Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Lisa Surihani Sebagai Cover Majalah Remaja, Yang Terakhir Sebelum Bergelar Isteri

23 Februari akan menjelma tidak lama lagi. Dan majalah Remaja kali  ini adalah cover terakhir yang menampilkan Lisa Surihani sebelum bertukar status kepada “married”. Di dalam isu kali ini, Lisa berkongsi cerita-cerita tentang hari terakhirnya sebagai seorang single girl. Menarik kan?

lisa surihani

Advertisement

Tak sabar rasanya untuk melihat perkahwinan Lisa Surihani dan Yusri KRU pada 23 Februari ini. Pastinya Lisa akan berkilauan dengan pakaian pengantinnya kelak. Semoga segala persiapan telah pun berjalan dengan lancarnya. Kalau tak silap, perkahwinan ini akan disiarkan secara langsung menerusi Astro. Sama-sama kita nantikan.

P/S: (12 GAMBAR)Uniform Pramugari Yang Unik

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. Pingback: Lisa Surihani Sebagai Cover Majalah Remaja, Yang Terakhir Sebelum Bergelar Isteri | HatiBlogger [dot] Com

  2. Anti yusry

    February 14, 2012 at 12:16 am

    Harap2 lebih drpd 3 thn la incik yusry oi….takmo lepas u ko cerai…kang cari neelofa plak…

  3. zainal arief

    February 13, 2012 at 9:52 pm

    sape yg ckp dia x cantik memang butalah kot.dah memnag dia cantik x dinafikan.kalau x cantik x nak nya di yusry tu.apalah korang ni apa pun tahniah selamat hingga ke syurga.

  4. Miza

    February 13, 2012 at 9:50 pm

    YUSRY la abg nara, bukan yusri…anyway, congratz for the baby boy!!=DDD

  5. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    February 13, 2012 at 9:49 pm

    lisa memang jambu semenjak dari dia mula2 jadi pelakon dia memang jambu….memang tepat dia jadi kn yusri tu laki dia sememang nye padan dorang berdua ni jambu ngan hensem ..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top