Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Letak Harga Bayaran Tinggi, Naqiu Boboy Sudah Mula ‘Demand’?

naqiu boboy

Kembali popular selepas menjadi juara Gegar Vaganza 6, ada segelintir pihak merasa tidak puas hati dengan Naqiu Boboy dan menuduh penyanyi itu telah mula ‘demand’, meletakkan harga tinggi dalam soal bayaran persembahan.

naqiu boboy demand

Advertisement

Bagaimanapun, Naqiu membidas tuduhan tersebut dan menjelaskan setiap urusan harga bayaran bergantung kepada sesebuah acara. Sebenarnya soal bayaran boleh dirunding, bukannya harga tetap semata-mata.

Apa-apa pun, syukur Alhamdulillah sebab rezeki itu datang daripada Allah, dan untuk harga, sebenarnya kita berbalik kepada apa acara yang kita nak sertai.

naqiu boboy demand

Kalau acara itu besar, maknanya besarlah payment. Jadi, itu bergantung kepada acara. Kita bukan meletakkan harga yang melangit dan tinggi-tinggi, tetapi kita ikut pada acara yang disertai.

Sebenarnya dengan gelaran juara serta bakat Naqiu yang luar biasa, memberikan yang terbaik dalam setiap persembahan, tidak ada salahnya kalau dia hendak ‘demand’ sedikit. Bukan senang untuk terus ‘survive’ dalam industri hiburan, apatah lagi ekonomi negara juga agak meleset ketika ini. Apa pula pendapat anda?

Sumber Berita : Astro Awani

Kredit Foto : Neon Pixel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Anonymous

    January 3, 2020 at 8:07 am

    aku lelaki, xpernah minat zaman boboy, new boyz, siti nordiana. etc dulu. tp sejak tgk GV aku suka tone suara naqiu ni. dan aku mmg duduk bandar baru bangi dr zaman kecik lagi. klu ko xsuka si naqiu ni, xyah la persoalkan dan maki org lain yg minat. hak masing2 nk minat sape. janji xfanatik over sgt sudah lerrr

  2. Anonymous

    January 2, 2020 at 9:39 am

    sapelah yg minat si naqiu ni. mesti stok2 budak perempuan yg dulu zaman boboy ni duk kg. tapi skrg dah besar dh jadi minah bandar tp taste masih kg lagi. samalah dgn siti nordiana. thats why dulu x glamer skrg meletop. sebab peminat2 kg dia dah besar dan duk bandar skrg…

  3. Anonymous

    December 31, 2019 at 5:11 pm

    Halooooo…
    bukan naqiu eh…
    tak M latak harga tinggi, W yg ltk harga tinggi….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top