Lelaki sepi

Trending

Lelaki sepi

Untuk lelaki-lelaki sepi, anda mungkin memerlukan kelengkapan rumah macam kat bawah ni untuk menceriakan hari anda!

Advertisement

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. secret

    April 20, 2011 at 12:55 am

    kreatif terlebih sudah. orang yg memberi idea kreatif tu sangat2 memahami perasaan jiwa orang yg sepi ye.

  2. aril

    April 16, 2011 at 1:29 pm

    hahhaha sangap ke ape???
    aku balun je abg aku or boy aku nk bli cadar mcm 2….
    hahhaha tah pe2…

  3. Anonymous

    April 13, 2011 at 11:39 pm

    wahhahhaha.. hehem.. agen saper?? nak beli..

  4. Anonymous

    April 13, 2011 at 11:39 am

    Kawen jer…hbs cite

  5. teruja

    April 13, 2011 at 10:16 am

    hahaaa,,, pandai org yg punya idea ni

Loading...