Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Lebam Bawah Mata Kerana Campuran Arab, Saya Tak Ambil Dadah- Fathia Latiff

Sekiranya anda mengikuti akaun Instagram Fathia Latiff, pastinya anda akan perasan beberapa keping gambar yang dikongsikan oleh pelakon ini yang menunjukkan kesan lebam di bawah matanya. Memang agak kronik juga kesan tersebut sehingga menimbulkan persoalan kurang senang di kalangan pengikut. Ramai yang beranggapan Fathia mengambil ‘dadah’ tertentu sehingga menyebabkan matanya lebam sebegitu. Memang ramai yang tertanya-tanya apakah punca kelebaman tersebut boleh terjadi kepada Fathia.

fathia latiff lebam

Advertisement

Enggan membiarkan para peminatnya diselubungi misteri, Fathia telah tampil menjawab segala persoalan tersebut. Kesimpulannya, lebam tersebut terjadi kerana genetik dirinya yang mempunyai darah campuran Arab. Malah Fathia juga turut menafikan dirinya mengambil dadah. Jelas Fathia:-

Saya ni ada campuran Arab, jadi memang akan ada kesan lebam bawah mata macam ni. Saya boleh saja buat sesuatu dengan eye bag ni, buat pembedahan atau cucuk sana-sini, tapi saya ak mahu. Ini memang semula jadi, tuhan cipta saya begini. I don’t do drug, man!

Sampai bila nak cover muka dan badan tu. Saya ni lebih suka biarkan sahaja muka tanpa mekap, lebih-lebih lagi ketika berada di luar rumah. Kalau ada shooting atau menghadiri majlis, perlulah bermekap. Kalau hari-hari biasa, saya lebih selesa tanpa sebarang solekan. Sebut fasal eye bag, bukan saya seorang sahaja yang ada, ramai lagi orang lain yang mengalami benda yang sama

fathia latiff lebam

Semoga dengan penerangan ini, kita semua tidak memandang serong kepada Fathia. Memang benar sesetengah orang lebam matanya agak teruk kerana memang dilahirkan sebegitu, walaupun tidur dan rehat dah cukup. Salah seorangnya ialah Fathia. Apa pun terima kasih kepada Fathia kerana pantas menghapuskan persepsi buruk orang lain kepadanya. Semoga komunikasi sebegini akan diteruskan di masa hadapan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. lyendamikhail

    September 6, 2018 at 10:14 pm

    kata kan tidak pada dadah..

  2. Anonymous

    September 6, 2018 at 9:21 pm

    Bersangka & doa yang baik2..

  3. SokongSST

    September 6, 2018 at 7:50 pm

    Wow nampaknya kesan mix arab ni lambat muncul dlm kehidupan. Sebab tu dah tua baru ada eye bag kononnyaaaa

  4. Aku org arab tak tung tuang

    September 6, 2018 at 5:34 pm

    Selera lah jugak nengok ke ape ntah. Minah tetek memang gitu. Bila nak release 2nd lambung, sekali lah ngan anju tu tyg bagai.

  5. Anonymous

    September 6, 2018 at 4:37 pm

    hahaha…aku pun ade eye bag,sebab aku kuat tido dan baru aku tau,aku ade campuran arab…wahahahahhahahah

Loading...
To Top