July 16th, 2012

Anak buah Abang Nara suka bebenor tengok program Oh My English nie. Kelakar katanya. Abang Nara kadang-kadang sempat jugaklah tengok sebab wife dah tolong rakamkan. Tapi hari Ahad nie jam 10 pagi (22 Julai), Abang Nara takkan miss tengok sebab ada special appearance by Lisa Surihani.

lisa oh my english

Kalaulah Abang Nara nie masih seorang pelajar dan tup tup Lisa Surihani datang ke sekolah Abang Nara, confirm memang super excited punya. Silap-silap terkedu seribu bahasa. Mungkinkah itu yang dialami oleh pelajar-pelajar 3M? Tengok video preview pun dah nampak bebudak ini sangat excited.

So pastikan korang tak ketinggalan menyaksikan Oh My English Ahad ini jam 10 pagi di Astro TVIQ saluran 610. Kalau anda tak pernah tengok Oh My English, jangan risau sebab bermula hari Jumaat jam 10 pagi sampai 10 malam, Astro TVIQ akan siarkan balik episod 1 sampai episod 10. Untuk info lanjut sila layari www.ohmyenglish.com.my.

P.S: Lima kes jenayah yang menggemparkan Malaysia part II


16 responses to “Lisa Surihani Bakal Muncul Dalam Episod 11 Oh My English”

  1. noname says:

    korang cuba tgk perut dai cam pert org ngandung jer:)

  2. ........... says:

    dh x berapa minat lisa la menjak dia kawin…

  3. Kurus says:

    sejak dia kawin aku diam memikirkan apa kah watak yg sesuai dgn dia nih..

  4. ikan buntal yg mmbuntal bila tgk lisa surihani says:

    Truja!!

Loading...