January 27th, 2010

linda onn

See you in court!!! Adeh tercakap omputeh plak. Hehehe. Nampaknya Linda Onn dah keluarkan statement untuk bertarung di mahkamah. Adakah ini akan menjadi kes terhangat 2010? Sedikit kata-kata Linda Onn untuk tatapan anda semua:-

[note]Semua kenyataan yang keluar daripada mulut saya adalah untuk menjawab persoalan yang diajukan oleh pihak media. Bukan saya sengaja hendak bercerita. Saya tidak akan buat permohonan maaf seperti yang diminta kerana saya bercakap perkara yang benar. Jadi, jumpa di mahkamah sahaja.[/note]

Nampaknya makin berat kes nie. Linda pun berani nak bawak hal nie ke mahkamah. Jadi mungkinkah benar Fahrin Ahmad sememangnya seorang kaki pukul dan panas baran? Kalau tak betul takkan la si Linda nie berani nak setelkan menatang alah nie kat court kan?

Sedikit lagi kata-kata Linda:-

[note]Memandangkan perkara ini akan dibawa ke mahkamah, jadi saya tidak mahu mengulas lebih lanjut. Saya serahkan perkara ini kepada peguam saya. Saya sudah tahu perkara ini beberapa hari lalu dan bermula dari hari itu, saya telah lantik peguam untuk menguruskannya. Biarlah perkara ini dibincangkan di mahkamah. Itu sahaja yang boleh saya katakan buat masa ini. [/note]

So kepada semua peminat-peminat Fahrin Ahmad dan Linda Onn, kita tunggu saja keputusan mahkamah untuk mengetahui siapa sebenarnya yang betul. Tunggu ~~~~~~~~~. Sumber dari Gua.


Comments are closed.

Loading...