Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Leuniey Dan Jejari Runcing Semakin Popular, Hiasi Muka Depan Majalah

Wah. Makin popular pulak 2 orang yang pernah dikaitkan dengan penjaga gol kebangsaan Malaysia, Apek. Rasanya semua orang dah tahu yang Leuniey pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengan Apek sementara Jejari Runcing pula adalah bekas tunang Apek. Kini kedua-dua gadis ini sudah pun menghiasi muka hadapan majalah.

apek leuniey jejari runcing

apek leuniey jejari runcing

Advertisement

Abang Nara menerima info ini daripada email yang dihantar oleh seorang pembaca. Abang Nara agak tertarik dengan kata-katanya seperti di bawah:-

Ingat tak lagi dengan Leuniey yg pernah dikaitkan pasal kisahnya putus tunang dengan Apek. Sekarang ni dia telah menjadi cover majalah Wanita walhal orang tidak kenal pun dengan dia sebelum ini.Artis lain mungkin belum tentu untuk menjadi cover majalah ini. Sebelum ini, bekas tunang Apek juga turut menjadi cover majalah Dara. Saya cadangkan sesiapa yg ingin menjadi popular , silalah tekel Apek.

Abang Nara hanya mampu tersenyum kambing membaca kata-kata si pengirim email ini. Ada benarnya jugak. Tak gitu? Kredit gambar kepada Forum Cari Harimau Malaya thread.

P.S: Muzium bawah laut terbesar di dunia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 Comments

  1. apeeee?? yekeee??

    March 26, 2012 at 10:20 am

    betul ke butik tu si leuniey yg punye? bkn makcik dia punye ke?? leuniey tu dijadikan org utama utk perkembangkan butik makcik dia.. dia baru umur berapa dah ada butik sendiri tanpa any experience dah bukak butik lame?? tidak logik sama sekali.. ni semua kerja2 makcik dan pakcik leuniey… uhuuuuu!!! trust me la wey.. ni semua keji je..

  2. Pingback: BeautifulNara | oomalaysia

  3. mawar

    March 25, 2012 at 1:03 am

    erk..mati2 aku ingat Apek tu merujuk kepada Saiful Apek..baru nak kagum sebab Saiful Apek dapat jadi duta PUMA..huhu..aku salah sangka rupanye~

  4. karipap karipap hangus

    March 23, 2012 at 4:46 pm

    LEUNIEY JAUH LG CANTIK THEN ELIA BUSUK TU,, SENYUM FAKE SBNAYE DIE FAKE GILE.. BUSUK HATI.. AKU KENAL DIE NI.. MSE KAT UITM SENIOR2 BYK X SUKE DIE. SB DIE SUKE CKP BESAR MCM BDN DIE JGAK.. KLU MSE APEK NK AMIK DIE, SBUK SUH SATU FAKULTI TRUN KONON NK FELING AWEK APEK.. NK TUMPANG GLAM!

    DLU LPS PUTUS TUNANG ,ELIA MEROYAN GILE! *klu apex dpt kwn dgn elia satu hari pun jd la kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! feeling sgt uols!

  5. Reena

    March 23, 2012 at 3:34 pm

    Leuniey tu ok lah gak jd cover..at least ada substance..drpd jejari yg katanyer runcing tu..hmm..dahlia teck tu maybe akan dipanggil utk jd cover catalog bedak siam..apapun, tungguuuuuuu perkembangan selanjutnya.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top