May 18th, 2017

Abang Nara adalah seorang pengguna setia applikasi Grab. Kewujudan Grab memang memudahkan Abang Nara untuk bergerak ke mana-mana, lebih-lebih lagi sekitar Kuala Lumpur. Tak perlu stress kepala nak cari parking, tak perlu tertekan jalan jem dan paling penting, kesemua kereta Grab yang Abang Nara naiki amatlah selesa, bersih dan selamat.
grabKalau dulu Abang Nara pernah cerita tentang kepelbagai pilihan yang ada di dalam applikasi Grab seperti GrabCar, GrabTaxi, GrabShare, GrabCar Premium dan macam-macam lagi, kali ini Abang Nara nak kongsikan satu lagi ke”best”an applikasi Grab ini. Tak lain tak bukan ialah GrabPay.

grab

Dengan GrabPay, menaiki Grab menjadi semakin mudah dan selamat. Tak perlu nak bawa wang tunai. Abang Nara hanya perlu masukkan informasi kad kredit/debit ke applikasi Grab dan segala pembayaran selepas ini akan ditolak secara automatik. Tak perlu risau tentang keselamatan informasi kad kredit/debit anda kerana GrabPay telah pun memenangi anugerah Florins Awards 2016 di dalam kategori Best Fraud Prevention Innovation. Confirm selamat 100% dan confirm tak kena hack punya.

grabLagi best, GrabPay ini mempunya ‘2x Money Back Guarantee” untuk 2 situasi di bawah bagi menjamin hak anda sebagai seorang pengguna:-

1. Kad dicharge dan tempahan anda telah di”update” sebagai “completed” tetapi sebenarnya pemandu Grab anda tak pernah muncul pun. Untuk situasi ini duit anda akan dipulangkan secara automatik terus ke kad.

2. Kad anda telah di”charge” extra secara tidak sengaja. Contohnya:-

Tambang sebenar: RM10
Tambang di”charge” pada kad: RM12
Tambang terlebih anda bayar: RM12-RM10=RM2
Jumlah refund dalam bentuk tunai yang anda akan terima: RM2
Jumlah refund dalam bentuk promo code yang anda akan terima: RM2

Bagus kan GrabPay nie? Rasa selamat, terjamin dan selesa sungguh. Setelah kewujudan GrabPay ini, memang Abang Nara dah tak bawak duiit dah ketika menaiki Grab. Tak payuah risau duit tercicir ke apa ke. Mudah sangat-sangat. Setakat penggunaan Abang Nara hingga ke hari ini, memang tak pernah berlaku sebarang masalah dengan GrabPay. Terbaik sangat-sangat.

grabKhas untuk pembaca BeautifulNara, Grab telah menyediakan satu promo kod special untuk anda semua yang ingin mencuba GrabPay ini. Setelah memasukkan informasi kad kredit/debit anda ke dalam applikasi Grab, sila gunakan promo kod “SECURE5” ketika membuat tempahan. Anda akan mendapat diskaun sebanyak RM5 yang boleh digunakan sebanyak 5 kali. Senang citer RM5 OFF x 5 GRAB RIDES. Promosi ini bermula 18 Mei sehingga 30 Mei ini untuk kesemua jenis tempahan Grab kecuali GrabHitch. Maklumat lanjut tentang promo ini di sini.

Jadi kalau anda belum mencuba GrabPay, inilah masa terbaik untuk anda mencubanya. Jangan lupakan guna promo kod “SECURE5” selepas memasukkan informasi kad kredit/debit anda ke dalam applikasi Grab hari ini juga. Sekali korang dah guna GrabPay, confirm akan guna berkali-kali punya. Selamat mencuba!!!


Comments are closed.

Loading...