Lisa Surihani Bakal Muncul Dalam Episod 11 Oh My English

Hiburan

Lisa Surihani Bakal Muncul Dalam Episod 11 Oh My English

Anak buah Abang Nara suka bebenor tengok program Oh My English nie. Kelakar katanya. Abang Nara kadang-kadang sempat jugaklah tengok sebab wife dah tolong rakamkan. Tapi hari Ahad nie jam 10 pagi (22 Julai), Abang Nara takkan miss tengok sebab ada special appearance by Lisa Surihani.

lisa oh my english

Advertisement

Kalaulah Abang Nara nie masih seorang pelajar dan tup tup Lisa Surihani datang ke sekolah Abang Nara, confirm memang super excited punya. Silap-silap terkedu seribu bahasa. Mungkinkah itu yang dialami oleh pelajar-pelajar 3M? Tengok video preview pun dah nampak bebudak ini sangat excited.

So pastikan korang tak ketinggalan menyaksikan Oh My English Ahad ini jam 10 pagi di Astro TVIQ saluran 610. Kalau anda tak pernah tengok Oh My English, jangan risau sebab bermula hari Jumaat jam 10 pagi sampai 10 malam, Astro TVIQ akan siarkan balik episod 1 sampai episod 10. Untuk info lanjut sila layari www.ohmyenglish.com.my.

P.S: Lima kes jenayah yang menggemparkan Malaysia part II

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

16 Comments

  1. noname

    July 16, 2012 at 3:18 pm

    korang cuba tgk perut dai cam pert org ngandung jer:)

    • Anonymous

      July 16, 2012 at 4:13 pm

      perut ko pun cam org ngandung jgk, bila nak diet?

  2. ...........

    July 16, 2012 at 2:05 pm

    dh x berapa minat lisa la menjak dia kawin…

  3. Kurus

    July 16, 2012 at 1:56 pm

    sejak dia kawin aku diam memikirkan apa kah watak yg sesuai dgn dia nih..

  4. ikan buntal yg mmbuntal bila tgk lisa surihani

    July 16, 2012 at 1:50 pm

    Truja!!

Loading...