Lelaki Ni Pantang Nampak Perempuan Lain, Terus Terkam Macam Naga – Che Ta

Hiburan

Lelaki Ni Pantang Nampak Perempuan Lain, Terus Terkam Macam Naga – Che Ta

Sebelum ini, pelakon jelita Rozita Che Wan ataupun lebih mesra dengan panggilan Che Ta meluahkan rasa tidak puas hatinya terhadap sesetengah wanita yang suka merampas suami orang lain serta sanggup menghancurkan rumah tangga dan hati wanita lain.

Advertisement

Kali ini, menerusi akaun Instagramnya, Che Ta mengkritik pula lelaki yang mempunyai perangai gatal suka pada wanita lain meskipun sudah berstatus seorang suami dan dikurniakan isteri yang cantik.

Apa yang menjadi perhatian ramai dan mencuit hati netizen apabila Che Ta boleh menyamakan lelaki berperangai miang ini seperti seekor naga yang mahu terkam wanita.

Advertisement

Beberapa netizen turut berkongsi pendapat mengenai isu ini. Ramai jugalah yang mengambil kesempatan dengan ‘membawang’ kaum lelaki yang dianggap tidak pernah bersyukur dengan apa yang mereka ada. Ada juga yang mengatakan sudah fitrah seorang lelaki untuk bersikap sebegitu.

Amboi Che Ta geram dengan siapa la tu agaknya sehingga ibaratkan seperti naga terkam wanita pula. Apa-apa pun, tidak semua lelaki bersikap miang, mereka hanya ‘usha’ sahaja tetapi isteri tercinta masih dalam hati. Heh..Apa pula pendapat anda?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

32 Comments

  1. Anonymous

    August 8, 2018 at 10:55 am

    entah la…… tak tau nak kata apa… lelaki/suami memang tak pernah puas dan bersyukur dengan apa yang ada….

  2. kak melah

    August 8, 2018 at 10:39 am

    si nek ta ni insecure ke..tak abis dok cakap pasal laki kene rampas..jgn nanti ckp2 tu jadi doa sudah…..namenye pon manusia hati boleh dibolak balikkan allah jgn cakap besar na…redha je lh suami tu bukannye hakmilik kite doakan allah tetapkan hati die untuk kita sorg sudah…ko dok pong pang kt IG dapat ape?

  3. aci

    August 8, 2018 at 9:16 am

    qozita chewan ni memang kena type r pakai q ke? ke keypad dia takde huruf r. mcm x cute pun mengeja camni. jgn ckp besar.. berapa kali dah duh buat statement benci perampas laki org, benci suami org yg gatal yada3.. tahu kamu cantik. tp berpada2 dan beringat2 lah, kdg2 kita akan uji dgn ssuatu yg plg kita benci dan takuti.

  4. Anonymous

    August 8, 2018 at 9:02 am

    pompuan kedah memang loklak camni. mulut meroyan macam longkang

  5. Anonymous

    August 8, 2018 at 9:00 am

    Alahai che ta, da tua2 pun masih nk persoalkan perangai lelaki. Lumrah lelaki mana bole sorg ja … Aku ni ha, belum settle kes mahkamah boss aku da ready to go ..

Loading...