February 14th, 2011

aidil zafuan

Semalam Abang Nara dapat satu email daripada pembaca yang meluahkan isi kekecewaannya terhadap Aidil Zafuan. Harap-harap Aidil baca luahan hati ini dan berubah sikap. Peminat kenalah dilayan. Lagi-lagi selebriti seperti anda. Tak gitu?

[note]Salam abg nara.

Ktorang ni ada nk tgur sket psl sikap public figure yg femes katenye,Aidil Zafuan.Ktorang bru blk dari tgk bola negeri 9 lwn perak kat stadium ipoh td and even ktorang ni stay kat perak,but our hearts go to negeri 9. So, dgn smangat kesukanan,ktorng dtg nk support team nogori ni and of course one of the biggest reason sbab Aidil Zafuan. Even team nogori ni kalah,ktorang stll support smpai la dorang msuk blk persalinan.Dlm stadium perak tu,bley kire je brape rmai yg sokong ngeri 9.

Ktorang ni antara yg tegar jgakla stay until the match end.On the way back home,ktorang ni terserempak ngan beberapa pemain negeri 9,and ngan excitednye ktorang u- turn sbab nmpk diorang ngah jln2 ngan hrapan dpt la ambik gmbr sekeping dua.Ktorang approach dorang ng cara baek mntak nk amek gmbr but then ble kwn die tapped bahu die,trus die lari.MOTIF KEKWAT?Ktorang dtg jauh2 n bli tket bola support dorang xkn nk amek gmbr pon xbley.

Bley plak die nk lari2 dr ktorang.Of course,time tuh kemarahan dan kemeluatan to AIDIL ZAFUAN sgtlah tnggi.dah la maen pon x prform mse match,tp nk kekwat.HELLO,nk ambik gmbr je kot,bknnye kna byr pon.klo xnk,ckplah xnk.ni siap lari2 ag.ktorang ni bknnye terhegeh2 sgt,tp klo da alang2 jumpe,igtkn bley la amek gmbr kenang2an.In my opinion,Aidil shud learn how to treat his fan better since he is public figure.

Kontroversi pnyela byk,ble org nk ambik gmbr kekwat plak.THANX TO AIDIL FOR MAKING US REALIZE U’RE NOT EVEN WORTH TO BE ADMIRED ON.ktorang mmg banned Aidil and of course team negeri 9 pon terkna la tempiasnye.hope sgt2 aidil bley brubah n treat die pnye fan better after diz.But sorry,all of us wont even support your team anymore. [/note]

Korang kalau ada pengalaman baik atau tak baik dengan selebriti Malaysia boleh luahkan juga di ruangan komen.


Comments are closed.

Loading...