February 13th, 2012

23 Februari akan menjelma tidak lama lagi. Dan majalah Remaja kali  ini adalah cover terakhir yang menampilkan Lisa Surihani sebelum bertukar status kepada “married”. Di dalam isu kali ini, Lisa berkongsi cerita-cerita tentang hari terakhirnya sebagai seorang single girl. Menarik kan?

lisa surihani

Tak sabar rasanya untuk melihat perkahwinan Lisa Surihani dan Yusri KRU pada 23 Februari ini. Pastinya Lisa akan berkilauan dengan pakaian pengantinnya kelak. Semoga segala persiapan telah pun berjalan dengan lancarnya. Kalau tak silap, perkahwinan ini akan disiarkan secara langsung menerusi Astro. Sama-sama kita nantikan.

P/S: (12 GAMBAR)Uniform Pramugari Yang Unik


42 responses to “Lisa Surihani Sebagai Cover Majalah Remaja, Yang Terakhir Sebelum Bergelar Isteri”

  1. uji says:

    salam buat semua. apapun saya ucapkan tahniah kpd pasangan romantis yg sama cantik & sama padan. Jodoh pertemuan d tangan tuhan. usah kita mencela sesiapa kerna mereka melakukan pekerjaan yg baik. sepatutnya kta sama2 gembira & muhasabah diri.

  2. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dia dh berlaki nanti dia nk seksi tu dia nye pasal…tkan dia nk berselubong camana nk berlakon ! camana nk bantu laki cari rezeki ! tkan nk harap duit lakiiiiiiiii je ! sendiri pn nk pegang duit jugak huh !!!!!!!!

    • ellie says:

      rezeki tuhan yg bagi laaaa… kita cari duit mesti la nak duit yg berkat, halal… berlakon x pkai tudung, halal ke?? Camane dgn duit yg kita dpt dari hasil lakonan yg haram tu??

      Sape2 ada hati nak jadi mcm artis2 ni, henti2kan lah…banyak pekerjaan mulia di luar sana.. Apa guna kecoh2 pasal konon belajar tinggi tapi akhirnya…… -___-

  3. amboi2 says:

    menyampah la ngn lisa sughiani nih.. confirm makin seksi lepas nih.. hipokrit..

  4. panas says:

    makin nak kawen makin lawa lak dia

Loading...