Luahan Cinta Ashraf Muslim Untuk Isteri-Isteri Sempena Hari Wanita Sedunia Curi Perhatian Netizen

Hiburan

Luahan Cinta Ashraf Muslim Untuk Isteri-Isteri Sempena Hari Wanita Sedunia Curi Perhatian Netizen

Bersempena dengan Hari Wanita Sedunia semalam, pelakon Ashraf Muslim telah mendedikasikan sebuah ucapan ataupun luahan kasih sayang buat kedua-dua isterinya yang dimuat naik di akaun Instagram.

Advertisement

Ashraf akui isteri-isterinya adalah wanita luar biasa serta bersyukur mereka tidak pernah merungut dan sentiasa bersama ketika susah dan senang.

Rata-rata netizen memuji sikap Ashraf yang penyayang dan menghargai isteri-isterinya. Mereka mendoakan agar kasih sayang antara mereka kekal sehingga ke syurga. Ramai juga akui Ashraf adalah contoh terbaik dalam poligami.

Kami juga mendoakan agar Ashraf, Dayana dan Sakinah akan terus berbahagia selamanya. Semoga Ashraf diberikan kesabaran serta kekuatan untuk terus mengekalkan rumah tangga yang harmoni.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. mak cute

    March 13, 2018 at 2:34 pm

    napa mata aku still nmpk yg diyana gak cantik..muka soft je…

  2. meluatdgnnetizen

    March 13, 2018 at 1:35 pm

    aku assume ramai yang suh drg cerai berai ni in fact xpernah berkawin. seolah2 tau life of marriage. Ko ingat kalau dah ade anak ni senang ke nak cerai berai ? ko ingat dalam perkahwinan ni wangi je ke? as long as suami atau isteri tu dah buat tanggungjawab yang sebetulnye, itu dah memadai. ko cube la kawin, pastu ko ade anak kecik, ko mtk cerai ngan laki ko. in realitynya mampu ke budak tu xde bapak ? senang ke nak cr lelaki yg boleh terima anak ko??

  3. Anonymous

    March 12, 2018 at 7:36 am

    nak cari baldi,,,,nak muntah,,,

  4. Anonymous

    March 11, 2018 at 2:17 pm

    Kesian sakinah x ade ig terpaksa guna ig ashraflegacy untuk balas komen org… dulu bawa gaduh dia guna FB Dayana dalam Rotikaya….

Loading...