January 20th, 2020

Keserasian gandingan Kamal Adli dan Uqash Senrose di dalam drama dan juga di luar set penggambaran membuatkan ramai peminat ingin melihat mereka bercinta. Malah, mereka juga sangat mesra dan ‘sweet’ bersama, pendek kata sama cantik dan sama padan.

uqasha senrose kamal adli

Pada awalnya, sebelum ini kedua-duanya menafikan mempunyai perasaan antara satu sama lain.

Bagaimanapun, ‘posting’ terbaru Kamal di akaun Instagramnya yang memuat naik foto mesra bersama Uqasha dengan luahan rasa rindu terhadap pelakon wanita itu mencuri perhatian orang ramai. Adakah ini bermakna cinta sudah berputik dalam hati mereka?

kamal adli uqasha senrose

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat “merestui’ hubungan mereka, memuji betapa Kamal dan Uqasha sangat sesuai bersama.

uqasha senrose kamal adli bercinta uqasha senrose kamal adli bercinta kamal adli uqasha senrose

Nampaknya #Uqamal is back. Apa salahnya kalau bercinta, kedua-duanya masih solo. Bak kata peminat, sepadan sebagai pasangan kekasih. Ehem, harapnya adalah pengumuman gembira nanti.


4 responses to “Luah Rasa Rindu, Kamal Adli Dan Uqasha Senrose Hangat Bercinta?”

  1. Kamal mereput says:

    intan ladyana tu dh 6thn tunggu, xde nya dia serius nk kawen, emma tu pun kesian.. emma tu dr elok2 bertudung sweet surprise kan bday kamal atas bukit bagai, sejenis muka penyet nk gf hot xde nk buat bini, ke uqasha Tan sri tgh spedo, yela kan call girl kerabat vvip so tgh jd perempuan simpan Tan sri ke sampai guna kan kamal sbg coverina hahahah

  2. Anonymous says:

    eiiii kamal tak kan nk jadikan ‘call girl’ teman hidup… uqasha tuh bwah dh rabak laaaa dh berapa ramai vvip bayar…. dh berapa gf si kamal nih g reject last2 pilih pelac*r..

  3. Anonymous says:

    Mamat ni acah2 je…tp kawen xnk…nk cari y hot2 je..muka pun mcm tempe..

  4. aku kah says:

    cari orang lain la uqasya,, nanti berjanggut la ko nak tgu kamal meminang ko,, contoh lain dah ada.. intan ladyana. emma..

Loading...