(LIVE UPDATE)Sesi Temuramah Bersama Nur Amalina Che Bakri

Hiburan

(LIVE UPDATE)Sesi Temuramah Bersama Nur Amalina Che Bakri

Rakan kami, Hazrey ketika ini sedang melakukan temuramah bersama Nur Amalina Che Bakri yang sedang berada di UK menerusi Skype. Anda boleh bertanyakan soalan kepada Amalina menerusi Twitter dengan menggunakan hastag #AskAmalina atau dengan mention Twitter Hazrey.

1. Wartawan tempatan di kediaman keluarga Nur Amalina Che Bakri di Kota Tinggi. Sebentar nanti, sesi video chat melalui skype akan diadakan bersama Nur Amalina atau lebih mesra dipanggil Ina yang ketika ini berada di Edinburgh, UK.

Advertisement

nur amalina

2. Ibu Nur Amalina sedang ber”Skype” bersama anaknya menerusi laptop.

nur amalina

3. Video ucapan khas daripada Amalina untuk pembaca BeautifulNara dan Hazrey

4. Video ucapan daripada Amalina khas untuk semua rakyat Malaysia


Stay tune untuk update yang akan dilakukan secara live.

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

419 Comments

  1. lalala

    January 16, 2012 at 7:52 pm

    agama tidak boleh di warisi dri ayah yg b’taqwa…

  2. amalina fan

    January 14, 2012 at 1:44 am

    begini la. mcm mn dgn org or student lain yg kna culture shock juga? knp others xbising? why mst amalina kena mcm ni? kalau da mmg amalina xpkai tudung since dr dlu lagi,knp nak bising? gmbar dia tu time dia kat skolah? mmg pkai tudung kn? mcm mn yg malaysia pny student,bljr oversea, tp kna culture shock, knp xda org bisng? sometimes, we have to change according to the place. so,that why i think amalina change to get comfortable with the place tmpat dia study. stop la people. stop la caci ckp dia mcm2. byk lagi bnda yg kmu patut bt.

  3. wills

    January 12, 2012 at 6:17 pm

    aku tgal satu taman dengan amalina nie… sebenarnya dia memang tak pakai tudung dari dulu lah…

  4. hamba Allah

    January 11, 2012 at 8:03 pm

    iman tak kuat..solat tinggal..tudung pun melayang… biasalah org akhir zaman…mak tak ngaku..tp gambar sama je…mmm

  5. kucinggarang

    January 11, 2012 at 12:48 pm

    semoga allah beri hidayah dan rahmat nye pada amalina dan kita semua tentang azap api neraka dan surga yg bakal kita temui bila2 masa saja.. mati itu di belakang kita..

Loading...