Written by AbangNara | August 4th, 2011

Makin serabut dan makin komplikated nampaknya cerita Elia dan Khairul Fahmi. Semua orang nak join. Dan terbaru pengakuan daripada kononnya bekas kekasih Elia di forum Cari sememangnya menggemparkan.

bekas kekasih elia

Lagi beberapa keping gambar lebih jelas dengan membaca entri ini sepenuhnya. Ada beberapa pengakuan lagi tapi tak nak tempek kat sini lagi. Kalau korang berminat nak baca, sila bagitau ye. Thanks.

bekas kekasih elia

bekas kekasih elia

bekas kekasih elia

bekas kekasih elia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

244 responses to Luahan Hati Yang Kononnnya Bekas Kekasih Elia La Pulak

  1. lembu pakai stokin says:

    adoyai…makin huru hara r korang nie…kalah artis hollywood lak ai….

    0

    0
    • mak jemah femes okay says:

      bang nara gmbr ko kt twitter x tahan siot..siyes skema..dah la wei bln2 pose renti kn la nk bukak aib org..dgn cara mcm nie ke ko nk bg mkn ank bni ko?

      0

      0
      • Manjakani says:

        Jom kita kira bape je tinggal pahala pose Abg Nara dari Subuh tadi sampai ke Maghrib ni … yang abg nara gigih sangat duk research hal2 diorang ni pehal ? Pi jaga rumahtangga tu bebaik laa dr heboh hal putus tunang org lain.. habih segala bukti sahih nk masukkan kt dlm ni.

        0

        0
        • ermm says:

          ko tuhan ke nak kira2 pahala org ni??

          0

          0
        • Manjakani says:

          pe lak hak ko nk tanya soalan tu ?? bodoh ! leh tanya ko tuhan ke tak .. pakai akal skit bila nk bg soalan pn

          0

          0
        • lalala says:

          ko sibuk2 nak kira pahala orang tu nape? kira2 pahala dosa ni kerja tuhan je..lalalala

          0

          0
        • sameon wakiti says:

          manja, wak nasihatkan manja ambil kisah pahala manja dulu. jangan nanti duk sibuk kira pahala orang, pahala manja pulak yang bocor tercicir. sedeh macam tu.

          0

          0
        • manjakani says:

          habisko bc ruang gosip ni, ko tak kira ke pahal ko sendiri? klu baik sgt, jgn masuk ruang gosip ni.apedaaaa. ni semua utk pengajaran buat kita. next time, boleh kita hati2 klu nak aniaya or buat sesuatu.

          0

          0
        • Manjakani says:

          Allo sengal meh sini ak bg tau ko. yg si nara sibuk sngt kuarkan gosip2 camni apa hal ? ak baca je bkn nye menyebarkan hal2 keburukan org. Gunakan la blog ni tuk berdakwah bkn tuk membuka keburukan org lagi2 masa bulan pose ni. Nk dpt pengajaran apa nye ngan benda2 mcm ni apa pengajaran yg ko leh dpt sngat ?? Mcm la hebat sngt citer ni sampai leh dpt pengajaran. Benda tah betul ntah tidak main balun jee korang nk caya. KO PI CARI PENGAJARAN KT TEMPAT LAIN KT SINI MMG KO TAK KAN DAPAT PN.

          0

          0
        • ikotsuke says:

          krg dok kutuk2 tp krg layan gak. xphm tol. krg bkk page ni means krg pon beria la kn nk korek2 search bagai psl artis gossip2 ni la kn. adoyyaiii. next time da bace trus blah. xyah kutuk2 balek. x memalukn dr sendiri. sume pon aman.

          0

          0
        • hantu says:

          haha bengong, ko pon sama je, bukak page abg nara gak kan?

          0

          0
      • sha says:

        ko jeles ehk die kaye pon

        0

        0
    • aku syg BN says:

      nara buat lg hura hara wahahhahaha
      love u lah nara…nk jd bapak dah ko gosip xabis2 heheheh

      0

      0
      • .benci artis. says:

        kecoh la lu mat. dah mcm mulut pompuan da ko nie.. biar la dgn dieorg tu. yang ko jaja citer ngko kenapa plak.. grow up la.

        0

        0
        • atentonten says:

          adoi da benci artis bkak website cenggini jgak.ni kn website gosip.abeh nk expect ape plak isi die.nk bincang hal ehwal agame ke.kne tuka name web manesnyekurmanara la plak pasni.adoiyaaii

          0

          0
        • .benci artis. says:

          same la otak ko dgn mamat tue. SO KAMPUNG.

          0

          0
      • miera says:

        ko ni bukan nak komen sangat pon just nak promo link blog ko je. tiap post ko komen sepatah perkataan dengan link blog ko tu. kesiannya kat ko

        0

        0
  2. antropoxy says:

    perempuan jejari tembun over…dia igt dia sapa?rosmah?

    0

    0
  3. antropoxy says:

    perempuan jejari tembun mmg over…die igt die sapa? ROSMAH?

    0

    0
  4. kidz_280 says:

    ape bende lah…ni lah dikatakan publisiti murahan….

    mcm xpasal jek ade pasal ex boyfren die….

    eee….. lama2 menyampah lak aku dgn dua2… baik elia, baik kfcm…

    sudah2la… ni bulan puasa…. bawak2 muhasabah diri..!

    0

    0
  5. penapatah says:

    aku rasa da boleh stop da cite pasal ni.. bia la diorang.. plz, bulan ramadhan ni, elok la kite tnglkn perkara2 lagha.. dr haritu je cite pasal KFCM n elia ni..

    0

    0
    • heeee says:

      tapi awk…blog ni mmg blog gosip…mmg tuk melagha kan org….kalo awk x nak lagha awk tayah bukak blog ni….x kan nak nara tulis blog pasal juadah berbuka selama sebulan kot……masing2 da besar…tahu mane lagha mane tidak..kalao awk da tahu awk elak la tayah bukak blog ni ok….pi bukak blog tentang hikmat berpuasa setiap ari insyaAllah tidak melalaikan ;)

      0

      0
      • penapatah says:

        da boleh agak da ade je comment cm ni.. okey, sy mengajak org kearah kebaikan.. amar makruf nahi mungkar..kite WAJIB utk mencegah bnd yg kite taw mmg SALAH.. lagi2 dlm bulan puase ni.. bkn ekadar thn lapae & dahaga tp hati, mulut, n perlakuan kite jgk kene berpuasa.. awk berpuasa, tp awk x dpt apa2, melainkan lapar & dahaga.. bkn nk jadi ustaz kt sni, tp ni la manusia, tak boleh terima teguran org.. sy admit, ni mmg blog gosip, tp ade gak batasny.. x perlu nk panjangkan cerita, tak perlu nk buktikan sape betul, sape salah.. ni hal peribadi org.. cube kalau hal peribadi awk org dok canang2, awk rase selese tak? kalau comfort, mmg sy tabik..

        0

        0
      • penapatah says:

        one more thing,, “mmg tuk melagha kan org”.. lagha ialah PERKARA YG SIA2.. ape maksud awk? awk ske ramai yg buang masa ngn perkara2 cm ni? dah tu, tambah plak dgn dosa.. sy rase awk tak paham maksud lagha yg sebenar..

        0

        0
        • DIAM says:

          DIAMLAH!

          0

          0
        • budakcomel says:

          ko mmg terbaek

          0

          0
        • apa2 la says:

          ni sorang lagi x bleh terima teguran orang lain…kalau x nak dgr nasihat orang, kau tu yang DIAM…orang tegur sikit tau pun kau nak melatah…abis kfcm dgn elia, orang kutuk2 dorang, korang ingat dorang suka ker?? ingat kau je ada perasaan!

          -to penapatah : aku sokong kau..nak bergossip pun mesti ada batas.. dan x semestinya masuk blok gosip kita kena jadi macam orang jahil xde agama….

          0

          0
        • penapatah says:

          DIAMLAH: kite kene cegah sesuatu yg kite yakin bende tu salah.. kan ade 3 cara, dgn tgn, percakapan dan hati. i’m very sure ramai yg nasihatkan dalam hati, tp nasihat dalam hati tu adelah selemah2 iman.. MAAF,x de niat utk jadi ustaz skali lagi..

          apa2 la: tu la yg aku cube nk sampaikan.. tp nmpkny dorang tak paham.. aku suke ayat last kau tu.. mmg tepat sgt.. sape je kan yg suka hal peribadi dorang dicanang? da tu, buat tmbh dosa mengutuk n menyebar fitnah..

          0

          0
  6. Wow.. dashyat gak. Apa pun kena tanya gak kat si jejari runcing. Org boleh kate ape pun kan.. Kena tau dari 2 belah pihak

    0

    0
  7. sw33tdarling says:

    sesiapa pun berhak putuskan pertunangan kalau dia rasa patut buat macam tu.. tak kisah lah apa pun alasan dia termasuk laa dia dah jumpa awek baru yang lebih cun, lebih seksi, lebih kurus, lebih putih, lebih cantik dan tak lebih gedik yang sesuai bg dirinya.. so patut lah dia menukar hala tuju hati dan perasaan dia sebelum bernikah agar dia tak menyesal kemudian hari…

    0

    0
  8. YangMenaip says:

    wahhh!! panass gitu..

    0

    0
  9. kpt says:

    what da hell si elia nih.. ternyata bukan dari jenis yg boleh dipercayaai. keputusan apex tepat!!! sapa nak buat bini perangai camgini.. esok susah..
    hoi apex, tak payah pikir pasal kawin lagi laaa… dahlia ka, kamboja, melati ka, kasi hantam dulu… kata lelaki malaya…

    0

    0
    • sabunfab says:

      kau yakin ke cerita ex-bf ni betul ke tidak ? ntah wujud ke tidak orang ni, kau yakin ?

      bila orang support elia orang kutuk kate sedare mare, bila orang support fahmi, boleh jugak orang cakap sedara mare dia yang support kan.

      bila elia bercerita orang kate elia tipu la ape la, bile fahmi bercerita patot boleh cakap jugak la fahmi kelentong ape sume.

      senang cite, xtau pape, xpyh tambah dose. tengok dan lihat je. tak gitew. bulan pose setan xde, so bawak2 la logik sket pk tu dak.

      0

      0
      • lol says:

        tp yg blog post die psal ade org gile talak ngan die tu mmg xleh blah..haha..either the ex tu btul ke x, si elia ni mmg,errr, cne nk ckp ar.something like ade riak yg besar dlm diri cmtu..

        0

        0
    • bunga says:

      laa…nape sebut nama aku lak? tak pasal2 aku pn terbabit skali…huhu

      0

      0
  10. pelik says:

    aku memula baca mcm ok la sian dgn mamat tu.
    tp lelama mcm pelik.
    asalnye die ckp beza umur die dgn elia 2 tahun jer.
    pastu alih2 die ckp nk smbg PHD xlama lg n now umur die 26. elia baru 22thn.
    hermmm…
    pendek cerita, hanya dorg je la yg tau kebenarannya..

    0

    0
    • izz says:

      25 lahh..ehhehe…dlm mane thah aku baca.. dlm forum tu gak kot…

      0

      0
    • nour says:

      umur 26xleh wat phD ke?mbr sye skg umur 23 but then in progress tgh convert master to phD.. :)

      0

      0
      • pelik says:

        engkau ni dah salah paham dah ni.
        aku bukan cakap mustahil umur baru 26 dah bleh buat pHD. aku maksudkan beza umur tu.
        bila ada org tanya dia apsal umur die kejap lain, mamat tu xjawab pun soalan tu.
        adoyaiiiiii.
        ape yg aku nk cakap is, mamat tu belum tentu betul yg korang nk percaya bulat2..
        tu je..

        0

        0
    • sabunfab says:

      betul, ak take time lama gile nak baca thread tu smpai time tu page 87. memule kate beza 2 taon tapi ckp sekarang dah umur 26, nak further phd kat oversea, terus jadi pelik.

      0

      0
  11. jabun says:

    Fuck !

    fucking shittt gossip.

    boring mcm muka nara

    0

    0
  12. kaki_g0ssip says:

    ERMM DAH XTAU NK KOMEN APE. PD AKU, WHAT PAST IS PAST. AND NOW SI ELIA NI DH PUN TRIMA NSB YG SMA APE YG DIA DH WT KT KO DULU. PART AKAK DY YG BAJET BAGUS TU, AKU MMG XNK KOMEN LA. SBB AKU TGK MUKA DY PUN AKU DH NYAMPAH. HUHUHU. PEACE NO WAR YE !

    0

    0
  13. attention says:

    hahaha…dh mcm kanak2 ribena la dorg ni, tak matang lgsg. xpsl2 meletop skjp,ngalahkan artis pulak dorang ni, tp bg aku, ni suma punca dr si elia ni, perasan jari runcing, pdhl jari tembam, muka dgn badan pn tembam mcm kena sengat tebuan je. adehhhh, sudah2la elia tu kejor glamer oiiii.ko bukan artis pn. tula padahnye nk tulis blog psl cinta la apela, syok sendiri je minah ni, pstu kt fb lak sedap mulut je dok melaser tunang sendiri, apek tu ada buat ko mcm tu ke? apek tu yg bintang bola sepak pn x kepoh mcm kau, tp kau pulak yg sibuk cari publisiti. yg ex tu pulak stop jela buka pekung kisah lama korg tu, tp thanks sbb bgtau sikap sebenar elia tu, minah perasan, perasan lelaki syok n gila talak kt dia, perasan cun, slim kan ckit badan tu,hehe.soriii. tp dgr cter dr ex tu mmg kesian, tetiba jd xsuka dgn family elia tu. Dorang sendiri xhormat org lain, mcmne org lain nk hormat kuarga dorg, betul x? KF tu dh tawar hati….sbb elia tu byk sgt cengkadaknye. salah sendiri pn.
    astagfirullah az-azim….kurg pahala pose aku hrni…

    0

    0
    • Louis Lane says:

      Setuju dgn Attention.Si Elia tu yg sibuk cari publisiti. Kecoh ngan relationship.Low profile,tanam sayur kat kpg tu sudah la!kecoh nak ada jari runcing!padahal kontot!

      0

      0
  14. sha says:

    hahahah tu lah pasal dr 1st day aku taw die ni awek KFCM, nampak sgt dh pompuan gile glemer,dok nk tyg sgt kisah percintaan ngan my incik apex, haa skrg mendapatlah,hahahahha

    0

    0
    • Louis Lane says:

      Betol3.Nampak sgt tayang and kecoh.Konon2 bahagia la.Amek kau.Khairul pun naik meluat tgk perangai

      0

      0
  15. mama says:

    xpela abg nara, x berminat pon nak tau..xyah tempek2 la gosip ntah papa gini.

    0

    0
  16. kunakuni says:

    si ex saja nak menambah2 api yang sedang marak. tak eloklah benda yang lepas nak buka cerita lg.. kata dah move on tapi nape nak story2 lg? dun be part of foolish person..elia dah tgh sakit ditinggalkan takyah la u nak menampah perisa lagi.. baik u doakan diam2 supaya elia tabah. kalau betul u kasih pada elia u mesti taknak she feels d same as u felt before. things had happen. mistakes has been made..baik dari siapa pun, itulah yang dipanggil manusia biasa. moga semua pihak ambil iktibar yang patut.

    0

    0
    • dahliaTex says:

      elia dah dump laki tuh dgn biadap, so fair la bila elia dah kena dump balik dgn MyIncikApex dia tuh, amik jdkan pengajaran untuk kita semua, jgn nk buat benda tak baek kat org sbb what u give, u get back. , bukan nak kutuk elia tp aku rasa neh Tuhan bayar cash sebab nak sedarkan dia atas perangai2 dia yg sblom neh,

      0

      0
      • PeaceNoWar says:

        how sure u olz pasal exbf elia ni…?? korg kenal ke budak llaki so called si Xbf elia in person?? Sampai bleh percaya smua cerita dia? Ntah2 dia pn mcm u olz yg nk tgk KF & ELIA x jdi nk bina mesjid bsama? Sbb tu uolz percaya bulat2 kan.?? Sronok wlpn blum tau lagi sahih crite tu. Well, ade unsur JELES di sini yer Uolz… ha ha ha…Nmpk sgt HATERS kat sini terdiri dr…ppuan2 yg ada sifat jeles, sakit hati, benci sbb si elia ni penah berada di hati si apek ni.Sudah la uolz ..JGN SUKA NK NGATA ORG sbb sekali kita menuding jari telunjuk kat org lain, 4 jari yg lain, AKAN MENUDING balik kat kita! Pada yg suka sgt nk maki hamun tak tentu pasal ni. Cukupla kumpul dosa, apa kata kumpul Pahala plak. Patutnya dibulan mulia ni, u olz nilai diri u olz, APAKAH DIRI AKU NI TERBAIK? APAKAH AMALAM AKU DAH CUKUP SBLM AKU NK KONDEM ORG LAIN?? APA KATA ESOK LUSA UOLZ ALLAH CABUT NYAWA – DAH READY KE NK JAWAP SEKSA KUBUR???…. Tapi dari apa yg uolz perlihatkan. Xde kurang nya, malah lagi teruk dr mrk2 yg uolz hina! uolz caci maki!!!… Dah srupa meroyan. Uolz dok ngata elia mcm2.. dok umpat keji akak dia. sampai kan family dia pn korg petik!!!! XBaik tau. Dosa uolz dh bertimbun rasanya. Bukan apa, takut nnti uolz xsempat nk minta ampun kat mrk2 ni. Nnti kena tunggu kat AKHIRAT – aduh payah beb…Uolz pn tau kan, dosa fitnah umpat keji, apa azabnya? Juz pikir2kan ~ klu semua yg uolz ckp ni BENAR – okla selamat uolz!! TAPI bila semua ni berupa FITNAH yg uolz reka kat sini, bukan salah mrk (mcm kes Mawi – Ina) MASYAALLAH..( DOSA uolz) ALLAH bagi cash nowadays. Tu x kira lagi balasan akhirat. Sama2 WeOulz Renung2kan uolz! slamat berpuasa dan beramal di bulan Ramadan. PEACE NO WAR

        0

        0
  17. ct strawberi says:

    not interested la ABE NARA… bio la minah tu.. buat ape kite nk sibuk2 jaga tepi kain die… lagi die suke agak nye… keep silent n look from far.. just wai how’s the ending might be

    0

    0
  18. zera says:

    xhabis2 lg cite pasal diorg ni. satu malaysia tahu pasal diorg. mmg malu. yg lepas tu lepas la. kalu prestasi si apex ni hancus camne? dgn benda2 camni la yg boleh buat org hilang fokus. baru nak naik dah kontroversi sane sini. habis la keeper malaysia camni

    0

    0
  19. wan says:

    salam bro………….lu xpyah la nk heboh bnda2 cmni…!!
    msalah cmni berlaku kt sume org…..!!
    psal artis lu kecoh2 la…itu xda hal…!!!
    tp fahmi tu ade tgas nk jge gawang negara…bnda2 cm ni blh buat dia hlg fokus…..!!
    nk kcoh2 psal artis sudah la….!!cuba la pkir…
    kdg2 wartawan tu sndiri jd pnca bro…..duk heboh sana sni…. duk crita psal dia…!!
    mne than….!!!adoyaiii…
    drpda hbungan tu blh diselamatkn…lgsung xjd ape…

    0

    0
  20. nara boo says:

    aku dah baca kat forum Cari dah pasal ni..please la abang nara..kalau orang nak baca boleh pegi kat Cari..tak yah nak sensasikan cerita ni lagi bulan2 posa ni..entah betul ke tak..dah cukup dah Elia dengan KFC malu dengan kisah cinta diorang yang sekerat jalan tu..cukupla2 tu weh…cover cerita elok2 sikit bulan posa ni tak boleh ke?

    0

    0
    • cik says:

      xpayah la baca.ni kan blog gosip.baca blog lain la hoho.awk ada pilihan tp knp paksa org ikut pilihan awk plak adehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.hishhh!

      0

      0
      • nehi says:

        sukati akula wei..ko ada masalah ke?dulu aku memang peminat BN.. ari2 tunggu update dari Nara ni..semata2 nak tunggu gossip dia..tapi sejak kebelakangan ni aku masuk semata2 nak tengok gosip apa yang Nara cilok dari forum Cari..and gosip ni paling aku tak bole blah..please la abang Nara..i don’t respect u anymore

        0

        0
        • nehi2 says:

          Xrespect BN. Jgn buka blog ni. Buduuussss…

          0

          0
        • sentap hati mak nak says:

          cer bwak bersabo awok ni..bulan2 puase ni naik angin plak dia……maroh bebenor dia kat abg nara ni.cer bukak blog pelancongan ker sejuk ckit ati nu.

          0

          0
  21. sam says:

    skang da tau kan perangai si elia tuh..
    nmpak sngat apex tu jenis pndai pilih..
    aku rase dari mula lg apex tak nak kat elia nih..
    tp terpakse bertunang…
    da la gedik satu hal..suke canang cite satu hal..
    tu belom jadi bini lagi..
    nti kalu dah jadi bini..
    apex lupe beli nasik pun minah nih wat jadi isu..
    so skang ade peluang kasi putus terus..
    terbaik apex!!
    kasi settle hal nih cam tangkap bola penalty gaye macho nye..

    0

    0
  22. dahliaTex says:

    dah baca byk hari da, lambat r nara neh, hikks

    0

    0
  23. tu dia!!!!!!!!!! says:

    bila kisah peribadi terlalu dijaja pd umum..maka bnyk la terhasil kburukan drpd kbaikan..

    0

    0
  24. aira says:

    korang ni nampak x nama kat atas tu sapa? dalia teck? bukan ke tu scandal KFCM..ntah2 dia buat ni smua sbb nak balas sbb kene hentam pasal KFCM ni..ntah arr..sy cakap je apa yg nampak..

    0

    0
    • danika says:

      ha a asal ada nama dalia teck eh kt atas tu? screen shot ni dpt dr mana?

      p/s: aku tk faham asal ade bebudak komen mrh2 abg nara pasal siarkan gosip,,dah mmg ni blog gosip..klu tk suka tkyah la masuk blog ni cam bodo je pastu nk mrh2 org. baik korang gi masuk website porno and maki web owner tu jgn siarkan gmbr porno (padahal korg bukak website tu sbb nak tgk gmbr tk senonoh) duhhhh

      0

      0
  25. Apex fan says:

    hmmmm…betul la. kalau kite buat orang pasti kite akan terima balasan nya dan bila kite berada kat bawah pasti kita menyesal dgn ape yang kita dah buat.Elia & KF sangat sweet couple. Sedih jugak jadi mcm ni tapi nok wak gano ke…

    0

    0
  26. jijah says:

    cuba korang perati ujung atas print skrin ni belah kiri.. Dalia Teck 3G?? apakah??

    aku semakin konpius..kenapa nama Dalia Teck?

    0

    0
  27. lallalalla says:

    ABG NARA BOLEH TAK DELETE POST2 PASAL KFCM ELIA KER…SAPE2 SEKUTU DENGANNYA??…DA MUAK DA NI…………………NAK MUNTAHHHHHHHHHHHH

    0

    0
  28. osman taring says:

    watdepakkk…udah2la 2 yop..yong…

    0

    0
  29. GG KARAT says:

    Actually si EX Elia nak aper sebenarnyer nieh??? Nk tumpang glamer……nak fofular…..? Heloooo MR EX… dimasa Bulan Ramadhan bulan yg berkah buat2 la amalan yg lebih mulia ….. jgn la nk jadi nasi tambah…. hal mereka berdua tu biar la dorg yg settle. Ko tak yah nk menghuru-harakan lagi keadaan.
    Sepatutnyer ko doakan yg terbaik…jgn menangguk di air keroh.

    0

    0
  30. fara says:

    hallloooo…..both of u (apex n elia) sebelum ni x kenal u all pun…xpayah nak artis sangat la..ni skrng nata ex bf dtng pulak,,ellooo,,i xpnh lg jmpe laki yg join sekali bnde2 cm ni..even u tu ex die pun xperlu la bukak pekung..da mcm gegel pulak u ni wahai si ex bf…xpayah msuk cmpur pon xpe kot…u da xde keje lain ke…adoiii panjang lebar pulak komen ko nak kenekan si elia…kalo xmsuk cmpur bole kot…

    0

    0
  31. NenekPenne says:

    khairul fahmi?
    jejari runcing?
    siapa diaorang ni?
    alaahhhh glamer sekejap je tu
    boringgg seyyy

    0

    0
  32. GG KARAT says:

    Actually si EX Elia nak aper sebenarnyer nieh??? Nk tumpang glamer……nak fofular…..? Heloooo MR EX… dimasa Bulan Ramadhan bulan yg berkah buat2 la amalan yg lebih mulia ….. jgn la nk jadi nasi tambah…. hal mereka berdua tu biar la dorg yg settle. Ko tak yah nk menghuru-harakan lagi keadaan.
    Sepatutnyer ko doakan yg terbaik…jgn menangguk di air keroh.

    p/s PESAL ADA NAMA DALIA TECK KT PRINT SCREEN BELAH KIRI?????!!!!!

    0

    0
    • KANTOISIDALANGDALIA says:

      SAH2 tu dari DaliaTeck sendri… NAMPAK sgt dalia ni dalang dlm komplot dgn mrk2 (termasuk abgnara yg sekampung – org kelantan) Klu ye pn nk aibkan Elia yg bukan org kelantan ni, wahai DaliaTeck, pandai kan la skit otak udang awak tu. Klu ko nk anta butir2 kat abgnara ni, jgn la sampai KANTOI….hahahahaha…Naaa..skrg TERBUKTI korg mmg ade niat nk malu kan ELIA dgn cerita2 karut ni (pasal xBF) ….. issskk isssskkk busuk sgh hati ko mcm bangkai ayam kat belakang mati!!!! puak2 KFCM..cukup2 la dok fitnah org. INGAT sikit . Korg tu Org KELANTAN (negari serambi KAABAH)….?????

      0

      0
  33. tete says:

    apesal aku rasa ni macam fitnah je eh? sbb aku try cari page tu kat fb, tak jumpe, pastu try cari pengkomen2 kat situ pon, xde gak nama2 tu… adoiiiii takleh tuduh orang kalo takde bukti ni.. sape2 pun leh mengaku de julia robert, siti nurhaliza…

    0

    0
  34. Yoyo O Kopi O says:

    habisla elia kne dump.. hahahhaa… femes 1 malaya !

    0

    0
  35. lola says:

    sbb tu org kate kalau tunang senyap2 sudaaa
    da putus malu jek
    pastu ak rase diowg tuh da setel kot
    sbb apek da hantar cincin pe sume
    juz org2 mcm kite ni je duk besarkan cite
    malu la elia tuh.. sape lg nk kat die pasni?
    laki xpela.. sng je nk move on..
    kesian sbb hal peribadi diowg diperbesarkan..

    0

    0
  36. pelik says:

    aah la,. apsal dalia teck 3G? dalia teck sabotaj ke ni? huh

    0

    0
  37. Rooooney says:

    ASSALAMUALAIKUM MY FELLOW FRIENDS

    WHAT IS ALL THIS BITCHBITING?IT IS NOT FAIR FOR HER THAT ALL OF U ARE ARGUING AMONG EACH OTHER N MAKING HER THE VICTIM OF YOUR DISCRIMINATION.

    DID SHE KILL YOUR FAMILY MEMBER?STEAL YOUR HUSBAND?OR HURT YOU IN SUCH WAY FOR YOU TO GO ALL SOUR LIKE THIS.

    IN THE FIRST PLACE THIS IS VERY CHILDISH.YOU MAY AS WELL READ AND NOT COMMENT A 2 PAGE LETTER LIKE AS IF THERE IS A DEBATE GOING ON HERE.

    THIS IS WHAT I CALL ORANG TAKDE KERJA,WHOM EVER THAT IS A GREAT SUPPORTER OF FAN.LET THEM BE.WE CANNOT SIMPLY JUDGE A PERSON BY A LITTLE MISTAKE THEY HAVE DONE IN LIFE,THERE IS ALSO SOME GOOD VALUES IN EVERY HUMAN BEING.WHY DONT YOU MAKE SOME TIME TO TALK BOUT WHAT IS GOING ON THIS CRAZY WORLD LIKE THE WAR AND THE KILLING OR A LITTLE BIT ABOUT GOD N YOUR PREPARATION FOR DOOMS DAY.OR AT LEAST A LIL KIND ADVICE.

    MUNKAR N NAKIR WILL SURELY BE HAPPY TO PUNISH YOU WITH THIS KIND OF BEHAVIOUR MY PEOPLE.AND YOUR YOU ALL HAVE SO MUCH GRAMMATICAL ERRORS.

    LAST BUT NOT LEAST..DONT BE BITTER MY FRIEND,YOU’LL REGRET IT SOON,HOLD YOUR TOGRHERNESS OR SURELY YOU’LL SCATTER..NATASHA BE STRONG CAUSE THESE PEOPLE ARE JUST A MOUSE AND a FROG THAT MEET EVERY MORNING ON THE RIVERBANK N SIT IN A NOOK OF THE GROUND AND TALK NONSENSE.

    YOU ARE A SUDDEN RESURRECTION
    AN ENDDLESS BLISS
    YOU SET A FIRE IN THE MEADOW
    OF OUR DREAMS

    0

    0
    • kaki_g0ssip says:

      YANG KO NK SPEKONG BAGAI KT CNI APEHAL?? KO NK BACK UP SI JEJARITEMBAM TU KO NYE PSL LA ! KO XDE HAK NK LARANG ORG KOMEN OR KUTUK KT CNI…KT CNI FREEDOM SPEECH ! SAPE2 BLH BG OPINION OR APE SAJE ! KO SUKE KE X, KO JGN SIBUK KOMEN KT CNI !!! ADE PHM ROONEY ???

      0

      0
      • Rooooney says:

        ITS NOT MY PROBLEM IF YOU DO NOT UNDERSTAND ENGLISH VERY WELL OR YOU CAN’T SPEAK ENGLISH WELL.

        IT IS YOUR FAULT WHO NOT TAKING OPPORTUNITIES WHEN YOU’RE YOUNG, OR PRESENT TIME.

        PLEASE, DO NOT JEALOUS WITH OTHER AND BLAMING OTHERS FOR WHAT YOU’VE BEEN REGRET WITH.

        MY ENGLISH IS PERFECT, GET A DICTIONARY IF THERE IS ANY WORD THAT YOU DON’T UNDERSTAND.

        0

        0
    • hanipelangi says:

      asal aq rase xinterested nak baca komen ko ekk?? sbb english berjela atau ko guna CAPITAL LETTER sokmo?? haish…xpaham2..

      0

      0
      • Linguainglese says:

        My english is perfect? You better check your grammatical errors honey… Don’t go around the world parading your-so-called-pride-in-english… Does it buy you a way to heaven.?

        No.

        It is quite sad and a little pathetic since you got good points upon this silly matters.. But you coated iy up with immature claims of yourself.. Which in the end will not benefits others…. Including yourself

        0

        0
    • da princess says:

      you ni elia ke?

      0

      0
    • BLODDYHELL says:

      Whatever~~

      We just love bitching someone yang mengada2 macam elia tuh. Sapa suruh dia over exposed….

      aku memang menanti saat2 ni..HAHAHAHAHA

      0

      0
    • el says:

      masya Allah, grammar engko berterabur gile.

      0

      0
    • english terabur says:

      mak aih baca 20 kali pon tak paham kau cakap apa.
      Beriya benar nak speaking pastu rasa english tu perfect sangat padahal aku baca macam direct translation pun ada.
      Guna google translator ke?

      0

      0
  38. eka says:

    tp aku prasan…elia ni lebih2 la//..tunang pon nak meriah bagai ala2 arabian…siap wat bloq cerite cinte dorang!…weh korang ingat korang berdua je ke bercinte!…hampeh tollll!!!

    0

    0
  39. mAC says:

    kenape di setiap screen shot ade name dalia teck??

    0

    0
  40. Rooooney says:

    OK here is the deal… si ELIA ni NO ONE in the sane mind is jealous of you or even want to be you. Dah la penipu besar… tak penah aku tahu wujud manusia hina macam kau ni. Buat cerita canang sana sini? Kau tak tau malu ke? Kalau aku jadi kau aku tak keluar rumah seumur hidup. MALU! Dah la ada orang nak kat kau dah kawin dtinggal lah dalam rumah tu diam-diam. Tak payah nak berfilem atau berteater. You are an embarrasment to Malaysia sports industry.

    Full of lies pompuan ni… belajar pun cukup makan tapi ada hati nak berangan macam graduate US. Kau gila hapa.. kau nak kan si Fahmi tu sebab kau nak glamour aje kan? dasar jalang gila glamour ! Kau dengan mak and kakak kau tu dua kali lima je nak menjual anak !!

    Kalau korang nak tahu si Dahlia tu memang kawan kampung Fahmi cuma si Elia ni je yang jealous sangat. Ye la Elia tu tak la lawa mana, hodoh actually tak selawa dahlia so dia rasa insult lah kan! Korang nak tau tak si Sharin tu sebenarnya boyfriend baru si Elia? laki nombor 2 buat teman geli geli masa fahmi pergi main dekat Oman, Qatar semua. Not second like what yang ditulis in the news. Memula si Shahrin tinggalkan Elia kemudian baru la si malang Fahmi muncul. LAst last teman tapi mesra konon!!Sue me biatch? If you dare… you know its true innit? Gold digger… nampak laki kaya kau lari tinggal suami.

    Well everybody has their own sejarah dan kesilapan… sekarang aku nak kau ngaku la yang kau tu sebenarnya penipu dan pencuri. Tak perlu berpura baik. Once a slut always a slut.

    Sudah hentikanlah memuji diri sendiri dalam blog ni… its too obvious.

    Jalang la kau ni.

    0

    0
    • habibabahbubuera says:

      aku thumb down post ko nih, sebab:
      1. ayat ko terabur , aku x paham.
      2. ko byk menggunakan perkataan x sedap i.e jalang
      3. you are spreading hate in this Holy month
      4. from my perspective, this was written solely on hatred
      5. walaupun aku mcm sokong kfcm, tp ko ni kn.. ehh menyampah aku. knp ko emo lelebih nih

      0

      0
      • akizlani says:

        Hebatnya bla mgutuk.Bgs sgt awk ni….perfect…nk tya, awk ade cermin x?kalo ade Bgs la…..blh tgk diri dlm cermin yer….kalo xde tu yg ksian…..ish ish ish…..

        0

        0
        • akizlani says:

          Mulut Mcm puaka…..ckp pakai otak la wei.mna ade mak yg nk jual ank?kalo yer pun mrh,xpyh mhina org tua dier.kurang ajar nama nyer.ni slh sape? Mak ayah xpnh ajar ckp brsopan ker?or kau yg x masuk diajar…..ade hati lg nk mgata org….beli cermin byk2 skit tau.

          0

          0
      • osman taring says:

        watdepakk…

        0

        0
    • ermm says:

      penuh ngan kebencian betul ayat2 ko ni…sabar2..hehe…eh…ntah2 ko ni dahlia kot? xpun sharin?? haha

      0

      0
    • ermm says:

      penuh ngan kebencian betul ayat2 ko ni…sabar2..hehe….eh…ntah2 ko ni dahlia kot? xpun sharin?? haha

      0

      0
    • ladyohara says:

      lawak sehhhh…yg si roooneyy emo sgt ni nape? simpati laa kat diorang berdua.apadaaa…bulan2 posa ni marilah kita mendoakan kesejahteraan mereka berdua…

      0

      0
    • pening says:

      mana satu hang cakap ni rooney? at first hang bukan main backup lagi si elia, pastu latest post ni hang kutuk dia pulak dah. lalang ke? atau malu kena-troll dgn readers tadi? comeonla kalau pun dorang kutuk hang buat bodo jela, nikan internet. kalau balas balik apa haters kutuk, dah kira hang ambik hati dah tu. hang kan bijak~ kutuk kutuk muslim rapat gila, semua hang yang betul, hang nya pendapat cam atheist dah aku peratikan dari dulul,lagi.tapi hang tu sebenarnya melayu-muslim tapi malu nak ngaku .

      0

      0
  41. xsuke glamor says:

    macam gud2 je elia tuh… muke die bukan cantik pon biasa2 je… tp heran lak macm org berebut2 nak kan die? klaka… last2 kene tinggal tu la poyo sgt…. dalam blog die tu x habis2 nak puji dri sdr… memula dgr org sebut2 nama die ingatkan cantik org nye… upenya biase2 je… indah kabar dr rupa

    0

    0
  42. ruzaruza says:

    dh2 la nara. cukup2 la tu. 2-2 dh bg statement, family dorg nak setelkan. xyah dah spekulasi2 pekebende semua ni. baik kau g cover pe la cite yuna kat US tu, dh siap ke album die… psl aktiviti artis bulan ramadhan ni ke…. param mana yang best ke… rancangan tv pe yg best sempena bulan pose ni ke… sebulan je nara.. sebulan je.. klau ssh sgt pn.. sebulan je.. hormat lah skit bln pose ni.. xyah lah post benda2 yg boleh mengelakkan fitnah camni..

    cun?

    0

    0
  43. lolyat gang says:

    ini semua bende bodoh !

    0

    0
  44. majun sangkut says:

    ala, xya nak post benda2 mcm ni pun org dah tau si Elia ni mmg GILA GLAMER….tgk aje la cara dia berblogging tu….eksen banyak je budak ni..muka x lawa mana pun…

    0

    0
  45. semakin berlarutan pulak kes ni sampai masuk ke EX-bf, kakak, emak. adik, abang, pak sedara, jiran sekampung, semua pun nak masuk list eh?..

    kenapa susah sangat nak hentikan kes KFCM dan Elia ni yep?.. nampaknya semakin kalut bila wujudnya individu tampil bawak gambar, dan kali ini bawak cerita lama.

    so what next after this?…

    kalau ter’reveal’ semua isi perut kisah mereka pun, apakah kebaikannya?.. yang putus tetap putus jugak.

    haih.haih.haih.

    macam mana bola sepak Malaysia nak maju, baru je nak ada hero/pemain harapan, tak lama kena condemn. every single thing dihebah kat umum satu-persatu.

    pfftt!

    0

    0
  46. macik ketum says:

    salam, kalu elia baca neh, macik harap elia banyak2 sabau hokeh. molot org bukan buleh tutup, macik nengok depa bisin kat abg nara dosa dok cite pasai neh tapi dlm masa yg sama depa palin banyak komen..choiii betui la..

    kalu tak suka takyah bukak web neh naper nk suh abg nara closed plak, open minded la sket, kalu kat obersea mcm2 org leh cite pasai artis or org pemes..tataper arr…gi bukak web satu mesia la kalu nak cite besh takder kutuk org.

    dlm masa yg sama ada plak jantan dok amik kesempatan burukan elia, suka suki jer kan elia kan, dah arr kena dump ada plak jantan berkokok sana sini, depa kata elia huduh la hapa la da allah kasi jadi mcm tu nk wat camno?.. depa kata elia dok bragg pasai apek, takper arr da bf kan..normal la tu..

    macik rasa depa2 neh jeles jer kat elia pastu bila da clash pakat2 sorak kat elia… banyakan bersabar okey

    abg nara teruskan jer web gusip neh macik like tawww… depa2 neh jeles sebab web abg nara femes mcm elia kekekeke….

    oh yer macik pakai honda ex5 jer bukan lexus mcm cik ton kembung minum ketum kekekekek…

    0

    0
    • anon says:

      ni msia, buatla cara kt msia.tak pyah nk tiru cam kt oversea.gosip ni bwt tmbh dosa je.bkn jeles ngn elia, sbb aku rase ramai da naik mual bile bace blog die.hope macik ketum paham la ye.lgpun, ni mungkin balasan utk die sbb malukan tunang die kt fb, tmbh plak ngn kakak die yg bermasalah tu.

      0

      0
  47. LailaManjeee says:

    kita tak boleh nak hukum elia mcm situasi skrg.. elia mungkin tak sedar dgn kesilapan die tp sbg manusia yg tak sempurna, takkan prnh lari drpd buat slh. jgnlah hukum elia mcm tu. die n family juga ade maruah. psl kes bkas cowok elia pulak, tak baik jugak crite mcm tu. stu msia tau. huih! hmm.. smoge keadaan elia n kfcm tak btmbh keruh. putus tunang cre baik. kalau ade jodoh, ade la. hrp bulan ramadhan nie, diorang sume muhasabah diri sbb takde manusia yg sempurna n takde manusia yang tak buat slh lgsung..

    0

    0
  48. Awek Msia says:

    haih…skg ni cita sal KFCM ngan si elia. Bukannya kes perangai lama ke watsoever ke. makin bnyak pulak isu2 yang x patut keluar. EX BF dia ni pon, asal lak nak kepoh3 nak aibkan perangai org nih… apa yg dah lepas, lepaslah. mcm xnak let go je. Kita doakan yg terbaik utk org bukan mengata yg bukan2. sy x berada di mana-mana pihak. Soal Jodoh Allah yang tentukan. Kita hanya mampu berusaha & tawakal.

    0

    0
  49. yume says:

    geleng kepala. tarik dan lepas nafas. haih.. itulah harga yang dorang kena bayar kan?

    pada aku.. tang fizikal tu toksahlah nak maki hamun.. yang si ex tu bangang nak tambah bara buat apa?!

    kita ni bukannya kenal betul2 dengan si elia dan k.fahmi tu… tak payah nak kutuk/maki dorang. lainlah korang kenal scara peribadi… sudahlah… bagi lah dorang tenang.. kalau kita mengutuk dorang dan dorang bukan macam tu.. bukan ke fitnah? nanti ada plak kata aku ustazah nak ceramah bagai tapi janganlah over sangat… aku masuk sini untuk baca dan ambil tahu tapi aku tk mau hukum sesiapa salah.

    0

    0
  50. zizie says:

    Alahai…nape kalau putus tunang ke putus kasih ke mesti pmpuan yg dipersalahkan. padahal lelaki tu yg nak putus.
    Pastu keluar la crita2 keburukan si pmpuan yg xlogik nk mendownkan lagi dia..dah putus tu putusla..knp org luar sibuk nk cari keburukan dia pulak?? xde sebab knp mesti nk benci and downkan lagi pmpuan tuh

    0

    0
  51. elia yang terkentut tadi says:

    cincin da pulang belom?
    kasi cepat la pulang tuh..
    nora danish nak masuk line plak nih..

    0

    0
  52. korg bodoh ke hape?? nk ktuk2 elia. nth2, korg tu lg teruk dr elia tu.

    eleh, apex tu ape le sgt? dh le xensem. aku lg ensem. wat semak je Abg Nara pos psl die. klu die pndai jga gol, xpe la jgk. ini, habuk pn tarak. kontroversi je lebey.

    0

    0
  53. WEWIT says:

    da putus 2 da la ………..bising je kje….owg yg wat cite da labia la diowg setel sendiri………da beso kot diowg…..

    0

    0
  54. melur says:

    hahahaha…kelakar la…xyh la nk hebat kn cite…yg si elia 2…time la hakikat….awk bkn lg tunang fahmi…mse becinta dlu piki nk popular je…utk apek…teruskn usaha anda….

    0

    0
  55. jejariku tak berapa nak runcing says:

    aku dapat bayangkan yg apek tgh bergembira di slovakia tu… jauh dari porak peranda ni… ekekekeke

    0

    0
  56. GG KARAT says:

    chop ! chop ! tuit ! tuit ! teman nak nanyer nih….sapa plak SHARIN bf baru si Elia yg Roooooney sebut tuhhh????

    0

    0
  57. jie benci kfcm!kalau jie jd elia jie da tnk dh dekat kfcm!! jahat! entah2 nie kfcm yang wat citer,…. mana taukan? jie agak jeww..

    0

    0
  58. ollla says:

    alooo korg x yah susah2 ler nk kutuk eila ker apek ker
    yang pasti diaorg punya personal ..sape kita nk msuk cmpur hal dia org….baca dan jadikan pedoman …abis cite!!! buat potong markah jew bulan posa nie :)

    0

    0
  59. alam says:

    macam la korang nie semua sempurna sgt2..macam tak pernah putus cinta..macam tak pernah ditinggalkan…kalu pernah putus pun, semua salah pasangan korang la..korang tak salah..??? mengutuk je tahu..

    0

    0
  60. Suri says:

    Siyes, first aku baca pengakuan ex Elia tuh, aku rs ppuan yg karang, ntahla maybe one of yg kenal depa, bodoh sesangat klu ex dia nak buat mcm tu, opkos Elia and the gang kenal kan..mcm aku ckp kat entri sblm nih mmg rmai la nak menangguk di air keruh…smp buat entri bkali2 pun just sbb traffic je kan, Bgus la bole buat duit kisah depa ni Bg sesetengah org…bln pose ni bang nara xnak kurangkan ke, let them cool, settle down then klu nak buat jugak biarlah dgn interview Dan faktanya , ok

    0

    0
  61. aszfa says:

    nie dah mcm cter hollywood tiger wood n scandel.. nanti ada la 2-3 org yg ngaku xBF si elia nie… mcm2 la korang nie.. udah2 ler…. bg la KFCM n Elia nie menjernihkan cerita yg tak x brp nak jernih nie..

    0

    0
  62. student bandung says:

    barang yg lepas, hai jangan dikenang……
    kalau dikenang, meracun diri..

    0

    0
  63. Anok Kelate says:

    Elia…. kalu muko huduh perangai come oklah jugak tapi kalau dua2 HUDUH lagu mano? Kakak dia dok canang blog jejari kembong dah lebih5 juta…tak ada apa nak dibanggakan. Menang sorak tapi kg tergadai…menang glamer tapi pertunangan hancusss….

    Lepas tu pompuan satu lagi muncul pulak dgn tuduhan itu ini pasal apek. Apek tu lelaki,engkau tu perempuan tak tahu malu dan takder maruah diri ke yg kau ikut jantan sampai ke bilik hotel tu apa hal…kalau dah tergedik2 menggoda,Pak Lebai pun terbarai kopiah…inikan budak ingusan 22 thn yg belum cukup matang tu,…

    Sudah2laa…tepuk air didulang terpercik kemuka sendiri…Maluuuuuuuuuuu

    0

    0
    • akizlani says:

      Nnti kalo ade ank sndiri.pandai2 la jaga yer….ari ni Ko kutuk org…esk lusa org mgutuk Ko blik….ckp Mcm Bgs sgt……

      0

      0
    • yume says:

      udah ler kak ooooiiii… akak kenal ke si elia tu? betul2 kenal? kenal betul2 si K.fahmi?yang kakk dia buat hal nape nak babitkan elia?

      jangan jadi terlalu ‘suka’ k.fahmi tu sampai nak letakkan semua salah pada elia! elia memang ada salahnya dan K.fahmi pun ada salahnya. kenapa x kutuk si fahmi tu sekali? adillah skit akak ye…

      0

      0
      • Indah says:

        Masing-masing ada pendapat masing2,bukti fakta ada berkaitan kata2 & perbuatan Elia dan Kakak dia yg kesat dan penuh penghinaan.

        Terlalu lama mereka berdua ni hidup di alam fantasi. Kembalilah ke dunia realiti. Jgn pikir diri sendiri jer bagus,yg baik, sesekali dengar apa pendapat org tentang kita. Unfortunately the truth hurts.

        Biarlah org bagi pendapat,Si Elia dan kakak dia pun tak henti2 mengKARUT, Why not u guys GO and STOP them???

        Lagi satu nak tanya Hangpa sakit tang mana????

        0

        0
        • Peminat Apek says:

          Lepas ni terburai segala cerita dalam kelambu antara Apek dgn Elia dalam blog dia…satu demi satu dia akan ‘karutkan’dan revealkan cerita2 zaman tengah mabuk kepayang dulu…Elia bukan perempuan biasa. Dia taklah naive & innocent mcm yg diperlihatkan…Entah2 Apek kena bayar RMMMMM….supaya kekarutan ini tidak menjadi kudis membunuh kerjaya dan maruah dirinya. Moga Allah permudahkan…

          0

          0
    • meGuRL says:

      Serius… ko sendiri pun tak cantik Anok Kelate .. jgnlah mengata org lain…

      0

      0
      • Bini Apek says:

        Kalu tok reti nak berhujah & tak der modal, just baca jer dan diam2 jer. Jangan lari TOPIK pulak

        0

        0
      • minah jambu 24jam hadap computer says:

        ENTOHNYER MUKA KALU CUN TAKPELAH JGK NAK KUTUK2 ORG ANOK KELATE NIE.. ORG KELANTAN MMG SUKA PERASAN CANTIK EK? HAKPUIHHH MUKA MCM TAIK ADA HATI NK KUTUK ORG.. NNTI KO ADA ANAK JG ELOK2 K.. KALU PUTUS TUNANG JGN SALAHKAN PIHAK LAKI ADIOSS

        0

        0
        • Cucu Kelate says:

          minah jambu 24jam hadap computer<======== KATA DULANG PAKU SERPIH MENGATA ORG AWAK YG LEBIH.

          TOLONG JAWAB DENGAN FAKTA-FAKTA MENAFIKAN APA YG ANOK KELATE TU KATA BUKANNYA DENGAN TERUS SENTAP DAN MAKI HAMUN MCM ORG TAK BERAKAL.

          STYLE MEMBUNUH/MENCEMUH ORG DLM BERDEBAT ADALAH BILA SESEORANG KEHILANGAN MODAL………SENTAP & TERUS MEROYAN BUKAN CARA BERHEMAH…INFACT SAMPAI KELUAR AYAT "TA**" ITU RENDAHNYA CARA BERPIKIR….HAHAHAHA…PLS GROW UP!!!!!

          0

          0
  64. wawa says:

    ~Abah Zamir(kot biru gelap) menjadi wakil kepada keluarga pihak lelaki due to some language barriers. lagipon family Zamir telahpon menjadi seperti keluarga kami sendiri. Family Zamir merupakan family angkat MIA sepanjang dia menetap di KL suatu ketika dahulu hingga kini~ ini adalah petikan ayat dr tulisan jejariruncing…
    skrg baru saya paham kenapa yg pulangkan cincin tu family angkat KFCM….

    0

    0
  65. akizlani says:

    Elia ni cantik atau x,xperlu dihina.smua tu ciptaan tuhan smua org bt ksilapan Dan smua org ade kisah silam. U all pun xtlepas.so bpada2 bla bckp.x Perlu mhina dgn mberi gelaran jalang atau sebagainya. Dier ade mak ayah Dan mereka jgk mrasa sedih ats ape yg blaku.. kte doakn yg tbaik je utk dorg. Ingat Allah tu Maha adil.ari ni korg kutuk n hina org lain,bukak aib org lain.esk Lusa kalo Allah bukak aib kta,jgn tya knpe plak…..

    0

    0
  66. aku says:

    aku x pasti tntg kecurangan apek ..betul atau tak tapi kalau betul biarkan lah dah tentu dia lelaki dia berhak cari isteri yang terbaik buat diri dia.citer ni mcm ina naim sikit sikit nak ngadu media nampak sgt gile glamour ..kalu dah giler glamer sgt jadilah artis .itu pun kalau berbakat lh .yang si elia perasan ni leh samakan kisah dia macam dalam adamaya konon..kononnya nak jadi secantik lisa surihani walhal jauh panggang dari api.sudah-sudahlah tu

    0

    0
  67. ditt0 says:

    yeala.. paling xleh blah bila si elia sibuk salin semula mesej2 yang apex dok anta kat dika masa depa sdg angau… tak bley blah…

    ‘ sayang.. kita menang sayang.. tak sabar nak balik celebrate dgn sayangg… ‘

    bluekkkkkkk……

    0

    0
    • Oooopsss.... says:

      suma sms nk tayang satu dunia..ha, tayang la suma…tayang body, tayang aib..
      dia kan pndai mengarang, x mustahil dia leh nyamar kat cni burukkn apex..!!
      huh~ short n sweet? bluekkkk~~pendek 2 mmg xnafikan, cam pelik je badan dia ni..bam bam.. sweet?ergghh tolongla…perasan cun minah ni bukan nk menghina tp slalu sgt perasan sgt yg dia ni cantikk!!cantik ke..??wat2 cntik ada la..minah selekeh

      0

      0
      • attention says:

        aku xdela nk hina yg elia ni x cantik mcm kata2 si klate kt atas tu, cuma aku nk ckp elia ni mmg perasan…!
        umo 22 tp dh mcm makcik2, tengok jela gaya baju dia, outdated je….tgk kt blog dia, dlu ada pic dia kurus, skg ni berisi bukan main, tgk dia pakai baju gi muzium tu, alahai…xpandai fesyen la, pstu gi kuliah pakai bj kaler hijau dgn style shawl baru konon, tolongla berhenti jd minah perah santan! klu kata dh ada ank pn aku pecaya kot. kembang la…slim la ckit dik, awak tu muda bebeno lg. patut la pn klu apek nk curang, lelaki ni klu dpt pompn baik pn tp matanye dok jeling2 kt yg cantik menarik jer…up2date la ckit fesyen, pstu jaga badan tau. tp yg penting cool n HATI mau baikkk punyer! ok.

        0

        0
  68. Bosan says:

    Serius aku bosan gila kot cerita diorang ni.
    Kalau dari dulu low profile kan bagus takdalah orang lain sibuk sangat if jadi apa-apa kat diorang berdua ni.

    0

    0
  69. PICCA says:

    x yah la kite nk mmburukan sesape pn..jdoh ptmuan d tgn tuhan. mmang elia byk bcerita ttang hubgan die ngan fahmi may b e 2 cara die mnunjukkan syg n kasih die pd fahmi so klu kte x ske kte jgn amik ksh supaya tiada dosa free yg kite dpt.jgn msuk cmpur hal dieowg ngan mnambah bara lagi ckuplah kite doakan yg terbaik untk mereka dan jauhkn perkara tersebut dri blaku pd kite dan kluarge..

    0

    0
  70. Malaysian Lady says:

    Ha ha ha. I wonder when will this end

    You know what they say,it never hurts to keep your love life under the radar..

    0

    0
  71. Louis Lane says:

    SUDAH LA ELIA OIII.KO TU KECOH SGT,CARIK JE LA LAKI LAIN.XYAH NAK JAJA2 CERITA ZAMAN DULU KALA!KO INGAT KO TU PARIS HILTON??

    0

    0
    • BackLaneLuLoiusLane says:

      hahahahaha….huhuhuhuhu… setahu wa, ELIA dh SILENT sdh lama. Wa xnmpk apa2 statement from her lagi. SO understood that she play smart now. Knowing what’s right for her. That the way – coz ppl made mistakes and we hv to give her place. Less talk, More Action. Not like that X Chinabeng…… Cakap depan x berani, takut!! Masuk paper, masuk blog kasi statement!! Like gentleman? Yeaa..yeaaa..WTF!! Ko je yg buta hati. xabis skolah. Nmpk sgt xlepas SPM serupa mcm si Dalia TECKTECK .. Sape yg canang cerita lama? Rasanya puak2 ko jgk yg canang2 sbb Elia’s side xdepn kecoh!! klu pun ELIA tu perasan dia si PARIS HILTON…so What? ko sakit kat mana? Cer Citee?? Hello babe, klu ko sakit sbb ko x glamour mcm si Elia, apakata ko buat blog, n jdi bloggers mcm Blog Jejariruncing. Then, ko Gi la cari nama lain. Ni Louis Lane ( kecoh mcm reporter la konon…:P ) ELok stay kat Blakang Mati je, and pls change ur ID to Lousy Lame…Im sure u ko akn jadi lagi GILER GLAMOUR ngalah Paris Hilton and the new wannabe WAGs tu

      0

      0
  72. hazel says:

    Abg nara! Who are these people. Tolong la tulis article bg org2 yg semengah sikit. Ni perempuan ulu kampung mana yg abg nara promote. Biarlah cover individual with credential sikit. Give your writing some justice, please!

    0

    0
  73. GG KARAT says:

    “entah2..Dahlia Teck yang print screen smua ni bagi kat nara kut…”

    klu benar la bagai dikata….mmg si Dalia Treck Teck Teck nie punya angkara. Apa la lagi dia nak? Tak cukup ker hubungan Elia dgn Apex da hancur… Korg jgn marah plak aku komen gini sbb korg cuba pikir sendiri… Klu si Dalia tu tak buat pesal PRINT SCREEN tu ada nama dia? Klu bukan dia yg hantar pada Nara? Tak kan lah Nara yg suka suki nk tempek kat situ…

    0

    0
  74. balqis says:

    huhu.. mcm2 la.. benda mcm ni pon nk kecoh.. lau betol la kan.. soh je c ex-jariruncing tuh tonjolkan diri yg sebenar..ni x… settle!!

    0

    0
  75. not a whore says:

    abg nara, do u have the hots for her? enuf abt that attention seeking whore.

    0

    0
  76. lattalilattamplom says:

    yup..yup….make sense jugak ko GG KARAT. If si abg Nara ni suka skodeng kat forum cari tp klu nk print screen mana bole tuka nama ker watsoever…tah2 si Dalia nyamar jd EX bf Elia. Hanya Allah saja maha mengetahui.

    0

    0
    • DaliaDahKantoi??? says:

      Tahniah GGKarat ! krn bijiak mencari kesahihan cerita d atas. Mmg dr awal lagi aku perasan benda ni mmg sengaja dikembarkemburkan., (apsal lak ade nama DALIA TECK kat penjuru muka pd thread tu ) tpi aku nk tgk sejauh mana korg yg dlm ni bleh detect sape yg punya angkara …. ??? Buat apa la lagi Dahlia ni? Dah la dari jenis suka cantas bf/tunang/laki org..(bukan org lain cerita, Org Kampung dia gak ler..yg bertermiaksihcantas tunang org dgn cara mengaibkan Elia. Issskkk..issskkk..apasal buruk sgt perangai ko Dalia? Xcukup lagi ke DOSA yg ko kutip selama ni? NAMPAK sangat ko nk jatuhkan Elia dgn kerjasama abangnara dlm komplot isu ” x BF Elia” Alahai Dalia..sudah2 la tu nak mengAIBkan Elia, Org pn naik muak dgn fitnah demi fitnah. Memandangkan kat screen print tu ada nama ko, segalanya dah TERKANTOI laa yerrr…WAHAI semua, tolonglah guna akal skit klu nk menilai sgla cerita si Mamat XBF Elia ni. Cerita dia asyik menggelirukan. Kejap itu, kejap ini. So confuse la beb. entah2 ko pakat dgn abgnara utk alihkan fokus masyarakat pd isu Apek “Kantoi” ni yer… Aduhai…sape lagi nk CLEARKAN nama baik BF, klu bukan merangkap adik angkat / spupu/ org sekampung yg mak Apek kata ” XKENAL” langsunang ni haaa…??

      0

      0
    • right road says:

      ngong sgt ke dahlia tu..nak p hulur kepala suruh org pancung..adoii..takkan dia tak perasan nama dia ada situ..ni tak lain org jeles la ni.saje nk marakkan api yg dah ade

      0

      0
  77. Rara says:

    YANG MANA TAK SUKA BACA GOSIP, TOLONG JANGAN BUKA http://WWW.BEAUTIFULNARA.COM. YANG KORANG GIGIH SANGAT PEGI BUKA TU KENAPA? DAH TU LEPAS BACA SEMUA, PEGI MENGUTUK PLAK, SIAP ADA TUKANG KIRA DOSA PAHALA ORANG. CERMIN DIRI SENDIRI DULU BAI. JANGAN SEBUK KIRA DOSA PAHALA ORANG, DOSA PAHALA KAU SENDIRI LUPA NAK KIRA. SEDIH TAU…HAHA

    0

    0
  78. yaya says:

    makin tak paham jadinya

    0

    0
  79. Lagubestbest says:

    Sudahlah citer pasal jejariruncing nih. Dia tu macam takde tujuan idup selain kejar lelaki.

    0

    0
    • jejarikuXruncing says:

      BTUL2x2…bosan sudah!! hari2 cite pd dorang ni? xde ke crite lain yg lebih menarik ? Untuk abg nara : bawa2 la bertaubat abg nara …. Esok2 ALLAH aibkan abg nara? Nak ke? Dh….suka sgt aibkan org, nnti ALLAH aibkan abg nara, mcm ne? Jgn abgnara, esok2 ada plak Xbf isteri abgnara muncul buat pengakuan ??? Xmustahil rite? hahaha…masa tu barula nk tgKmu akkah itu janji ALLAH …KO AIBKAN ORG HARI NI, ESOK PASTI KO DAPATNYA//
      wlpn jejariruncing dah SEPI tapi masih ada yg xpuashati org ppuan wlpn salah nya .

      0

      0
  80. kpop says:

    knpe eh aku search kat fb.grup ni mcm dah xde je..

    0

    0
  81. tiada nama says:

    RAMADHAN DAH MASUK. STOP GOSSIPING OKEY. AKU TAK TAHU SIAPA YANG AKAN TULIS CERITA PANAS KALAU NARA DAN ISTERI BERCERAI. PERCAYA TAKDIR PERCAYA KARMA!

    0

    0
  82. lalola says:

    abang nara jawab lah, siapa yang bagi gambar ni? kalau bukan dalia kan dah jadi kes fitnah pulak.

    0

    0
    • Lalalalalalalallalalallala says:

      alahaii..xabis lagi ke cite lapuk dorg ni? adussshh.. boring tul… hmm nk p tgk apa jdi kat forum psl psgn yg baru2 ni kata dh PUTUS.. lgi syiok!! .. lalalalalala sayonara KF & JR.. daaaaaaaaaaaaa…

      0

      0
  83. En Nara baca pleasee says:

    salam, kepada En Nara kita selaku pemilik Beautiful Nara… saya bangga dengan ilmu yang ada pada En Nara. Bijak menulis, kreatif untuk membina sebuah website, mempunyai populariti. Tahniah dan bersyukur diatas kurniaan Allah! Namun jika kita fikir sebaliknya…. kita lihat jauhhhh sikit… atau pun depan mata kita sekarang… ke semuanya cerita berkisar kepada dunia artis… Alangkah indahnya jika ilmu itu dapat En NAra gunakan untuk Ilmu keagamaan. Bukankah itu bekalan yang lebih Berkat dan berfaedah untuk dibawa pulang kelak. Jika tiba saat En Nara sudah tiada… ajal maut kita tidak tahu… paling mudah peminat beautiful nara kata ” alah tak dapat lah baca gossip”… ” bosanlah tak der gosip baru”… Contohi Allahyarham Ustaz Mohammad Asri dari kumpulan Rabbani… meninggal tinggalkan belang… walaupun sudah tiada… dia meninggal ilmu yang akan digunakan sepanjang masa… nasyidnya berkumandang… sampai juga pahalanya ke dalam kuburnya…. pesanan ringkas dan ikhlas. “sampai bila EN Nara?”

    0

    0
  84. Hidupbaru says:

    salam, kepada En Nara kita selaku pemilik Beautiful Nara… saya bangga dengan ilmu yang ada pada En Nara. Bijak menulis, kreatif untuk membina sebuah website, mempunyai populariti. Tahniah dan bersyukur diatas kurniaan Allah! Namun jika kita fikir sebaliknya…. kita lihat jauhhhh sikit… atau pun depan mata kita sekarang… ke semuanya cerita berkisar kepada dunia artis… Alangkah indahnya jika ilmu itu dapat En NAra gunakan untuk Ilmu keagamaan. Bukankah itu bekalan yang lebih Berkat dan berfaedah untuk dibawa pulang kelak. Jika tiba saat En Nara sudah tiada… ajal maut kita tidak tahu… paling mudah peminat beautiful nara kata ” alah tak dapat lah baca gossip”… ” bosanlah tak der gosip baru”… Contohi Allahyarham Ustaz Mohammad Asri dari kumpulan Rabbani… meninggal tinggalkan belang… walaupun sudah tiada… dia meninggal ilmu yang akan digunakan sepanjang masa… nasyidnya berkumandang… sampai juga pahalanya ke dalam kuburnya…. pesanan ringkas dan ikhlas. “sampai bila EN Nara?”

    0

    0
    • nara sayang says:

      booooo ! tak suke takyah la bukak BN

      0

      0
    • hazree says:

      Kat atas tu terang2 dia dah tulis ‘Blog Hiburan Sensasi dan Terkini tentang Artis Malaysia’.

      Jadi semua cerita dlm ni akan berkisar tentang gossip, cerita itu ini, gambar itu ini.

      Jika tak suka, janganlah dibaca.

      Teguran itu bagus, cuma tak kena tempatnya.

      0

      0
  85. jai lagend says:

    lantak pi la kat hangpa nie…
    dari satu ,satu keluar..abeh2 isu…

    0

    0
  86. hai says:

    Rooney tu google translate ke?

    0

    0
  87. liza1979 says:

    itulah takdir.. what goes around comes around. what goes up must come down..

    mcm lagu alieyah.. :)

    0

    0
  88. liza1979 says:

    itulah takdir.. what goes around comes around, what goes up must come down..

    ceh.. dah mcm lagu allieyah pulak! :)

    0

    0
  89. whatever says:

    aku stuju pade yg kutuk elia..menyampah ngn minah tu.prsan hot konon..amek kau

    0

    0
  90. brader misai tebal says:

    kakak elia tu single lagi tak??aku nih da umur 40 tahun..tapi masih tiada calon jodoh…kakak elia tuh nmpak cam queen control,perangai pun agak huduh..tak ubah macam watak-watak jahat dalam drama swasta..tapi semua itu tak jadi rintangan untuk orang yg tiada calon jodoh macam saya nih..
    elia?saya tak nak lah..nampak cam tak berape nak subur je..

    0

    0
  91. momokk says:

    eeeee…memang xsdar dri lah si pompuan tuh……..padan muka..hukum karma….xthu malu btul la

    0

    0
  92. Just say.. says:

    Prasan tak.. Perangai si yg mgaku ex elia ni cam pompuan.. Ayat pun cam ayat pompuan.. Kalu lelaki, malas nak amek pot smue ni.. kan? Lelaki maner de masa nak taip penjang bjela camtu.. Nak mengadu nasib camtu lagi la~ Lelaki lbih suka simpan dalam.. Ni kot org lain saje nak bikin panas.. hahaha

    0

    0
  93. Mizz_ says:

    alahai..dah putus tunang kan? so dah lah.. tak yah la panjang2…deh..pening tengok mcm2 cite artis sekarang…

    0

    0
  94. sesiapa sahaja says:

    elia tidak akan terduduk dan terkangkang if dia seorang yang low profile and menyimpan segala kisah percintaannya dengan KFCM secara peribadi. but what to do… I am going to cut my finger if that khairul akan berubah dan menerima elia kembali..

    0

    0
  95. annoyedmuch says:

    aku dah agak dah..mula2 aku baca blog minah tu pun aku rasa dia mmg suka cari publisiti..meluat doe baca every entry dia..tahu laaa gf apek..tapi tak payah laaa nak show off sangat kan..mengada2 je lebihhhh..padan laaa muka kau..apek deserves better laaa..org macam kau..semua benda nak btaw public..yelaa..kau sorang ada life kan ? kau sorang je boleh dapat apek kan ? sure kau rasa hebat gila kan..uhhh..pleaseeee laaa..aku rasa apek buat keputusan yang betul..apek tu dah laa jenis cool & tenang..dia mesti nak cari wife yg boleh jadi penyejuk hati dia & someone yang macam dia..bukan mulut macam kau.kalau kawen tak tahu laaa..apek kena tutup telinga jelaa dengar kau pot pet pot pet..kuat mengadu woii..tak menahan !!! :P

    0

    0
  96. annoyedmuch says:

    one more, dari url blog pun dah tahu kau jenis macam mana..nak bangga sangat laa jari kau runcing ekkk ? :D :D :D blahhh ahhh..dengan nama blog pun tak menahan elia : short & sweet ?????? whaattttttttttt :O *pengsan*

    0

    0
  97. aduhduhduh says:

    Ala, rileks sudah..tak payah kite plak nak melenting..kite tak kenal dorang in person..ape mslah dorg sbnrnye..skang nie, kite cuma buat andaian je..lebih baik kite baca, diam..tak payah nak ngutuk sane cnie..jgn disebabkan org yg kite tak kenal kite dapat dosa free jer..tak berbaloi kan??

    0

    0
  98. aussiegirl says:

    banyak plk org nk cheap publicity.

    0

    0
  99. fairuz says:

    wuiyoooo. hehe

    0

    0
  100. jejerung runcing says:

    mmg ade perempuan yg pandai ambil hati lelaki walaupon x cantik..maybe elia that type of girl..i used to know sum 1 yg mcm elia (muka pon lebih kurang).. n she got lots of boys begging for her.. no matter how much the girl hurts them, lelaki2 tersebut still merayu.in elia case, eve fahmi da broke up ngan dia,i believe,there’s always a place for her in his heart.maybe the ugly ending in their relationship seems so nasty..tp the good ones will remain.n i believe fahmi x benci elia.he just wants all this to stop for him to move on.its hard to hate when u once had loved the person.~ ~ * just a thought.

    0

    0
  101. jejari kurap berak tak basuh says:

    buroks gila muka kakak elia..eee..

    0

    0
  102. Tak Suke Pemfitnah says:

    ROOONEY RAJA FITNAH KAT DALAM BLOG NI…

    0

    0
  103. Miss A says:

    weh…korang ni rancak tul nak amik tau citer putus tunang deorg ni kan…

    korang xnak amik tau kisah putus tunang aku ke? ekeke..mentang2 ar aku bkn public figure. hoho.

    Peace V

    0

    0
  104. nak tahu says:

    aku nak tau lah. apa eh yang akak elia tu ckp? bole bg link dia tak? nak tahu jugak apayg longkang sgt tu . .

    0

    0
  105. nak tahu says:

    bole bg link tak comment2 yg akak elia tu ckp pe pasal fahmi tu ?

    0

    0
  106. honesty says:

    apesal keco sgt ni? 1st die bukan cantik pn. 2nd jap pkai tdung jap xpkai tdung, pmpuan cmni korg dok tegila2 kn? 3rd, laki ni mslh die nmpk pmpuan snang skit, pmpuan manje2 skit trus caer. Da kne maen pn nk tehegeh2 lg. Umor bape ni? Budak2 sekolah lg ke? Grow up la weh. 4th, umor bru 22 kot, blaja haprak, keje hampeh pe harap duet parents je ke? kalo parents mati nk gune duet pe? 5th ko xpyh la jual cite love life ko..pahtu kalo da putus xpyh nk merayu, kalo da x ditakdirkan bersama buat camne pn ko tetap x besama. FAHAM!?
    Mcm2 la.. aku ni tggu graduate master aku. starting keje pn aku da dpt 5k+. Pikir mase dpn la beb. Umor 23 da de master engko ape??

    0

    0
  107. Aina says:

    Asal ada nama rakus teck ea kat setiap print screen tu? Die kan discandal kan dengan fahmi skang..felik2

    0

    0
  108. Aina says:

    Dahlia teck punya nama ada kt atas tu..kat stiap print screen tu.. Napa ea?

    0

    0
  109. makan cili says:

    boleh pcy ke benda gini?ala…propa ja byk nie…bkn nak ckp apa..dua2 pun slh gak aku tgk..bising je memekik

    0

    0
  110. Nur Syafikah Hazirah Azmin says:

    Bukan apa , but seriusly , langsung tak pernah bekenan dengan perangai Elia tuh . Zero la dia tu . Suka sangat show-off . In my opinion , baguslah keputusan KF tu

    0

    0
  111. amy comel says:

    KENAPA ADE NAME DAHLIA TECK 3G kt stiap print screen tu???

    SEBAB….DIA LA YANG HANTAR NATANG NI SEMUA

    0

    0
  112. mummyBel says:

    Aku tak memihak kpd saper pon tp bila hari2 baca komen2 kat sini terasa plak nk mengKOMEN gak…

    Pada sumer yg mengutuk / mengeji / menghina si Elia tu cuba lah fikir jika tika dan saat ini kamu2 sumer dlm situasi Elia skg? Apa kamu2 sumer rasa? Ada yg menghina smpai menghamburkan ayat2 krg sopan…jalang la…whore la…betina la. Fikirkan balik jika ayat2 tu sumer kena pd batang hidung sendiri?? Kamu2 sumer ada kakak…adik perempuan & mak mcm juga Elia. Apa kamu2 rasa kalo org2 mengata mereka mcm gitu? Suke tak?
    Jgn lah krn sumer fanatik sgt dgn KF hanya krn dia tu berharga pd negara, kamu2 lupe diri dan terlalu percaya. Andaikata lah satu hari nnti terbukti lah kan apa yg Elia katakan itu benar, kamu2 sumer yg menghina dia slama ini sggup mintak maaf terutama pd mak dia? Seburuk2 Elia tu dia masih mak…mak yg melahirkan dia. Tak terfikir ker perasaan mak dia sesuka hati kamu2 sumer yg menghina & mengeji anak nyer ? Fikirkanlah apa perasaan mak kamu @ kamu sendiri bila ada menghina kamu @ anak kamu?

    Apa saje yg dia tulis dlm blog dia tu hak dia. Sekalipun dia bercerita over ker ttng KF dlm blog dia tu sama sekali itu hak dia. Bukan dia saja, byk lg blog yg penah mummy baca lebih teruk lg mendewa2kan bf/tunang masing2. Kalo setakat Elia tu yg mummy dah baca dr awal rasa biasa je. Cuma hanya krn dia punya BF/TUNANG yg menjadi pujaan/idaman sestgah peminat yg terlalu fanatik, apa saje yg Elia tulis jd bahan cacian. Kalo menyampah @ geli @ meluat dgn ape yg dia tulis, senang aje JANGAN BACA.
    Mummy sebenarnye lebih kesian pd mak Elia..sbb dia sorg ibu dan mummy juga sorg ibu. Dan kamu2 yg perempuan disini pon ada juga mempunyai ibu @ sorg ibu @ bakal menjadi ibu. Fikirkan lah ~ selamat beramal di bulan yg mulia ini ~

    0

    0
    • mrs. lennon says:

      setuju dgn mummy. . . bila bca komen yang berunsur cacian dan makian psl elia, tiba2 rasa sayu dan smpati dgn elian lebih2 lagi mak dia. siapa kita mghukum seseorng atas kekhilafan mereka? biarlah jadi pgjaran buat mereka berdua,andai ada jdoh, Insyaallh hati bertamu smula, mkin erat.dua2 mash muda.learning process untk lebh mndewasakn.elia, akk ltk diri di tmpat elia, mmg maha besar dugaan mnmpa, ambik sbgai teladan, kuatkan smagt k. cba juga letak diri di tmpat mak elia, dan tak semena2 terknang mak d umah hati ibu mana yg x trguris sdih mngenang si ank gadis ditimpa duka, dicaci maki. akk pena gak bca skali dua blog elia, pastu tak bleh balh psal ada sdkit unsr over tapi bak kata mummy, tu hak elia, bila kasih sudah mrajai hati, satu fitrah bila si dia ingin mmliki kamu scara total, dlm kes ni,itu yg si elia lakukan,maafkanlah dia dan doakan kebaikan dan kjayaan mnnti elia n kfcm.

      0

      0
  113. oo la laa says:

    drpd gaya penulisan ini bkn lelaki. bkn ex elia.ni adalah seorang perempuan. saja je buat cerita. nk bg havoc. tlglah……..hgn mudah tertipu

    0

    0
  114. along says:

    (copy paste dr blog elia)
    “Selama ini, saya tahu tentang Facebook dan blog pun dari awek saya. Saya banyak tahu dari dia dan dialah yang banyak mengajar saya. Dialah orang yang banyak bantu saya. Sebelum dia publish apa jua cerita tentang saya, dia akan maklumkan lebih dulu kepada saya.

    “Jadi saya tak rasa dia melebih-lebih dari saya. Dari dulu lagi dia dah banyak tulis pasal saya. Selama ini tak ada pula orang nak ambil tahu. Saya sendiri tak sangka, dia banyak kena hentam dengan orang disebabkan saya. Saya kasihan dekat dia.
    (sian elia x psl2 org ckp dye giler glamor)

    0

    0
  115. rotibakar says:

    DAH SAH SAH YG ANTA GMBR NIH DALIA TECK.. CUBE LAH TGK SCREEN SHOT IPAD TU…
    NK JATUH KAN ORG TP KEBODOHAN DIE MEYERLAH..

    DH LA RMPAS TUNANG ORG… KARMA WILL JEMPUT KAU PULAK LAH DALIA!

    0

    0
  116. insan biasa kaum hawa says:

    wei korg2 sudh2 la ktuk si elia tu nk2 y girl2 tu korg pn sme kaum dgn elia cuba kalu kna kt korg cmne persaan korg…
    skrg ni dh kecoh kt oh bulan cz kfcm ni dh kantoi memg die curang ada scandal dengn si dahlia teck tu…..
    so pd mne2 y asyk slhkn n ktuk2 elia tu bertaubt la yek,aq bknya mengkn elia tp skrg ni dh blh agak slh spe sbnrnya…
    memg xdnafikn elia pn ada slhnya jgk cz terlalu memuja si kfcm ni dl tpnya bese la kn org bercinta bgaikn dunia ni diorg y punya…
    to bang nara plak: post la plk psl kfcm tu kantoi jln berpegang tgn kt uss dgn dahlia teck tu..byk dh blog post psl tu xkn bang nara xnk post kot…bio semua pembc2 kt bn ni tau pergai kfcm tu y sbnr…

    (hanya insan biasa)

    0

    0
  117. mummyBel says:

    Semoga di bulan yg mulia ini KF dpt melihat kebenarannye… Biarlah org yg cuba meruntuhkan satu pertalian suci itu dgn kebodohan dia sendiri.. Suatu hari nnti dgn izin Allah segala kebodohan nye akan tersingkap dgn sendirinye. Contohnye spt terpapar di print screen atas. Hanya org yg buta mata dan buta hati jer tk dapat menilai.

    0

    0
  118. sailormoon says:

    ape r korang ni..bru baca sket da pk macam2…mesti ada reason elia 2 malas nk layan lelaki tu..baca kt sini..

    http://jejariruncing.blogspot.com/2010/11/kisah-cium-mulut-nabil-buat-aku.html

    0

    0
  119. deklia says:

    laa , shian sys elia .
    kne maki pulak .
    sedeh tau kne maki nih sbb i pon penah kene :(

    0

    0
  120. aziq says:

    peh dalia teck nie jahat x agak2..eh silap..die mek klate..mek klate baik blako…

    0

    0
  121. kiah says:

    2 la. jejari runcing 2 dlu beriye2 puji MIA die 2.. tgk ape jd..?? abis sume cite nk tlis kat blog die.. skg blog die dah snyap.ekekekee

    0

    0
  122. cokcokkendong says:

    assalamualaikum

    0

    0
  123. bbintanghati says:

    Masing2 muhasabah dri,jgn terlalu lantang bersuare..hukum karma tetap ade,tuhan tu ADIL..

    0

    0
  124. frachaotic says:

    Misterius..sume screen image cari forum, taskbar tertulis ‘DaliaTeck’..adakah sumber gosip diatas dihantar oleh cik adik angkat apex?

    0

    0
  125. fakhri says:

    haaa…BALASAN,BALASAN..aku sokong!!!

    0

    0
  126. adeh... says:

    bak kate jambu..come on la…klu rase maruah tu rendah…trus2kn la ckp psl cinte xksmpaian tu..be strong la…malu la mcmni..dri mule dlu pn aku tgk blog jari runcing tu di sbbkn publisiti @ ‘pemujaan’ KF dlm blog tu..nmpk sgt taksub..xpnh dlm ati aku m’doakn kruntuhan hubungan kf & elia..tp….pnh tpkir,klu clash ni msti malu..sbb taksub sgt..xkterlaluan aku ckp klu dh xde sifat gadis timur..jelas le nmpk perigi cari timbe…

    pe pn…elia kne ‘tutup buku’ cpt2..bg aku..elok stay cool..komen pe jgn..idup kne trus..spe btl,spe slh pdulikn la..dh jd mcmni kcoh2 hasilny malu..dgelakkn org..

    0

    0
  127. lala says:

    kelakar lah ade pengakuan ex bf elia pulak.. dr pandangan aku, means elia ni la yg over? mcm sume orang minat dia? camtu?? kesian lak kt ex bf elia nie.. elia ni je yg byk cerita.. itu lah ini lah.. apek dulu xde cite sgt pun.. dia femes pun sbb kejayaan dia.. elia ni tumpang ke ape? aku rase apek ni mesti suke berdiam diri dr bersuara.. xde lak aku dgr luahan hati ex gf apek sebelum elia ni.. aku lg suke low profile dr nak bercerita menunjuk camnie.. hurmm…

    0

    0
  128. MiSz NoNi says:

    RuPaul Drag Race! Start your engine.. RuPaul Drag Race! May the best woman win!

    0

    0
  129. pompuan says:

    kadang klu terlampau bergosip, ini la padahnya, nak bagi info but overdoss, hey korang nie kan bulan ramadan ^_^

    0

    0
  130. Woah this blog is excellent i like reading your posts. Stay up the good work! You recognize, many persons are looking around for this information, you can aid them greatly.

    0

    0