Listen Listen Listen Video Ini Menjadi Hits Kerana Sharifah Zohra Jabeen Dengan Haiwan Beliau

Trending

Listen Listen Listen Video Ini Menjadi Hits Kerana Sharifah Zohra Jabeen Dengan Haiwan Beliau

Gua tak ada masalah dengan sembang-sembang mereka ini tapi gua tak puas hati tul dengan penyorak tu. Kejadahnya kamu duk main booo sana booo sini. Kata student UNI pro la sikit, memalukan je!!
Ayat yang last tu takleh belah! siap halau budk yindian tu keluar UNI lagi, ishh anak mami ni aku pun tak paham. Bukan begitu cara nak bahan orang, kita gua ayat menyindir baru power!

1

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

46 Comments

  1. [email protected]

    February 3, 2013 at 11:12 pm

    Korang semua pun umo dh bpe…..x de mknenye si bavani nie..kata2..dia bg kesan pde student mcm kite.Aku masih setia pada yang membawa keamanan dan kemerdekaan pada negara…Aku juga ingin memudahkan ibu bapa dan anak2 aku berada di negara aman…dan dapat pergi sekolah dengan aman.Sebab hidup hanya smentara…aku tak mahu menimbulkan masalah dan kekacauan dlm hidup.malaysia sentiasa di hati.Amin….semoga semua terbuka hati bersatu padu dan hati tenang selamanya.

  2. listen to me

    January 17, 2013 at 9:25 am

    Budak tu kalau tak dilayan macam tu akan jadi pelampau. Tengok cara dia berhujah saja dah boleh agak. Sebenarnya, sebab tu lah negara2 yang dia sebut bagi pendidikan percuma tu adalah negara MISKIN. Aku yang tak sekolah ni pun tau fikir.

    • Takahashi

      January 18, 2013 at 8:31 pm

      Nampak sangat kau tak sekolah…. cara berfirkir macam org tak de otak.. tu bukan PELAMPAU!! negara malaysia negara DEMOKRASI, sape2 ada hak bersuara… bodoh macam ungke la ko nih!!!

    • Listen listen listen

      January 22, 2013 at 12:37 am

      Listen to me: ko mesti belajar sampai darjah 5 jer kan?

  3. do i care???

    January 17, 2013 at 12:12 am

    That sharifah should be more professional..u humiliated urself!!!

  4. chipsmorecips

    January 16, 2013 at 11:02 pm

    yang aku dok pelik nie..kenapa waktu si bawani berckap student lain dok nak booo…tepuk tgn bagai nak rak..
    and bila c sharifah nie berckp pun drng siap tepuk tgan…
    sudahnya…aku yang konpius sendiri, student yg attend tu sbnrnya mcm mana ek…

    • i listen lah ni...

      January 17, 2013 at 3:01 am

      senang citer bdk2 yg sorak n boo tu suma bkn tau apa pun,,ntah2 langsung xdengar n faham apa yg si saripah ni membebel..dorang just pegi sebab ble ngelat,xyah masok kelas ja hahhahha

    • Lemme speak

      January 20, 2013 at 11:38 am

      I rasa dia org jadi penyeri majlis je kot.. mcm klu ada live show kan Mc akan cakap tepuk tangan kuat2.. lebih kurang mcm tu kot.. hahaha

  5. kumar

    January 16, 2013 at 9:20 pm

    bagus bagus orang yang tak ada akai tak akan terima hakiakt ini.org bn macam itulah.bodoh listen

Loading...