Written by AbangNara | January 11th, 2014

Kacak, tampan dan bergaya. Memang patutlah Linda Onn jatuh cinta dengan suaminya Ungku Azhar. Sekali pandang nampak macam pelakon Bollywood. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Muka pun seiras. Insya Allah jodoh berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar suami linda onn

Kalau sebelum ini Linda merahsia wajah suaminya, kini gambar di atas dikongsi terus menerusi akaun Instagramnya. Tulis Linda:-

Yeay! Linda baru dapat gambar nikah dari official photographer tadi.Thank u hubby ku Ungku Azhar for the photo! Love u like a love song..muahhh!! #hugs #kisses #love #nikah #LoveFromBothOfUs

gambar suami linda onn

Pastinya Linda Onn kini sedang bahagia di samping suami tercinta. Semoga kebahagiaan mereka akan terus berkekalan sehingga bila-bila. Tahniah sekali lagi buat Linda dan Ungku Azhar atas pernikahan anda. Kredit gambar Instagram Linda Onn.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to Linda Onn Kongsi Gambar Suaminya, Ungku Azhar

  1. beydah kampung says:

    Linda Onn sangat cantik.. Husbandnya good looking.. anyway, tahniah… jodoh itu rahsia Allah.. takda siapa yg tahu.. tak perlu pertikaikan paras rupa sapa2.. smua milik Allah.
    Smoga ikatan yang disulam berpanjangan di dunia dan akhirat…

  2. suka suki says:

    husban aku hensem jugak. cuma panas baran macam fahrin. aku pula dalam kategori x berapa nak lawa… so, tak heran sangat. haha… apa pun tahniah linda onn..

  3. Blueberry says:

    Tahniah. hensem + kaya, Alhamdulillah. Kalau nk sampai ke Jannah, sama-samalah tambah Ilmu agama. Perbaiki apa yang Kurang.

  4. eh,eheh says:

    nak kongsi gambo pulakk..masa nikah kemain private,puii

  5. asha says:

    woooo ensem mcm pelakon hollywood. congrats linda onn

  6. Tahniah LO, ramai sgt yg jeles, cam tu lah Linda….dpt husband hensem salah tak hensem salah, tuhan tau apa yang terbaik buat kita. Aku pasti linda orang baik2 bab tu dapat husband dari keturunan baik2.

  7. ANTI MINAH POYO says:

    tak minat kat minah ni, ari tu kemain lagi x nak share majlis kahwin dia even dgn reporters, skrg ni terhegeh2 pulak nak show off, perasan hebat… PIRAHHH….

  8. CHE TA says:

    untunglah azhar nie dar xde apa2 dapat linda..sapa yg kenal dia org panggil dia ‘tarzan’..Playboy nie..ex wife dia dulu comel jerk.. dia ni coach ajar org berenang je..untunglah ko bole tumpang kekayaan LO..jgn nnt ko kaya ko cari lain plk

  9. zainal says:

    kerabat diraja??? muka macam pakistan je