Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Lisa Surihani Sebagai Cover Majalah Remaja, Yang Terakhir Sebelum Bergelar Isteri

23 Februari akan menjelma tidak lama lagi. Dan majalah Remaja kali  ini adalah cover terakhir yang menampilkan Lisa Surihani sebelum bertukar status kepada “married”. Di dalam isu kali ini, Lisa berkongsi cerita-cerita tentang hari terakhirnya sebagai seorang single girl. Menarik kan?

lisa surihani

Advertisement

Tak sabar rasanya untuk melihat perkahwinan Lisa Surihani dan Yusri KRU pada 23 Februari ini. Pastinya Lisa akan berkilauan dengan pakaian pengantinnya kelak. Semoga segala persiapan telah pun berjalan dengan lancarnya. Kalau tak silap, perkahwinan ini akan disiarkan secara langsung menerusi Astro. Sama-sama kita nantikan.

P/S: (12 GAMBAR)Uniform Pramugari Yang Unik

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. uji

    February 28, 2012 at 5:08 pm

    salam buat semua. apapun saya ucapkan tahniah kpd pasangan romantis yg sama cantik & sama padan. Jodoh pertemuan d tangan tuhan. usah kita mencela sesiapa kerna mereka melakukan pekerjaan yg baik. sepatutnya kta sama2 gembira & muhasabah diri.

  2. dato minah jambu 24jam mengadap computer

    February 14, 2012 at 10:18 pm

    dia dh berlaki nanti dia nk seksi tu dia nye pasal…tkan dia nk berselubong camana nk berlakon ! camana nk bantu laki cari rezeki ! tkan nk harap duit lakiiiiiiiii je ! sendiri pn nk pegang duit jugak huh !!!!!!!!

    • ellie

      February 15, 2012 at 12:17 am

      rezeki tuhan yg bagi laaaa… kita cari duit mesti la nak duit yg berkat, halal… berlakon x pkai tudung, halal ke?? Camane dgn duit yg kita dpt dari hasil lakonan yg haram tu??

      Sape2 ada hati nak jadi mcm artis2 ni, henti2kan lah…banyak pekerjaan mulia di luar sana.. Apa guna kecoh2 pasal konon belajar tinggi tapi akhirnya…… -___-

  3. amboi2

    February 14, 2012 at 2:10 pm

    menyampah la ngn lisa sughiani nih.. confirm makin seksi lepas nih.. hipokrit..

  4. panas

    February 14, 2012 at 12:59 am

    makin nak kawen makin lawa lak dia

Loading...
To Top