Leleh Air Mata Tengok Kereta Pak Arab Nie

Trending

Leleh Air Mata Tengok Kereta Pak Arab Nie

kereta pak arab

Kalau hari tue ada jersey World Cup Pak Arab punya, kali nie ada kereta Pak Arab pulak. Meleleh air mata, air hidung dan air telinga kami tengok kereta diorang. Superb!!!

Advertisement

Lagi gambar kereta Pak Arab dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

kereta pak arab

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

44 Comments

  1. hot girl wallpaper hd

    June 19, 2011 at 2:11 am

    Well, the post is really the sweetest on this worthw hile topic. I agree with your conclusions and will eagerly look forward to your future updates. Saying thanks will not just be enough, for the great lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay abreast of any updates. De lightful work and much success in your business efforts!

  2. eleh

    January 30, 2011 at 7:28 pm

    yg cakap suruh org tolong derma duit kat palestine tu, cuba korang dulu yg gi derma duit korang… korang nak tak? confirm nye la korang takkan nak nye… jangan jadi hypocrit tgk org kaya boleh beli mcm2, kutuk suruh derma duit kat org palestin… padahal, sendiri ada duit taknak derma.

  3. @sprin

    November 13, 2010 at 11:23 am

    siouitt…gler!!

  4. sushi_unagu

    October 12, 2010 at 1:01 am

    waaaaa..babi pn xgila ble tgk cmni..huhu..giler kentang siotttt!!

  5. khairil

    October 12, 2010 at 12:46 am

    ni time summer tiga bulan lepas…semua tok2 arab yg kaya raya gila babiz tuu…bawa keta diaorg g england…lebey kurang cm buat petunjukan laa kt sana….

Loading...