December 30th, 2019

Kembali popular selepas menjadi juara Gegar Vaganza 6, ada segelintir pihak merasa tidak puas hati dengan Naqiu Boboy dan menuduh penyanyi itu telah mula ‘demand’, meletakkan harga tinggi dalam soal bayaran persembahan.

naqiu boboy demand

Bagaimanapun, Naqiu membidas tuduhan tersebut dan menjelaskan setiap urusan harga bayaran bergantung kepada sesebuah acara. Sebenarnya soal bayaran boleh dirunding, bukannya harga tetap semata-mata.

Advertisement

Apa-apa pun, syukur Alhamdulillah sebab rezeki itu datang daripada Allah, dan untuk harga, sebenarnya kita berbalik kepada apa acara yang kita nak sertai.

naqiu boboy demand

Kalau acara itu besar, maknanya besarlah payment. Jadi, itu bergantung kepada acara. Kita bukan meletakkan harga yang melangit dan tinggi-tinggi, tetapi kita ikut pada acara yang disertai.

Sebenarnya dengan gelaran juara serta bakat Naqiu yang luar biasa, memberikan yang terbaik dalam setiap persembahan, tidak ada salahnya kalau dia hendak ‘demand’ sedikit. Bukan senang untuk terus ‘survive’ dalam industri hiburan, apatah lagi ekonomi negara juga agak meleset ketika ini. Apa pula pendapat anda?

Sumber Berita : Astro Awani

Kredit Foto : Neon Pixel

Advertisement

14 responses to “Letak Harga Bayaran Tinggi, Naqiu Boboy Sudah Mula ‘Demand’?”

  1. Anonymous says:

    aku lelaki, xpernah minat zaman boboy, new boyz, siti nordiana. etc dulu. tp sejak tgk GV aku suka tone suara naqiu ni. dan aku mmg duduk bandar baru bangi dr zaman kecik lagi. klu ko xsuka si naqiu ni, xyah la persoalkan dan maki org lain yg minat. hak masing2 nk minat sape. janji xfanatik over sgt sudah lerrr

  2. Anonymous says:

    sapelah yg minat si naqiu ni. mesti stok2 budak perempuan yg dulu zaman boboy ni duk kg. tapi skrg dah besar dh jadi minah bandar tp taste masih kg lagi. samalah dgn siti nordiana. thats why dulu x glamer skrg meletop. sebab peminat2 kg dia dah besar dan duk bandar skrg…

  3. Anonymous says:

    Halooooo…
    bukan naqiu eh…
    tak M latak harga tinggi, W yg ltk harga tinggi….

Loading...