October 21st, 2019

Kemelut rumah tangga Lufya Omar dan Dr Che Muhammad Hafiz seakan tiada jalan penyelesaian. Kedua-duanya tidak henti berbalas kenyataan di media sosial demi mempertahankan diri masing-masing.

dr che hafiz sindir lufya

Terbaru, Lufya ketika membalas komen netizen menafikan dia menggunakan media sosial untuk membuka aib suami dan sengaja ingin menagih simpati. Jelas Lufya, kenyataannya sebelum ini hanya sekadar luahan perasaan, merasa kesal mengapa suaminya tidak hadir ke mahkamah untuk menyelesaikan kes cerai mereka.

Dalam pada itu, Lufya berkata dia sudah penat melayan segala ‘drama’ suaminya itu dan meminta Dr Che Hafiz untuk tidak terus cuba meraih publisiti dan melengahkan lagi kemelut rumah tangga mereka.

lufya omar buka aib suami

Tutup la aib sendiri. Cepat selesaikan masalah bukan lari! Siapa yang drama? Saya dah penat la layan drama. Siapa yang nak perhatian ini sebenarnya? Nak terkenal semata-mata ke?

Berhenti jadi budak-budak jadi la lelaki. Saya penat, saya ada anak yang memerlukan saya lebih daripada nak layan drama dia.

lufya cerai

Terdahulu, Lufya berkata dia sudah lama memendam perasaan serta bersabar dan enggan lagi meneruskan perkahwinan yang disifatkan penuh negatif dan toksik. Jiwanya didera apabila berlakunya penganiayaan, selain mendakwa sudah empat bulan digantung tidak bertali.

Sumber Berita : mStar Online


19 responses to “Lufya Omar Nafi Buka Aib Suami, Sengaja Tagih Simpati”

  1. Mia says:

    Saya setuju..

  2. Anonymous says:

    Kakikucinghitam, lepas dia bising dekat socmed pun still suami dia tak attend court. Sebenarnya takde dapat apa pun kalau bising dekat socmed when it comes to divorce case. Pergi je la failkan dekat mahkamah.

  3. aih says:

    kalau dah alang2 suka buka aib masing2.. cerita sikit pengalaman atas katil macam mana… suami tahan berapa lama.. guna position apa yang favorite.. ada blowjob tak.. ada orgasm tak, pancut atau tak… suka sgt buka aib kan.. cerita la skali benda tu..

    betul2 x matang berdua ni… socmed bukan tempat luah perasaan..

  4. Anonymous says:

    Bosannn nk

  5. Anonymous says:

    komen paling win. hahaha. cepat la ckp ape pangai sebona eaaa doctorate tu haa. ni buat kami2 ni semua tertanya2. haihhhhhhh. lambat.

Loading...