Written by AbangNara | January 11th, 2017

Lee Min Ho ke Fattah Amin? Lee Min Ho ke Fattah Amin? Lee Min Ho ke Fattah Amin? Fuh!!! Cukup mencabar persoalan ini. Memang sukar nak buat keputusan kalau disuruh pilh salah seorang di antara kedua-dua pelakon kacak ini. Mahu 7 hari 7 malam tak lena tidur. Tapi tak apa, Abang Nara akan bantu korang memudahkan buat keputusan berdasarkan pemerhatian terhadap 2 jejaka super hot ini.

1. Dua-dua segak dengan pakaian pilot

1

Kesegakan dan kekacakan Fattah Amin selaku seorang pilot di dalam drama Suri Hati Mr Pilot memang telah membuatkan ramai wanita jatuh cinta. Namun, kehenseman Lee Min Ho apabila mengenakan pakaian seragam pilot untuk melakukan penipuan di dalam drama Legend Of The Blue Sea tidak boleh dinafikan lagi.

2. Seorang muka berkumis seorang muka bersih

Setiap wanita mempunyai citarasa sendiri. Ada yang suka lelaki bermisai, berkumis dan berjambang seperti Fattah Amin.

2

tengok kumis pun leh jatuh cinta kan?

Namun ada juga wanita yang sukakan lelaki yang clean tanpa sebarang bulu di wajahnya. Kalau ini taste korang, memang Lee Min Ho adalah pilihan terbaik. Wajah Lee Min Ho memang tampak lebih suci dan bersih kan?

3

ya rabbi jambunya

3. Lee Min Ho & Fattah Amin sukakan Oppo R9s

Selain mempunyai persamaan dari segi kehenseman dan kekacakan, satu lagi persamaan Lee Min Ho dan Fattah Amin ialah kedua-duanya menyukai Oppo R9s yang merupakan produk terbaru Oppo.

4Fattah Amin dan Lee Min Ho mengakui OPPO R9s ini sangat best kerana ia mempunyai kamera hadapan dan belakang 16MP, dengan Dual PDAF dan f/1.7 aperture ia dapat menyerap lebih banyak cahaya dan menghasilkan gambar yang jelas dan cantik! Yang penting, dalam keadaan yang kurang cahaya, gambar yang korang ambil pun tetap jelas, Tak percaya? Nah tengok ni

IMG20161214192012

IMG20161210191034

minho

minho

minho

Patutlah Abang Nara tengok gambar selfie Fattah Amin dan Lee Min Ho bukan main hensem dan kacak. Pakai Oppo R9s rupanya. Kalau korang nak melihat sendiri kehenseman Fattah Amin, boleh pre order Oppo R9s bermula 5 Januari sehingga 13 Januari ini dengan dengan melawat link ini. Kalau anda bertuah, akan dapat berjumpa dengan Fattah Amin secara “LIVE”. Untunglah!!!

8

Oppo R9 ini berharga RM1,798. Memang berbaloi-baloi sangat dengan kualiti yang ditawarkan. Sila terus buat pre-order sekarang juga di sini.

4. Kedua-duanya single and available

Ini sebenarnya ciri yang paling penting dan wajib anda ketahui. Lee Min Ho dan Fattah Amin kedua-duanya masih single and available. Fattah Amin pernah dikaitkan dengan Neelofa sebelum ini namun hubungan mereka telah putus di tengah jalan.

6

laki hensem camnie pun kena rejek. Dunia oh dunia

Sementara itu hubungan Lee Min Ho dengan Suzy Bae juga khabarnya sedang berantakan. Memang peluang baik untuk anda masuk line. Orang tengah kecewa ini memang mudah sikit dingorat. Tak gitu?

7

Kalau Lee Min Ho itu memang agak sukar nak dingorat kerana nun jauh di Korea. Namun kalau korang berniat untuk menjadikan Fattah Amin kekasih hati, memang ada harapan. Sebabnya pada 14 Januari ini, Fattah Amin akan hadir di Low Yat Plaza untuk roadshow Oppo R9. Inilah peluang anda untuk bermain mata dengan pelakon kacak ini. Jangan lupa anda boleh pre order Oppo R9 di sini di sini.


Amcam dah boleh buat pilihan tak? Antara Fattah Amin dan Lee Min Ho siapa yang korang akan pilih? Kalau Abang Nara, sudah tentu akan pilih Oppo R9s. Hehehe. Mana nak cari telefon pintar yang kamera depan belakang 15MP. Memang confirm lepas ini Abang Nara selfie akan jadi sehensem diorang berdua ini. Tak gitu? Maklumat lanjut layari http://oppomalaysia.com.my/R9s_LIVE/.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to Lee Min Ho & Fattah Amin, Mana Satu Pilihan Anda?

  1. klo saya nggak tertarik milih mana.. mending milih Neelofa aja.. hee..

    1
    5
  2. JIMBO says:

    PEGI MAMPOS!

    13
    1
  3. Anonymous says:

    SAH-SAH LA LEE MI HO !!!!!!

    75
    2
  4. Anonymous says:

    SUDAH TERANG LAGI BERSULOH

    27
    0
  5. anon says:

    tolongla jgn bandingkan min ho ngan mamat poyo niiiiiii

    68
    1
  6. Anonymous says:

    ofcos lah Fattah Amin..

    3
    39
    • Anonymous says:

      PLS LA FATTAH AMIN MUKA TYPICAL MALAY HERO KAMPUNG KUMIS SEJEMBUT YUCKSSSSS…..SEBIJIK MUKA BUDAK OFFICE AKU

      23
      1
  7. Neneklupa says:

    ofcos lah Fattah Amin..

    3
    35
  8. Anonymous says:

    LEE MIN HO

    37
    0
  9. Anonymous says:

    Of coz la lee min ho

    29
    0
  10. Fattahfc says:

    Fattah Amin laa, tengok dia punya misai tu.. cute sangattttt

    3
    36
  11. PIPIT says:

    LEE MIN HO DAN SUZY DAH NAK KAWEN LAH..MANA ADA BERANTAKAN ABG NARA..

    16
    1
  12. SUKEHATIAKU says:

    Suka hati jek kata org berantakan.lee min ho ngan suzy siap rancang nk kawen dh woiiii.kalau ye pun jngnlah tunjuk sangat bodoh ngn penipu tu

    16
    0
  13. Anon says:

    Of Course Fattah Amin. Orang Islam kan. Solat tak pernah tinggal.
    LMH and Suzy, ok jela. Apela Bangnara! Haha.

    3
    20
    • kembar fatah amin says:

      aku pun solat x penah tggl jgk…kahkahkah….oleh itu,pilih lah aku..muke aku pun iras2 cam fatah amin pe..officemate aku pggl aku fatah aminn…haaaa…ape2…ko igt fatah amin sorg je hensem??please la perempuan…bersepah muke cam fatah amin kat luar tu termasuk laa aku..kahkahkahkah…

      21
      2
    • just saying says:

      orang islam berlambak tinggal solat

      9
      0
  14. lalala says:

    tunggu aku solat istikharah dulu, nnti aku bg jwpn dia dlm 100muka surat ek..kahkahkahkah

    14
    0
  15. tak update lah nara says:

    Bila masa Fattah & Neelofa putus cinta? Tertinggal kereta api agaknya c nara ni..yg lain dah update dah..huhuhu..

    6
    0
  16. Kalau nak pilih lelaki utk menjadi imam dan suami,mestilah pilih yg BERIMAN.
    dengarlah lagu Rabbani Cari Pasangan….”Asalkan punya iman itulah paling penting”.
    Alhamdulillah…FA jaga solat,tak merakok dan punyai akhlak baik.Lelaki kat luar sana sgt susah nak jumpa yg ada kualiti macamni hatta dalam keluarga kita sendiri.Wallahualam.

    5
    4
  17. miss_oppppssssss says:

    LMH menang tanpa bertanding………………….

    17
    1
  18. Mpop bukan Kpop says:

    Fattah Amin > Lee Min Ho

    1
    9
  19. Anonymous says:

    of coz lee min ho sebab dia tak poyo macam fattah

    9
    1
  20. Anonymous says:

    Kau ni ketinggalan zaman eh Nara? Neelofa dgn Fattah Amin masih lagi bercinta cuma x expose. Chow

    6
    1
  21. minah kpop says:

    orang gila je pilih fattah amin

    10
    2
  22. Cocopie says:

    Leeminho peernah hadir dlm mimpi ku…

    1
    3
  23. Kinah says:

    I pick the one with the bigger balls.

    2
    2
  24. muzaku says:

    diorang berdua ini tak cantik, aku tak pilih satupun

    0
    3
  25. smile says:

    who is Fattah ?

    6
    2
  26. Anonymous says:

    fattah comel…korang dengki.

    1
    6
  27. mak c kina says:

    ko ni lambat la nara…aku dh up status tu kt fb mse LOTBS stat bersiaran dlu..cme skrg kebetulan dorg duta r9s…tp ko xyah la srh pilih..dah tau apa jwpan nya…aku plen nk rembat r9s pun LMH…hahaha…

    1
    0
  28. Anonymous says:

    dua dua bukan idola aku, idola aku Rasulullah saw.

    13
    0
  29. Anonymous says:

    yang kutuk muka fattah tipical malay. so kenapa dgn tipical malay? agaknya kau muka bangla, nepal @ myammar gaknya. sebab tu kau rasa burukkan muka melayu. Kita kena menghormati semua kaum yang ada atas dunia ni sebab semuanya ciptaan Allah tapi jangan sampai hilang jati diri. itu ajaran Islam.

    8
    0
  30. Anonymous says:

    typical malay pun comel gak apa. dengki la tu..drama dia rating tinggi.

    4
    2
  31. Anonymous says:

    fattah is my choice…
    mamat korea muka mcm pondan. hidung buat, inject kasi gebu…bulu xde. eee…mcm ayam togel.

    4
    3
  32. stafaband says:

    Susah nak pilih, sama hensem :D

    2
    4
  33. Patah1000 says:

    Euwww.patah ni besa2 je.ap yg hingak sgt nk plh dia ni.

    5
    1
  34. david gandy says:

    Dah agak dah, mmg ramai melayu BODOH akan pilih org asing si mata sepet. Org melayu mmg dengki dgn bangsa sendiri. Duk mengagong2kan bangsa luar. Jadilah mcm bangsa cina yg kuat perkauman dia……takkan sokong bangsa lain kecuali bangsa dia je.

    2
    4
  35. damia says:

    Apa istimewanya artis korea..? Rupa artis lelaki dia orang macam pondan semuanya, too girlie/too feminine…..geli nengok. Yuck.

    1
    6
  36. shera says:

    apelah perbandingan ni…..adoiiiii cam x kena je…x agak2

    3
    0
  37. buntat says:

    ofcoz laa lee min hoo.wlpun korea niy byl bt pmbdahan plastic..tpy bila belakon watak y diberi menjiwai.klau Fattah amin kave muka hnsem je dpn tv.lpz too blkon cm kayu .control macho jee

    5
    0
  38. Anonymous says:

    tolongla…lain kot…plez la jgn smekn ngan lee min ho..lau nak pun smekan ngan buntat ke..spe2 la..

    3
    1
  39. lanangjomblo says:

    Kalau minat pada yang pandai berlakon, dan menjiwai watak ia semestinya Lee Min Ho, bukan Fattah Amin.
    Kalau lihat wajah yang fotogenik, dua-duanya menarik.
    Tapi kalau lihat pada sudut pandang perangai, sememangnya Lee MIn Ho yang terbaik. Dia tidak tinggalkan kekasihnya walaupun dia dah terkenal. Oppss….

    4
    1
  40. lyna says:

    Apa siak bezakan fattah amin dengan lee min ho?

    Sumpah aku nak gelak. Tolong lah fattah amin? euwww. Jauh beza wehhh

    2
    0

Leave a Comment

Optional