December 22nd, 2014

Berita sedih untuk peminat kumpulan MBLAQ. 2 daripada 5 orang anggota kumpulan mereka iaitu Lee Joon dan Thunder telah mengambil keputusan untuk meninggalkan kumpulan tersebut apabila tidak memperbaharui kontrak dengan agensi naungan mereka, J.Tune Camp. Untuk makluman, 3 lagi ahli MBLAQ ialah Seungho, Mir dan G.O.

lee joon dan thunder mblaq

Curtain Call Concert” pada 31 November lalu merupakan aksi terakhir mereka berlima sebagai ahli kumpulan MBLAQ. Difahamkan Thunder akan menyambung pengajian dalam bidang muzik sementara Lee Joon akan mengembangkan kariernya dalam bidang lakonan. Kelima-lima mereka dilihat mengalirkan air mata pada konsert terakhir tersebut.

lee joon dan thunder mblaq

Buat masa ini MBLAQ akan terus dianggotai oleh hanya 3 ahli. Tidak diketahui sama ada pihak pengurusan mempunyai perancangan untuk menambah ahli lain menggantikan tempat Lee Joon dan Thunder. Apa pun, selamat maju jaya kepada kumpulan MBLAQ dalam apa jua bidang yang diceburi. Buat para peminat kumpulan ini, janganlah sedih sangat. Yang patah kan tumbuh kembali. Amboi!!!


Comments are closed.

Loading...