Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Leez AF 4 Digantung Tak Bertali Oleh Zizan Raja Lawak

leez af4

Berita baik kepada lelaki-lelaki solo di luar sana. Leez AF4 kini telah single. Rupa-rupanya dah hampir setahun Leez clash dengan buah hatinya, Zizan Raja Lawak. Paling menyedihkan, Leez tak diberitahu apa sebab musabab punca perpisahan mereka.

Advertisement

[note]Memang saya sendiri tidak tahu apakah punca sebenar disebalik perpisahan saya dengan Zizan. Dia tinggalkan saya begitu saja, tak cakap apa-apa.[/note]

Macam-macam spekulasi yang keluar tentang punca perpisahan diorang. Ada yang kata mak Zizan nie tak suka kat Leez. Bukan taste mak dia lah kot. Tapi kalau kami jadi Zizan, memang agak malulah sebab agak tak macho cara dia nak clash nie. Sepatutnya kena jadi gentleman.

Nasihat kami, face to face jerlah. Konfrontasi berdua. Bagitau asal nak clash. Baru semua orang yang terlibat tak dendam sana sini. Ini tengok habis kisah cinta anda dijaja ke sana ke mari. Drop own water face only. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top