Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Luah Rasa Rindu, Kamal Adli Dan Uqasha Senrose Hangat Bercinta?

kamal adli uqasha senrose

Keserasian gandingan Kamal Adli dan Uqash Senrose di dalam drama dan juga di luar set penggambaran membuatkan ramai peminat ingin melihat mereka bercinta. Malah, mereka juga sangat mesra dan ‘sweet’ bersama, pendek kata sama cantik dan sama padan.

uqasha senrose kamal adli

Advertisement

Pada awalnya, sebelum ini kedua-duanya menafikan mempunyai perasaan antara satu sama lain.

Bagaimanapun, ‘posting’ terbaru Kamal di akaun Instagramnya yang memuat naik foto mesra bersama Uqasha dengan luahan rasa rindu terhadap pelakon wanita itu mencuri perhatian orang ramai. Adakah ini bermakna cinta sudah berputik dalam hati mereka?

kamal adli uqasha senrose

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat “merestui’ hubungan mereka, memuji betapa Kamal dan Uqasha sangat sesuai bersama.

uqasha senrose kamal adli bercinta uqasha senrose kamal adli bercinta kamal adli uqasha senrose

Nampaknya #Uqamal is back. Apa salahnya kalau bercinta, kedua-duanya masih solo. Bak kata peminat, sepadan sebagai pasangan kekasih. Ehem, harapnya adalah pengumuman gembira nanti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Kamal mereput

    January 21, 2020 at 9:03 am

    intan ladyana tu dh 6thn tunggu, xde nya dia serius nk kawen, emma tu pun kesian.. emma tu dr elok2 bertudung sweet surprise kan bday kamal atas bukit bagai, sejenis muka penyet nk gf hot xde nk buat bini, ke uqasha Tan sri tgh spedo, yela kan call girl kerabat vvip so tgh jd perempuan simpan Tan sri ke sampai guna kan kamal sbg coverina hahahah

  2. Anonymous

    January 20, 2020 at 5:37 pm

    eiiii kamal tak kan nk jadikan ‘call girl’ teman hidup… uqasha tuh bwah dh rabak laaaa dh berapa ramai vvip bayar…. dh berapa gf si kamal nih g reject last2 pilih pelac*r..

  3. Anonymous

    January 20, 2020 at 10:32 am

    Mamat ni acah2 je…tp kawen xnk…nk cari y hot2 je..muka pun mcm tempe..

  4. aku kah

    January 20, 2020 at 9:01 am

    cari orang lain la uqasya,, nanti berjanggut la ko nak tgu kamal meminang ko,, contoh lain dah ada.. intan ladyana. emma..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama