Written by AbangNara | September 18th, 2015

Akhirnya yang dinanti-nanti telah pun tiba. Lisa Surihani dan Yusry KRU telah pun berkongsi gambar anak sulung mereka. Cahaya mata perempuan ini telah dilahirkan di Pantai Medical Centre Bangsar dengan berat 3.4 kilogram pada 15 September kira-kira jam 11.44 malam. Lisa dan anak telah pun pulang ke rumah. Kedua-duanya berada di dalam keadaan sihat. Alhamdulillah.

gambar anak lisa surihani

Nama anak Lisa Surihani dan Yusry KRU bakal diumumkan selepas 7 hari. Diharap Lisa dan Yusry akan lebih banyak berkongsi gambar wajah anak mereka sementara itu. Pasti ramai yang tak sabar nak melihat wajah si comel ini secara lebih dekat. Sama-sama kita nantikan. Tahniah Lisa dan Yusry. Sumber Instagram H!Live.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to Lisa Surihani & Yusry KRU Kongsi Gambar Anak Pertama Mereka

  1. Yuha says:

    Wah comelnye

    0

    0
    • Anonymous says:

      alhamdulillah..finally. yg mgelupur nk tgk sgt smpi kuar kate2 hinaan msti lps neh kutul pulak baby yg xberdosa tu. klu dh jenis dengki hati busuk..cuci dgn 7air lautan pn blom tentu hati jd putih.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Letak nama Nur Liasana Jannah

      0

      0
  2. Yuha says:

    Wah comelnye anak

    0

    0
  3. minah jambu says:

    yehhhhhhhhhhhhh !

    0

    0
  4. lin says:

    alhamdullillah subhanallah. .comelnye…..congrates for.new mummy daddy

    0

    0
  5. Chombi says:

    Hajah dato ct nolija mestii tgh meraung celah dubur atok k tgk geng2 retis lain semua dh beranak pinak hahahahaha…Hadap sgt sardin kertu padan muka..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tak baik ckp org cam tu..kite belom tentu tau nasib kite di masa akan dtg..anak2 cucu kitr

      0

      0
    • Lovelyvic says:

      Amboiiii ayat ko…
      Mcm tak ingat rezeki, jodoh maut semua ketentuan Allah…
      Ko tgh mempertikaikan ketentuan Allah ke ni?
      Cemana hati ko leh jadi hitam kelat camni ye?
      Apa rahsianya…. banyak telan tar rokok ye?

      0

      0
    • tapape says:

      Chombi. At least tok ti n tok k tu kaya. Walaupun takde anak. Yg kau tu..dh la miskin budi bahasa. Mengata org tak pk balasan boleh di terima bila2 masa je zaman sekarang ni. Anak kau kembar mcm padi malinja ke

      0

      0
    • azreen says:

      Dia takde rezeki anak tapi dia ada rezeki jadi kaya raya, rezeki pegi haji dan umrah berkali kali, rezeki bina masjid, rezeki untuk berseekah amal jariah..tu semua dah setanding dengan rezeki anak kalau nak difikirkan, sebab rezeki dapat anak..belum tentu boleh komfen bagi pahala untuk ke syurga.

      0

      0
    • Ct babi says:

      Kita setuju dgn awak. Nolija tu kan perampas laki orang. Dia kena bayar la dosa bagi bini orang tu bersedih berduka teruk. Si CT nolija tu masa nak pada datuk menggesel2 puki hari2 kat pejabat org tu…semua staff meluat. Tak malu, tak de adab! Bini datuk dia panggil mama..dalam mama! mama!…dia panjat papa! Ish! buruk perangai nolija tu.Aku dari suka terus takde hormat.

      0

      0
  6. abang yang tak bangang says:

    baru beranak 2 hari dah pakai seluar duduk macam tu? walaupon normal delivery mane ade macam tu. tu bukan anak die tu.

    0

    0
    • penyokong kau says:

      Kannn.. baby pun nampak matangg..

      0

      0
    • anon says:

      Kenapa pulak takleh pakai seluar? Aku lepas beranak je mmg terus pakai seluar sb tak selesa pakai kain. Takde masalahnya, pakai ape2 pun. And aku takde pantang2 pun, makan semua bende & seminggu dah keluar rumah…… 3-4 minggu, wlpn still dlm pantang, aku dah keluar jalan2 kat mall. Takleh terlalu manja, or terlalu mengikut adat. Mmg aku beranak secara normal, kalau caesarean lagilah cepat rase sihat sb luka dia kat atas, so everytime pergi toilet tak rase pedih kene air. Skrg aku ade anak 3, takde pulak sakit2 ke ape. Tengok mat salleh tu ok je, lps beranak seminggu dua keluar rumah. Org melayu je yg terlalu memanjakan diri…
      By da way, gambar yg dekat takde ke….tak berapa nampak muka dia, jauh sngt…

      0

      0
      • Elena says:

        kau je rasa ok. Cuba banding muka, body semua dgn org berpantang…haaahhh terdiam Kan. Nak nak dalam 20 tahun lagi. Pantang is to help the healing of our insides. Bnda macam ni setahun 2 org tk nampak. Jgn la nak merendahkan sgt apa yg diajar orang2 zaman dahulu. Kalau tak merepek sgt apa salahnya ikut.
        Pakai seluar ke kain ke tkde hal bagi aku, but makan kenalah jaga.

        0

        0
      • Anonymous says:

        anon 10.50 pm sembang juah…
        badan tak lembik lagi boleh la smbang tinggi ye kak….
        hahahaa..!

        0

        0
        • Jangan berlagak 10.50 says:

          berlagak plk aku baca komen anon 10.50..haaa..klau mcm tu ko beranak ank smpi 15 le sb ko pantang pn senang n ko x manjakan diri ko sgt…len kali ckp jgn takbur..ni masa bdn ko rasa ok lgi..sok akn dtg x tahu lgi…

          0

          0
      • Anonymous says:

        sape kata mat salleh tak pantang!!.. depa lebih advance dan tidy dari kita.. tapi takde la bertungku batu sungai mcm budaya kita.. lain budaya lain approach.. I have seen n experienced tho.. jgn serkap jarang sgt..

        0

        0
      • Anonymous says:

        anon 1050 neh mesti k nam kan kan..
        cara bagitau tu tak nampak macam mmg dah beranak..cam tipu..
        hotak ko klu c sec senang jaga..dua2 susah jaga gak..tak sume org besalin senang woii

        0

        0
      • MSJ says:

        Ada orang zaman dulu, lepas bersalin terus pergi bercucuk tanam atau berperang. Pakai seluar apalah sangat.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Selpi sikit badan ko..mesti gendut..lemak sana sini.mmg ramai spesis macam ko ni.bila buat ssuatu yang tak betul suke sangat bangga.Ko tunggu la ko kertu sikit.itu jam ko kompom nyesal ngan kata-kata ko ni.itu sakit..ini sakit..

        0

        0
      • to anon 10:50 yg power sgt!! says:

        caesarean lg cpt rasa sihat???
        sapa ckp kak??czer ni luka dalam tu paling penting jaga.mmg kt luar ko mcm nmpak ok boleh melompat.cuba ko tgk kt dlm tu brp lama ambik masa nk sembuh.kalau tak takde la doktor bg tempoh suruh beranak 2 3 thn selepas itu.sembang kencang ko ni kak.slps czer nk bergerak pusing badan pn rs hazab sbb sakit sgt.mmg la kt bawah tak sakit. klu dibagi pilihan aku mintak jauh aku mmg tanak czer

        harap badan ko meletup lawa la eh….sbb aku mmg czer n masih lg berpantang wpun anak dah 5 bulan.sbb luka di dlm masih lg terasa.

        0

        0
        • ash says:

          yer setuju…
          sy ank 1st normal & jahit
          ank 2nd ceaser
          w.pn ank 1st jahit smpi lubang jubur tp lepas pantang dh rase ok, selesa ke sana sini, leh mkn mcm2 & perut pn cantik di bengkung
          tp ank 2nd aduuuuuhhhh semua serba x kena

          0

          0
        • Anonymous says:

          cik anon ni ckp sedapp je czer lagi senang..tah hape2 la..czer la lagi ssh gerak..saya da merasa 2x czer..hazab nk gerak smpi mngis3..kau sesedap rasaa je ckp czer lg senang..alasan atas je luka..ek elehhh..rasaa tgkk..

          0

          0
      • minah jambu says:

        kakak minah jambu baru beranak dh pakai seluar PE ape nk di heran kan ..beranak cara normal ok pe !

        0

        0
    • ko tinggal dalam gua apa says:

      i think you are stupid. i wear pants and can sit like that after giving birth.

      0

      0
    • jengjeng says:

      aihhh…ape pulak x boleh? ko laki ko mane tau??? aku lps brsalin terus je pkai sluar…relaks je..ni bkn zaman hulubalang dayang bunting….

      0

      0
  7. nanano says:

    X baik ngko combi ckp cmtu… patot ko tnya dgn yg kt atas apsal dia x branak lg… ni sedap mulut ngko jek kn… bkn nk sama2 doakn dia… aku nk tnya ngko… berdosa ke klo x branak?

    0

    0
  8. manjer says:

    gambar close up baby….nampak dari jauh jer tu

    0

    0
  9. Dhia says:

    Xde masalah pun if pakai seluar lah..pantang bagus untuk bonding dgn anak..sbb ibu menyusu kan..selain pulihkan tenaga ibu…ade jugak org yg strict berpantang dh tua sakit2..bergantung sebenarnye..apa2 pun masing2 tahu keperluan badan kita berbeza jaga elok2 sudahla. Tak semestinya sesuai untuk kamu sesuai untuk org lain.

    0

    0
  10. Jadoo says:

    eh melampau la siapa ckp tu bkn anak lisa. nampak matang sbb rambut dia lebat kut. plus baby tu 3.4kg quite big jgk tu. anak2 aku 4 org semua kluar mcm ni la..rambut bkn main lebat. lagi satu yang nak pertikaikan lisa pakai sluar tu..xde masalah la. aku pun kluar hosp je trs pakai sluar sng nak bergerak. yang penting pantang kena betul2 ikut. btw..congrats lisa n yusry..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    bukan kata anak dia kembar ke?
    ke aku salah baca? huhu

    0

    0
  12. Hamba Allah says:

    Sebak tgk gambar ni…. akhirnya Lisa & Yusry dikurniakan cahayamata
    setelah menunggu dgn penuh kesabaran….
    Syukur kpd Yg Esa.

    Tahniah Lisa & Yusry!

    0

    0
  13. observer says:

    Booooo…. lets move on.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    tahniah lisa…dpt rezki ank jga dia hek..pd retis lain tu y lom dpt anak..bersbr le..mgkb lom rzki..ank dia org ni mesti comel mcm lisa…alaaa..x kesah le lisa nk pakai seluo ke ap..ok ap ap pakai seluo..senang bergerak..tpi kna pakai y longgar le..klau pakai kain kang ayk nk btlkn kain jer…wlpn lisa ni bersalin biasa kn…x czer…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    ooo..ingtkn kembar spt yg digembur2kn selama ni..
    papepn TAHNIAHHHH LISA AND YUSRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    a’uzubillahiminassyaithoooonirrojiiim… halau sikit syaitan2 di hari jumaat yang mulia ni.. bersangka baik lah sesama umat islam.. yang tulis seperti tiada pegangan agama tu mungkin dia bukan islam..

    0

    0
  17. Madonna says:

    Anak dia ke?

    0

    0
  18. sahirah victor says:

    like m0ther like daughter…sme2 cute

    0

    0
  19. anje says:

    Alhamdulillah & congratulations to Lisa & Yusry…
    Very happy for both of you setelah 3 tahun you all menunggu…
    Cuma dikhabarkan dari sumber dalaman hospital, semasa Lisa bersalin di PMC Bangsar, Lisa requested untuk dijaga oleh chinese & indian nurses only… no malay nurses..
    Ye ke Lisa? Bimbang malay nurses tak amanah & bocor rahsia tapi chinese & indian nurses akan amanah (mungkin beranggapan sebab diorang kurang kenal Lisa yer..)
    Kalau yer Lisa, janganlah begitu yer dear..saya harap Lisa sedia maklum yang kebanyakan malay nurses atau malay fans nilah yang meminati & menaikkan nama Lisa menjadi antara artis yang diminati ramai… & kebanyakan mereka inilah yang berada dalam kelompok jutaan di twitter, ig, fb etc…
    Lisa sentiasa galakkan peminat berfikiran positif, jadi Lisa pun harus positiflah yer..
    Ok, take care dear & selamat berpantang… enjoy your motherhood…

    0

    0
  20. ina says:

    birth dated sama ngan ank saya..tahniahh!! lisa n yusry..semoga menjadi anak solehah….

    0

    0