Lucinta Luna Ditangkap Kes Dadah, Polis Bingung Tempatkan Lokap Lelaki Atau Wanita

Hiburan

Lucinta Luna Ditangkap Kes Dadah, Polis Bingung Tempatkan Lokap Lelaki Atau Wanita

Tentunya ramai yang masih ingat dengan lagu Bobo Di Mana nyanyian Datuk Seri Aliff Syukri, Sajat dan seorang lagi penyanyi Indonesia iaitu Lucinta Luna.

lucinta luna dadah

Advertisement

Baru-baru ini, Lucinta atau nama sebenarnya Muhammad Fatah ditangkap selepas dipercayai terbabit dalam penyalahgunaan dadah jenis Ecstacy.

Namun, polis Indonesia kini bingung sama ada mahu menempatkan penyanyi transgender itu di lokap lelaki atau wanita, selepas selesai proses siasatan nanti sebelum menjalani proses tindakan perundangan selanjutnya.

lucinta luna aliff syukri

Sel (lokap) perempuan atau laki (lelaki), kami belum (memastikan), penahanan masih di ruang penyelidikan (bilik siasatan).

Selebriti itu ditahan bersama-sama tiga lagi rakannya di apartmentnya yang terletak di Thamrin City, Jakarta Pusat pada jam 1.03 pagi. Sehingga hari ini, Lucinta masih disoal siasat polis Metro Jakarta Barat.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

6 Comments

  1. merepek je dorg ni

    February 13, 2020 at 8:47 am

    dorg yg nyah2 ni msok tandas pun ladies toilet. bp kali dah tserempak kt rnr. stesen minyak. tp bwt cool la. kang sound nyah jdimalu plk. ble tanye takot msok tandas laki. tkot kne intai n kne raba kt lua. hmmmmm

  2. Ssdddd

    February 12, 2020 at 9:38 pm

    Takut ade kes kene rogol pulak tu yg pening

  3. Anonymous

    February 12, 2020 at 7:58 pm

    Knp la nk pening2 kepala dh sah2 lelaki msok kn jela kat lokap lelaki adoiii

  4. bodoh

    February 12, 2020 at 5:02 pm

    benda senang pun nak disusahkan… dah namapun lelaki, masukkanlah ke lokap lelaki…. apa benda laaaaaaa

  5. Anonymous

    February 12, 2020 at 5:01 pm

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA