Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

‘Live Your Life’, Kerjasama Terbaru Yuna Dengan Pharrell

Selepas Come As You Are, satu lagi trek muzik yang ‘berhantu’ dari Yuna ialah “Live Your Life”. Ada satu jiwa positif yang subtle dalam muzik Yuna kali ini, yang disampaikan pada pendengar (atau kami sekurang-kurangnya) yang merupakan kekuatan lagu ini.

Live Your Life ialah satu trek dari album penuh Yuna yang juga berjudul Yuna: bakal terbit tidak lama lagi. Lagu ini diterbitkan oleh Pharrell, yang turut menerbitkan lagu revival “Come As You Are” dendangan asal Nirvana yang sebelum ini mendapat sambutan memberangsangkan di Amerika Syarikat.

Advertisement

Buat pengetahuan anda, lagu ini turut boleh dibeli dari iTunes. Kami yakin lagu ini juga akan diberi sambutan baik oleh peminat lagu di sana, jika dilihat pada respons dan rebiu yang diberikan oleh mereka. Go Yuna!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 Comments

  1. yunos terbarai

    May 22, 2012 at 2:51 pm

    Memang tak best pon lagu ni. Buat ape nak bangga kerja dengan orang kafir laknat.orang melayu mcm tu la. Suke sangat perasan best kalo terror ckp bahasa inggeris kafir laknat tu. Duduk kat tempat kafir tu berkat sangat la. Ingat sikit Allah selalu turun kan bala kat L.A tu. Baik la ko jadi peguam je kat malaysia ni. Pergi bela nasib ibu2 macam rita rudaini tu lg bagus. Kalo ko suka sangat menyanyi, ko nyanyi la melalak buat charity untuk bantu orang2 islam kat iraq ke. Mcm tu baru aku tabik kau wahai yunalis datuk zarai.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top