Written by Bella | May 28th, 2019

Sebelum ini, sudah beberapa kali gaya pemakaian tudung Liyana Jasmay dikritik sehingga ada yang mengatakan beliau mempermainkan agama.

Kini ada pula gosip kononnya Liyana sudah tidak lagi memakai tudung. Eh, betul ke? Rata-rata netizen keliru dengan foto terbaru yang dimuat naik olehnya di Instagram ketika mempromosikan koleksi baju raya.

Meskipun dihimpit dengan pelbagai soalan dan kritikan, Liyana nampaknya masih lagi berdiam diri, enggan memberikan sebarang kenyataan lanjut.

Bagaimanapun, ada yang berkata ia mungkin gambar lama. Kalau betul ianya foto  lama, mungkin kurang sesuai untuk dimuat naik semula kerana menimbulkan salah faham. Apa-apa pun, kita tunggu sahaja respon Liyana berkaitan isu ini.

23 responses to Liyana Jasmay Sudah Buka Tudung?

  1. Anonymous says:

    berita ni para PU paling seronok dpt modal nama naik…
    tunggu yer liyana sblm raya anda akan dpt surat terbuka dari PU

    9

    0
  2. honey says:

    hermmmm da agak dah

    1

    0
  3. nana says:

    dia ni artis yg paling x lawa bila pakai tudung sbab dia pakai tudung ntah apa2 mcm main2. yuna ngan neelofa pun pakai tudung x ikut syariat tp masih ada aura. tp dia langsung xde. aku suka tgok jihan musa..pakai tudung style biasa je pun tp nampak sweet and sedap mata dipandang. nak pakai tudung buat cara pakai tudung.

    26

    0
  4. aku says:

    itu dia jual balik baju2 lama yg dh x laku la..tu yg jual murah2 rm100 je tuu

    2

    0
  5. Sis-tur-sung-kur-jua says:

    Ayok.. Dosa.. Tu gambar lama.. Die jual stok baju raya dia yg lama.. Jd gambar2 tu sume shoot sblm die pakai tudung.. Huhuhu..

    3

    0
  6. Zara Zainal says:

    Nara nie makin lama content cerita xde kualiti langsung , xde conclusion pulak tu .. ajak org buat dosa je lebih

    10

    0
  7. Anonymous says:

    gambar lama tu..dia nk habis kan stok collection baju raya tahun 2018

    0

    0
  8. narabodo says:

    orang paling bodoh dalam dunia ni NARA sebab dia dah tahu si LJ tu nak habiskan baju lama tapi saja buat cerita pasal bukak tudung. Stupid. saja panggil orang buat dosa.

    5

    0
  9. Anonymous says:

    dunia nak kiamat. banyak kemungkaran berlaku. banyak artis buka tudung dah.. tanda2 kecil kiamat.

    1

    1
  10. faraj says:

    elok lah..buat aper tutup rambut ..kalau tutup rezeki…sampai bila nk sabar…yg penting hati kita tk dengki….

    1

    6
  11. Anonymous says:

    Artis bese la..murahan..

    0

    0
  12. bong cit says:

    senang citer boikot je artis2 yg mainkan agama ni…jgn beli produk dorg…jgn follow ig dorg…baru tau langit tggi rendah

    0

    0
  13. Alahai says:

    Alahai korg ni lurus bendul betul, dh sah2 artis pakai tudung semata-mata nak promote tudung line dorg.. jual mahal-mahal korg pulak mengila berebut rebut nak beli kan….artis kaya, makin melampau kayalh sbb korg2 ni. Ingat dorg nih pakai tudung sbb nak tutup aurat? Mmg doklh….sekian

    2

    0

Leave a Comment

Optional