Luahan Hati Seorang Peminat Tegar Kpop

Trending

Luahan Hati Seorang Peminat Tegar Kpop

Kpop dan hal hal yang tak selesai

Advertisement

Follow BukuAlien untuk terbitan Zine dan Bulu alternatif

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Hanibbal

    April 23, 2014 at 11:43 am

    Aku benci k-pop…sekian.

  2. Laila

    April 21, 2014 at 8:02 pm

    Nk tau la spe yg dok bash kpop tu??? Bkn ape korg duk benci kpop bagai nape…nape x benci sekali barat punye artist or lgu..layan je aku tngk..Padahal lirik lg teruk lg menuju ke rah negatif..bukn aku nk ckp kpop tu elok..ade yg x elok jgk psl kpop nie…bukan x nk sokong industri Malaysia..tp Malaysia nie sikit2 gaduh la Dengki kt org tu la…masam muke ngan org nie la..ang tuduh aku mcm nie aku tuduh ang mcm nie…pas tu lgu pon x hbis ngan cinta cinta cinta…xde topic lain ke…kdg lagu indon pon lg sedap n berbaloi utk di dengar…
    Tq…
    Nk benci ke ape ke psl comment aku…ade aku kisah….

  3. Naruto

    April 21, 2014 at 6:24 pm

    yg kutuk kpop tu berlagak baik jer…padahal layan lagu barat yg lirik dipenuhi dadah..benda2 x senonoh.
    artis barat tinggal dgn partner x payah kawin pun x per sampai beranak pinak. Aku x cakap kpop tu bagus…but atleast…kalau kau duduk bersedudukan tanpa kawin kat korea…masyarakat korea mesti pandang sinis dgn org tu.
    p/s: cuba kau tanya abang yg kutuk kpop tu…pernah x layan video x senonoh. ? tipu lah kalo dia cakap x pernah. so x payah nak sok suci sgt lah kutuk2 minat org lain.

  4. Pingback: Luahan Hati Seorang Peminat Tegar Kpop | PautanPautan

Loading...