April 19th, 2018

Zaihani Mohd Zain, stailista dan pengkritik fesyen teruk dikecam kerana status Facebook menghina orang gemuk. Zaihani bagaimanapun mendakwa statusnya disalah faham oleh Netizen. Katanya, status itu merujuk kepada seorang lelaki yang duduk terkangkang hingga mengambil ruangnya dan menyebabkannya kurang selesa. Zaihani turut memohon maaf di atas status itu.

Bagaimanapun, pelakon dan usahawan Rozita Che Wan telah membidas Zaihani di Instagram kerana menghasut orang lain untuk tidak memberikan baju sekiranya ingin dipinjam oleh pengurus Che Ta.

Che Ta menulis:

Dia menulis begitu untuk kenyataan Zaihani yang berikut:

Penulis sangkakan setelah meminta maaf Zaihani tidak akan menulis di platform media sosial umum secara semberono, tetapi mungkin juga dia belum belajar dari kesilapannya.

Kebanyakan pengikut Che Ta menyokong tindakannya menulis kapsyen berani mati untuk membidas Zaihani.

Orang kata, zaman Internet sekarang kerana jari badan binasa. Sudah macam-macam cerita buruk didedahkan mengenai Zaihani kini keluar pula yang baru. Semoga bertabah. – beautifulnara.com


64 responses to ““Luar Dalam Buruk, Kedut Macam Lace Beropol,” Rozita Che Wan Bidas Zaihani Mohd Zain”

  1. Bawangholland says:

    Wow umur dah 60 baya2 mak aku je ni, nasib baik mak aku tk macam ni.. memalukan je tua kerepot camni acah2 fahshionista hahaha. Baik nenek gi main dgn cucu ke lagi baguih

  2. Lilianna says:

    Excellent post. I was checking constantly this blog and I
    am impressed! Extremely useful information specially the
    last part :) I care for such info much. I was seeking this particular info for a very
    long time. Thank you and good luck.

  3. Anonymous says:

    Kita pon nk tua juga… tak ke mana pon
    Tak dak yg kekal

  4. Nek ta sila tanggal mekap says:

    Orang melayu yg bergaul dgn komuniti melayu kalau gaduh First class. Diorang boleh team up walau dengar sebelah pihak je.

  5. mimi says:

    tOLONG JAWAB SOklan aku korang
    nenek ni umo bape?

Loading...