July 16th, 2012

Anak buah Abang Nara suka bebenor tengok program Oh My English nie. Kelakar katanya. Abang Nara kadang-kadang sempat jugaklah tengok sebab wife dah tolong rakamkan. Tapi hari Ahad nie jam 10 pagi (22 Julai), Abang Nara takkan miss tengok sebab ada special appearance by Lisa Surihani.

lisa oh my english

Kalaulah Abang Nara nie masih seorang pelajar dan tup tup Lisa Surihani datang ke sekolah Abang Nara, confirm memang super excited punya. Silap-silap terkedu seribu bahasa. Mungkinkah itu yang dialami oleh pelajar-pelajar 3M? Tengok video preview pun dah nampak bebudak ini sangat excited.

So pastikan korang tak ketinggalan menyaksikan Oh My English Ahad ini jam 10 pagi di Astro TVIQ saluran 610. Kalau anda tak pernah tengok Oh My English, jangan risau sebab bermula hari Jumaat jam 10 pagi sampai 10 malam, Astro TVIQ akan siarkan balik episod 1 sampai episod 10. Untuk info lanjut sila layari www.ohmyenglish.com.my.

P.S: Lima kes jenayah yang menggemparkan Malaysia part II


16 responses to “Lisa Surihani Bakal Muncul Dalam Episod 11 Oh My English”

  1. lisa surirumah says:

    biar lah die nk ngandong bile , die yg romen gn laki die bkn korang >>hahahahahaha

  2. iris says:

    alah zzzz ni…lisa kan baru aje kawen…..cer tanya hajah ct nurhaliza bila nak gandung…dia dah 6 tahun kawen uuuuu….

  3. Anonymous says:

    artis plg cun kat malaysia.

    Lisa is Malaysia’s Sweetheart!

Loading...