November 25th, 2011

Bila anda bekerja seperti Abang Nara, menghadap computer di office dan tak ada banyak masa untuk bersenam, pastinya sendi-sendi dan tulang-tulang terutamanya di bahu akan terasa lenguh dan sakit. Dan setiap kali Abang Nara pulang ke rumah dari office, Abang Nara akan mengadu sengal-sengal bahu kepada wife yang tercinta.

tigerbalmplaster

Tup-tup satu hari tue wife Abang Nara dengan muka riang gembira menunjukkan sesuatu kepada diri ini.

tigerbalmplaster

Abang, abang. Nie saya dah jumpa jalan penyelesaian untuk sakit-sakit sendi kat bahu abang tue. Mak saya bagitau Tiger Balm Plaster nie boleh settlekan kesengalan sakit-sakit sendi abang tue. Jom kita try jom

tigerbalmplaster

Tiger Balm Plaster ini didatangkan dalam dua jenis iaitu Cool dan Warm. Wife Abang Nara siap terangkan lagi cara-cara penggunaannya. Abang Nara nak guna yang Warm sebab sendi-sendi tulang Abang Nara setiap hari kena aircond je.

tigerbalmplaster

Selepas dibukak, di dalam bungkusannya ada dua benda. Satu ialah pelekat yang akan digunakan di bahu anda. Dan satu lagi ialah Tiger Balm Plaster yang akan diletakkan ke pelekat tersebut. Contohnya seperti gambar di bawah.

tigerbalmplaster

Abang Nara try yang warm sebab badan Abang Nara tak boleh sangat kena benda-benda sejuk nie. Setiap orang berbeza citarasanya. Yang penting time nak tampal tue, mestilah di tempat yang sendi kita sakit-sakit dan lenguh-lenguh. Tiger Balm Plaster ini berbeza kerana ia plaster hygrogel dan bukan seperti plaster biasa. Hydrogel plaster ini sangat selesa untuk dipakai berjam-jam.

tigerbalmplaster

Mula-mula Abang Nara memang tak percaya sangat keberkesanan Tiger Balm Plaster ini. Namun selepas menggunakannnya kira-kira 15 minit, memang hilang rasa sakit-sakit dan lenguh-lenguh pada bahu Abang Nara. Dan paling best masa plaster ini melekat di bahu, terasa selesa dan panas yang sedap-sedap. Susah Abang Nara nak terangkan feeling tue, tapi kesimpulannya memang BEST sangat-sangat.

tigerbalmplaster

Tengok tue betapa leganya muka Abang Nara. Lenguh kat bahu pun dah hilang. Bolehlah Abang Nara menyambung tugasan menulis blog untuk tatapan anda semua.

tigerbalmplaster

Terima kasih Tiger Balm Plaster. Produktiviti Abang Nara kini makin meningkat semenjak menggunakan Tiger Balm Plaster. Kalau anda berminat untuk mencuba, boleh dapatkan Tiger Balm Plaster di farmasi yang berdekatan.


38 responses to “Leganya Sendi Ini Dengan Tiger Balm Plaster”

  1. Despite the fact that i dont usual like to comment about law gone poor, often i know i should certainly. This is 1 of those times, I can’t stand sub par search engine optimization.

Loading...