January 27th, 2012

Selepas Come As You Are, satu lagi trek muzik yang ‘berhantu’ dari Yuna ialah “Live Your Life”. Ada satu jiwa positif yang subtle dalam muzik Yuna kali ini, yang disampaikan pada pendengar (atau kami sekurang-kurangnya) yang merupakan kekuatan lagu ini.

Live Your Life ialah satu trek dari album penuh Yuna yang juga berjudul Yuna: bakal terbit tidak lama lagi. Lagu ini diterbitkan oleh Pharrell, yang turut menerbitkan lagu revival “Come As You Are” dendangan asal Nirvana yang sebelum ini mendapat sambutan memberangsangkan di Amerika Syarikat.

Buat pengetahuan anda, lagu ini turut boleh dibeli dari iTunes. Kami yakin lagu ini juga akan diberi sambutan baik oleh peminat lagu di sana, jika dilihat pada respons dan rebiu yang diberikan oleh mereka. Go Yuna!


64 responses to “‘Live Your Life’, Kerjasama Terbaru Yuna Dengan Pharrell”

  1. Memang tak best pon lagu ni. Buat ape nak bangga kerja dengan orang kafir laknat.orang melayu mcm tu la. Suke sangat perasan best kalo terror ckp bahasa inggeris kafir laknat tu. Duduk kat tempat kafir tu berkat sangat la. Ingat sikit Allah selalu turun kan bala kat L.A tu. Baik la ko jadi peguam je kat malaysia ni. Pergi bela nasib ibu2 macam rita rudaini tu lg bagus. Kalo ko suka sangat menyanyi, ko nyanyi la melalak buat charity untuk bantu orang2 islam kat iraq ke. Mcm tu baru aku tabik kau wahai yunalis datuk zarai.

Loading...