekarang walau da masuk 2 bulan. cleanser dia pekat. so jimat lah jugak. So nasihat saya utk beli apa-apa produk pon, lower your expectation and choose the one that is kind to your skin (and your money). Terima kasih.

    7

    0
  12. aimi says:

    hellloooo

    0

    0
  13. kerja says:

    bila baca bab produk muka untuk cantik ni… mmg aku confuse sendiri… aku ni skrg umur 30 tahun kerja pegawai, selalu bagi talk kat hdpn, tpi jerawat tak pernah hilang… selalu ada… minum air kolagen, dari yang murah puluh ringgit hingga ratus ringgit dah, produk dari yang murah hingga ratus ringgit dah… kadang2 jadi skejap lepas tu xlut.. jerawat aku lagi kuat, makan dan minum fiber untuk buang toxic dah…. lama2 stress juga… sbb stiap kli jumpa rmai yg kta umur cam aku sepatutnya xada jrwt la, biasa org dh kawen jrwt xnaik la… ada yg suggest suruh prgi buat bekam muka… mmg rsa nak prgi… cikit lgi.. ni iklan mcm ni mmg rsa nk cuba, tpi produk brand aje lain, dlm tu sama aje… keciwa lagi…. hurm….

    1

    0
    • Kertas Pasir says:

      Saya sarankan gunakan product yg terbukti berkesan ia itu kertas pasir/sand paper yg nombor 4 punya. Memang sesuai buat sesiapa saja…cubalah try cost nya pun murah dan berbaloi.

      0

      1
    • Anonymous says:

      guna lah lamer

      0

      0
  14. sue says:

    saya dah cuba..memang berkesan…

    0

    0
  15. hey says:

    Yes product ni bagus my son ada guna n alhamduillah bekesan, n utk warga Brunei mendukacita coz tak dtg keBrunei even pakai pos n very disappointed drong punya staff, yes the one yg handle that hotline number very unprofessional , “benda bagus tapi pekerja sendiri mau ingat lah….” f Namee Roslan tak handle staff dia elok2 hancusss lah products dia

    3

    0
  16. fromthe_truestory says:

    apa sal lah ” ada byk mesej lama2 tahun 2015″…
    mulahlh di kuarkan..27 hb Mei kn puasa…27hb June kn Aidil fitri…mulalh nk jual dn promote barang..

    2

    0
  17. mim's says:

    sy jual produk safi rania gold…bru pkai seminggu xngam.krim siang mlm dgn pencuci rm 45 sja.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    harap2 bukan produk timbang kilo atau rebranding..

    0

    0

Leave a Comment

Optional