January 4th, 2012

Rakan kami, Hazrey ketika ini sedang melakukan temuramah bersama Nur Amalina Che Bakri yang sedang berada di UK menerusi Skype. Anda boleh bertanyakan soalan kepada Amalina menerusi Twitter dengan menggunakan hastag #AskAmalina atau dengan mention Twitter Hazrey.

1. Wartawan tempatan di kediaman keluarga Nur Amalina Che Bakri di Kota Tinggi. Sebentar nanti, sesi video chat melalui skype akan diadakan bersama Nur Amalina atau lebih mesra dipanggil Ina yang ketika ini berada di Edinburgh, UK.

nur amalina

2. Ibu Nur Amalina sedang ber”Skype” bersama anaknya menerusi laptop.

nur amalina

3. Video ucapan khas daripada Amalina untuk pembaca BeautifulNara dan Hazrey

4. Video ucapan daripada Amalina khas untuk semua rakyat Malaysia


Stay tune untuk update yang akan dilakukan secara live.

 


419 responses to “(LIVE UPDATE)Sesi Temuramah Bersama Nur Amalina Che Bakri”

  1. akupunyersuka says:

    hello..hello..hello..korg dh xpayah nk bg komen OK!!klu xpuas ati lg wlau pon satu kaum n agama pon xgn nk bg komen y menyakitkn ati..cm ne la la mak Amalina y bc komen 2 smue..of course sedih korg kutuk ank die..can u imagined seorg ibu pregnant 9 months 9 days. tb2 ank 2 kene kutk mcm2 kat blog..msti sedih n xlalu mkn..bagaimana situation 2 kat korg??dh tentu korg punyer parent akn rs ape mak Amalina rs..enough la!!ko tgk NONA TV3 2.00PM 8/4/2012..korg xde kuasa utk menilai seseorg 2 b’dsr cter @ kenyataan dr mne2 pon.korg bkn yer knl sgt.korg bkn yer kwn die, or cousin die..die d bsr kn oleh mak die jer..die ank tunggal..korg y bg komen negatif 2 mmg xde perasaan..kejam!!!org y mcm 2 patut yer campak kat laut jer

  2. Anonymous says:

    tengok cara je dah tau perangai Nur Amalaina ni,xperlu dia nak explain apa2.
    rancangan dkt tv3 yg hari2 ulang2 tu tgk pun dah meluat.
    kau xperlu lah nak cakap slang2 british bila interview utk rancangan dan tv malaysia (melayu)
    nampak sangan jiwa melayu tu dah xda.perasan mat salleh..kesian…

Loading...