Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Luahan Terakhir Arwah Din Beramboi, Semoga Rohnya Dicucuri Rahmat

gambar pengkebumian arwah din beramboi

Alhamdulillah jenazah Din Beramboi telah selamat dikebumikan hari Jumaat lepas. Dengar ceritanya ribu-ribu jugak orang yang datang. Kawan-kawan artis ada, kaum keluarga pun ada dan yang paling penting, ramai peminat yang datang untuk menitip doa kepada arwah Din Beramboi.

Advertisement

Arwah Din Beramboi sebelum meninggal dunia telah menulis kata-kata yang menunjukkan seolah-olah dia mengetahui yang masanya telah tiba di Twitter.

1. Sesapa nak ganti aku tahun depan… Dah tak larat lagi nak buat kelakar sebab nak berumur. Nak beribadah pulak rasanya…

2. Tanda-tanda ajal mula-mula bahagian kaki berasa kebas-kebas kemudian beransur-ansur ke bahagian atas hingga ke nafas dan keluar selamanya… Aku insaf!!!

Dan yang terbaru kami dapat ketahui, dalam satu interview bersama Utusan Malaysia, arwah Din Beramboi telah mengeluarkan kata-kata di bawah:-

Advertisement

[note]Saya rasa kini saya boleh berbangga dengan konsep lawak jenaka yang saya ketengahkan. Esok atau lusa kalau saya sudah meninggal dunia, mungkin orang akan ingat dengan konsep lawak yang sebegini. Saya akan teruskan karier saya ini selagi ada umur dan kesihatan yang baik. Ini kerana, urusan esok, lusa dan hari hari seterusnya adalah perkara-perkara ghaib yang hanya Allah sahaja yang tahu/[/note]

Semoga arwah Din Beramboi ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Wallahualam.

Lagi gambar sekitar pengkebumian arwah Din Beramboi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar pengkebumian arwah din beramboi

gambar pengkebumian arwah din beramboi

gambar pengkebumian arwah din beramboi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top