Written by serenity | January 26th, 2018

Agak lama juga tidak mendengar khabar mengenai Linda Onn, Deejay radio dan juga ahli perniagaan. Terbaru melalui satu status Instagram, Linda berkongsi berita gembira bahawa dirinya kini telah hamil.
Linda yang bakal memasuki usia 41 tahun pada November ini berkongsi gambar baby bump dan ultrasound dan menulis:

Linda bagaimanapun tidak menyatakan usia sebenar kandungannya.

Linda dan suaminya, Ungku Azhar pada 27 Disember 2013. Ini adalah kandungan pertama Linda. Bersama kita doakan agar semuanya berjalan lancar. Pastinya Linda sudah begitu lama menunggu kehadiran permata hatinya. – beauifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Linda Onn Kongsi Berita Gembira Telah Berbadan Dua

  1. Kiah says:

    Bagus lah.. Mari kita raikan kak Onn dngn daun saderi ye!

    3

    1
  2. Anonymous says:

    Gosip Hairul menantu mak Nani naik court takde erk?

    2

    2
  3. Anonymous says:

    Dah mcm 7-8 bulan dah ni..

    8

    1
  4. Tk says:

    Tahniah tahniah. Selamat Melahirkan! Hope for those yg kawin lambat!

    8

    0
  5. Gorges says:

    Baby gal will be pretty like mummy. Baby boy will be handsome like daddy. Daddy tu ada mix parentage.? Omputih?

    4

    0
  6. Anyn says:

    X suka betul yg tayang2 perut tu. Hishhh

    7

    5
  7. Anonymous says:

    ni bukan bump dah oii…ni belly

    0

    0
  8. Agak lama juga tidak mendengar khabar mengenai Linda Onn, Deejay radio dan juga ahli perniagaan. Terbaru melalui satu status Instagram, Linda berkongsi berita gembira bahawa dirinya kini telah hamil.sz

    0

    0