(LIVE UPDATE)Sesi Temuramah Bersama Nur Amalina Che Bakri

Hiburan

(LIVE UPDATE)Sesi Temuramah Bersama Nur Amalina Che Bakri

Rakan kami, Hazrey ketika ini sedang melakukan temuramah bersama Nur Amalina Che Bakri yang sedang berada di UK menerusi Skype. Anda boleh bertanyakan soalan kepada Amalina menerusi Twitter dengan menggunakan hastag #AskAmalina atau dengan mention Twitter Hazrey.

1. Wartawan tempatan di kediaman keluarga Nur Amalina Che Bakri di Kota Tinggi. Sebentar nanti, sesi video chat melalui skype akan diadakan bersama Nur Amalina atau lebih mesra dipanggil Ina yang ketika ini berada di Edinburgh, UK.

Advertisement

nur amalina

2. Ibu Nur Amalina sedang ber”Skype” bersama anaknya menerusi laptop.

nur amalina

3. Video ucapan khas daripada Amalina untuk pembaca BeautifulNara dan Hazrey

Advertisement

4. Video ucapan daripada Amalina khas untuk semua rakyat Malaysia


Stay tune untuk update yang akan dilakukan secara live.

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

419 Comments

  1. ahlak agama penting

    April 6, 2012 at 10:16 am

    korang semua yg komen nie kn bodoh k apa ha korang sedar tk yg korng semua nie mengutuk jeerrr yg korang reti kn
    and memfitnah ckp pasal hukum hakam agama tpi jahil tu lah main ckp ikut
    sdp mlut jeeerrrrrr an korng sedar tk yang korang tu punya dosa lagi lh besar ha
    tk thu an sebab nye lh aq pangil korang bodoh dh bodoh jahil plak tu
    korng tk thu k yg memfitnah tu lgi bsar daripada pda membunuh korang bkan
    nye tahu yang betul k salh pasal nurul ammalina tu apalah korng nie aerrrrrrrrrrrrrrr

  2. innocent

    February 3, 2012 at 9:42 pm

    korg tau nak kutuk org je..abis, mngutuk 2 bukan dosa ke?? jgnlah nak judge2 dye..

  3. [email protected]

    January 25, 2012 at 8:22 pm

    2 la yg sshnye zaman sekarang,,,bukankah tugas ibu bapa untuk mendidik ank2 tntg hukum hakam agama? bukan niat menghukum apatah lagi menunding jari pada ibu Amalina tetapi betulkah tindakan puan itu untuk menyelamatkan maruah Amalina daripada di aibkan atau sebaliknye? memetik kata-kata seorang ustaz, “berdosa jika ibu bapa membiarkan anak-anaknya keluar rumah tanpa menutup aurat dengan alasan itu fesyen budak-budak zaman sekarang, mesti la nak up to date” fesyen tidak menghalalkan apa yang telah di larang oleh Allah,,bukankah Al-Quran dan Sunnah itu ikutan kita? saya percaya puan selaku seorang ibu dan wanita islam lebih arif tentang semua ini,,,tulisan ini sekadar ingatn buat diri sndr dan insan lain yg mungkin terlepas pandang kerana terlalu mengikut arus kemodenan dunia,,,

  4. yuina

    January 21, 2012 at 1:52 am

    dah kalau benda yg tak baik, kita ni sbagai org islam kena lah tegur takkan nak buat dek jer dengan benda2 cmni.ada tiga cara nak menegah kemungkaran pertama dengan tangan,kedua dengan lidah(lisan) tpi tak payah la smpai memaki hamun sbb perkataan2 tu akan kena balik kat kita,ketiga dengan hati,tetapi menegah dengan hati adalah selemah-lemah iman.so korg nak pilih yg mana adakah dengan lidah atau hati.umat islam perlu berani menegah yg salah.saja share yg cara2 mnegah kemunggkaran sbb baru belajar tjuk tu.

  5. fatiha

    January 21, 2012 at 1:37 am

    to amalina fans!
    there’s only one reason why they all were only bother bout how amalina should behave is
    ” SHE’S USING PEOPLES [email protected] MONEY TO FUND ALL HER STUDIES FROM THE SCHOLARSHIP THAT GOVERNMENT GAVE TO HER. kalau dah dpt scholarship pergi sana tu bersyukur and behave la skit. eeuww

Loading...