Written by Bella | September 19th, 2018

Masa kini berlalu dengan pantas sekali, dalam diam rupa-rupanya pasangan selebriti Lisa Surihani dan Yusry Abdul Halim sudah enam tahun mendirikan rumah tangga dan dikurniakan dua orang anak yang cukup comel.

Menurut Lisa, beliau dan suami sudah bersedia untuk menambah lagi cahaya mata tahun depan.

Kami mahu segera menambah anak kerana usia suami sudahpun mencecah 45 tahun. Takkanlah, bila usia suami mencecah 60 tahun dan sudah pencen, anak-anak kami masih kecil dan belajar lagi? Kami juga sangat mementingkan soal pendidikan anak-anak kerana ia membabitkan kos yang mahal sekarang.

Jika nak diikutkan, kami sudah bersedia pada bila-bila masa pun tetapi semuanya bergantung pada rezeki dari Allah SWT. Kalau boleh kami mahukan sepasang anak iaitu lelaki dan perempuan selepas ini.

Lisa dan Yusry mendirikan rumah tangga pada 23 Februari 2012 dan dikurniakan sepasanga cahaya mata iaitu Yahaira Leanne dan Yusof Leonne. Kami berdoa agar hasrat pasangan ini untuk memiliki zuriat lagi akan termakbul.

Sumber Berita : Harian Metro

24 responses to Lisa Surihani Dan Yusry Sedia Tambah Cahaya Mata

  1. biy says:

    comel fmily yusry dan lisa ni..

    8

    1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      dah tau kos skarang mahal buat ape nk branak lagi ? dua cukop lah ..dh ada anak pompan n anak lelaki ok lah tuuu..sepasang cantek..

      1

      2
  2. Anonymous says:

    benda macam ni pon nak bagitau orang. tacky!!

    26

    0
  3. Anonymous says:

    seriusly bende cmni pon nak amek masuk BN ke?? aduhhh mcm da xde modal aje

    10

    0
  4. gogi says:

    taste sangat kat Yusri walaupun dah umur 45. sanggup kolum pelir Yusri. ah ah ah kena jolok.

    0

    12
  5. mak cute says:

    tambah je la..korang lebih dr mampu…anak tu kan rezeki

    0

    0
  6. Haha says:

    Makin cantik Lisa ni.

    3

    3
    • Anonymous says:

      hati sng..laki kaya.
      hati sng..laki rasanya x mgkn berpaling arah ke wanita lain…sbb sudah penah menduda dulu..kali ni cinta sejati.

      3

      0
  7. faraj says:

    ” Alhamdullilah Yusry…… “tapi tgh tunggu ni..Neldya Senrose adik Uqasha senrose.. dh 1 purnama tunggu Org kaya nk dtg bertunang, takkan Hilang di lautan jgk mcm Uqasha Senrose.??? cukup lah Uqasha Senrose tunggu bakal tunang dia lebih kurang 77 purnama, takkan adik dia (Neldya Senrose) pun camtu gk..!!! hmmm .Neelofa ??? andartu tu layak hantor Kebun jrrr…wakakakaka

    0

    4
  8. tipahhhh says:

    Hal nak main pun nak masuk blog gossip. mata ke atas tgn ke bahu

    7

    0
    • Anonymous says:

      aku pun xpaham… nk buat anak pun canang story ker… nk level zarina anjoulie ler tu buat kisah bodo2 nk retain in industry

      3

      0
  9. Anonymous says:

    baju anak-anak tak kerawang sana sini. baru betul macam pure kids, natural gituuu

    6

    0
  10. bong bin bongok says:

    pedehal
    bong moktar tu da tua pon gagah terpacak lagi

    0

    0
  11. lofake says:

    kbye

    0

    0
  12. khai says:

    dulu masa aku kecik aku tgk yusry la paling hensem dlm KRU….tang mana tah aku tgk dia hensem dulu.kah kah kah..nyesal..

    6

    0

Leave a Comment

Optional