Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Lu Ingat Gua Kisah Ke? Setakat Kecam Di Media Sosial Ini Apalah Sangat…” – Janna Nick

janna nick

Janna Nick sememangnya antara pelakon yang popular di tanah air kini, mungkin sebab itu segala tindak-tanduknya sering menjadi perhatian ramai.

Walaupun sering terpalit kontroversi, tapi nampaknya gadis yang berasal daripada Sungai Petani, Kedah ini langsung tidak menghiraukan kecaman yang dilemparkan kepadanya oleh netizen.

Advertisement

Menerusi satu entri baru di laman Instagram miliknya, Janna dilihat meluahkan rasa tidak kisah menerima kecaman di media sosial.

janna nickSumber : Instagram Janna Nick  

Baginya, dugaan lain yang pernah dilaluinya adalah lebih besar daripada kritikan dan kecaman yang ditulis oleh netizen.

Menerusi ruangan komen, ramai peminat yang ‘back-up’ Janna Nick namun terdapat juga segelintir netizen yang meminta dia menjaga tingkah laku memandangkan dia merupakan figura terkenal.

janna nickOhmymedia janna nick

Janna Nick juga dilihat membalas pelbagai komen yang ditinggalkan pada entri tersebut.

Tak salah menerima kritikan yang konstruktif dan tak salah juga menepis kecaman yang tidak berasas kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. suzannetakpahambahasasedihhhko

    January 25, 2021 at 1:16 pm

    tak lama? nmpk sangat baru hidup ko dikkk. wahid jadi hos melodi dari 2005 hingga 2011 dik nonnnn. itu la, mak suruh belajar main tiktok kang xpaham org ckp. org ckp hos tu jgn kontroversi diknon oii. bukan retis. kalau retis xdak kontroversi bukan melodi dik. itu milo ais. serrr btoi… maca dengan pala lutut kerrrrr nokk?

  2. Suzanne

    January 22, 2021 at 10:25 am

    sebab tu wahid pun x lama..ahah dunia hiburan tanpa hangat dan kontroversi..= BORING..deep down nature manusia ni suka yg boleh di cakap2..di kata2..yg old plain jane ni bosan..

  3. Melodisyoksendiri

    January 21, 2021 at 6:03 pm

    Aku rsa la rombak balik la hos melodi ni. Cari hos yg kurang cipta kontroversi murahan. Setiap mggu hos buat hal, stiap mggu gak interview hos sndiri. Melodi dlu msa wahid hos, xdak pun kontroversi.

Loading...
To Top