“Lepas Pekena Sekotak Anda Lopa Susu Pisang Yang Lain” – Boss Susu Farm Fresh

Trending

“Lepas Pekena Sekotak Anda Lopa Susu Pisang Yang Lain” – Boss Susu Farm Fresh

Kebanyakan rakyat Malaysia memang tergila-gilakan susu berperisa pisang dan banyak jenama dah mula keluarkan perisa ini.

Terkini, jenama Farm Fresh pula muncul dengan satu gambar kotak susu perisa pisang yang membuatkan ramai orang tak sabar untuk mencuba.

Advertisement

Gambar design kotak susu pijang Farm Fresh ini dikongsikan Ketua Pegawai Operasi Farm Fresh, Azmi Zainal atau lebih popular dipanggil Boss Susu dan ia dipercayai akan masuk pasaran tidak lama lagi.

“Annyeonghaseyo. Susu pisang sebenar sudah mari. Lepas pekena sekotak terus pandai cakap korea dan anda Lopa susu phishang yg lain”. – Katanya.

This image has an empty alt attribute; its file name is 194698321_4151286591573936_3873643638559187238_n-555x600.jpg

Comel je kotak susu pisang ni. Kalau susu perisa kurma keluaran Farm Fresh pun dah sedap berbanding yang lain, perisa pisang macam mana pula kan?

Advertisement

Bagaimanapun, Boss Susu masih tidak mendedahkan tarikh susu pisang Farm Fresh ini akan dikeluarkan. Akan tetapi, proses penyediaan bekalan sudahpun bergerak dan akan dipasarkan dalam masa terdekat.

Sumber

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...