Written by AbangNara | September 6th, 2018

Sekiranya anda mengikuti akaun Instagram Fathia Latiff, pastinya anda akan perasan beberapa keping gambar yang dikongsikan oleh pelakon ini yang menunjukkan kesan lebam di bawah matanya. Memang agak kronik juga kesan tersebut sehingga menimbulkan persoalan kurang senang di kalangan pengikut. Ramai yang beranggapan Fathia mengambil ‘dadah’ tertentu sehingga menyebabkan matanya lebam sebegitu. Memang ramai yang tertanya-tanya apakah punca kelebaman tersebut boleh terjadi kepada Fathia.

fathia latiff lebam

Enggan membiarkan para peminatnya diselubungi misteri, Fathia telah tampil menjawab segala persoalan tersebut. Kesimpulannya, lebam tersebut terjadi kerana genetik dirinya yang mempunyai darah campuran Arab. Malah Fathia juga turut menafikan dirinya mengambil dadah. Jelas Fathia:-

Saya ni ada campuran Arab, jadi memang akan ada kesan lebam bawah mata macam ni. Saya boleh saja buat sesuatu dengan eye bag ni, buat pembedahan atau cucuk sana-sini, tapi saya ak mahu. Ini memang semula jadi, tuhan cipta saya begini. I don’t do drug, man!

Sampai bila nak cover muka dan badan tu. Saya ni lebih suka biarkan sahaja muka tanpa mekap, lebih-lebih lagi ketika berada di luar rumah. Kalau ada shooting atau menghadiri majlis, perlulah bermekap. Kalau hari-hari biasa, saya lebih selesa tanpa sebarang solekan. Sebut fasal eye bag, bukan saya seorang sahaja yang ada, ramai lagi orang lain yang mengalami benda yang sama

fathia latiff lebam

Semoga dengan penerangan ini, kita semua tidak memandang serong kepada Fathia. Memang benar sesetengah orang lebam matanya agak teruk kerana memang dilahirkan sebegitu, walaupun tidur dan rehat dah cukup. Salah seorangnya ialah Fathia. Apa pun terima kasih kepada Fathia kerana pantas menghapuskan persepsi buruk orang lain kepadanya. Semoga komunikasi sebegini akan diteruskan di masa hadapan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Lebam Bawah Mata Kerana Campuran Arab, Saya Tak Ambil Dadah- Fathia Latiff

  1. Anonymous says:

    Hahaha..cutenya alasan..ramai buyer aku Arab Kia..tulin lg x pun lebam bawah mata lbh2 yg pompuan..muka cantik mulus..lebam bawah mata ni byk penyebab dia..kurang tidor,stress,salah guna alat mekup, hisap dadah dn juga kena tumbuk dll..keturunan hanya 0.1% je kot..hahahahaaa.. fathia gabra..

    41

    0
  2. Pembaca says:

    Lebih baik diam daripada berbicara yang sia-sia

    12

    0
  3. Aku mix uuu says:

    Haha..asal lbam bwah mta trus ckp ktrunan arab.hbis aku ni mmg ade lbam mata ktrunan arab la.wowww..

    9

    0
  4. Toyer says:

    Alasan minah benggong..ckp cam org mabuk ketum..tau org Arab marah ni..bobobo***

    5

    0
  5. Anonymous says:

    Ehh..geli tengok gambo dia yg mendongak lagak tul..

    6

    1
  6. ya habibi says:

    hahahahaha
    semua pon lebam bawah mata. semua pon campuran arab ka??
    sekali arab lah~~

    5

    0
  7. alahaiii says:

    netizen pun boleh tahan perasan je mata dia lebam bagai..kalau BN xkuar cite ni aku pun xtau bawah mata dia lebam dan lebam tu sbb ada keturunan arab…hahahahhadoiii

    3

    1
  8. WickEd says:

    Dah lama dia takde kat kaca tv…tak relevant dia dianggap artis jadi abg nara takyah la up pasal dia ni…what so great about darah arab…tertiarap jugak…malu sis…eye bag darah arab…lebih baik jangan jawab nampak tolol…baik nyepikan diri sis…do something worthla cut the crap

    6

    0
  9. Anonymous says:

    Fathia ni kena berhenti bagi alasan bodoh. kalau kau tak ambik dadah, takde lah kau dan BFF kau yang juga minah dadah tu buat perangai merapu. attention seeker sebab dah tak laku, dah kena GAM kat tv, terpaksa lah hegeh kejar attention bodoh.

    6

    1
  10. Anonymous says:

    boring ahhh…sendu kot. next lah nara.

    2

    1
  11. anonymous says:

    Mata saya pun lebam. Tapi saya takde darah arab dan tak ambik bahan terlarang. Tidur dlm 6 jam setiap mlm. Dah banyak guna uncang teh dan timun untuk hilangkan lebam mata. Nak beli produk mahal tak mampu.

    1

    1
    • Nur says:

      Tidur 6 jam x cukup kak..8jam baru ok..pakai mekup cream muka jgn kenakn area Mata..kulit sekitar Mata nipis n sensitif tindakan bahan mekup kdg leh jadi Mata panda..

      1

      1
  12. Anonymous says:

    anak buah saya keturunan arab juga tapi tak pun lebam mata……… arab dadah baru lebam tiha

    4

    0
  13. Anonymous says:

    Is it me or beautifulnara ni nak just publish apa yang si Fathiah ni comment or buat?
    stop publishing something yang we don’t even bother nak tau pun. same goes to Anju tu jugak. kawin dengan orang Brunei masih jugak nak aibkan bekas laki dia tu. kutuk Ex dia tu drug dealer lah apa. dah kau tau dia macam gitu. MAJOR FLASHBACK Anju. You pun back then rampas Ex you dulu from his Ex-wife. NARA stop publishing these hooligans!

    6

    0
  14. Anonymous says:

    dulu aku minat sgt dgn dia ni….tapi lately aku tgok dia ni mcm org yg takde pendirian, mcm org yang hilang arah…sy doakan yg baik2. smoga dia ni sedar langit dgn bumi

    6

    0
  15. peminat sajat says:

    keturunan arab nenek ko………..plsss jgn jadi bangang okkkkk betino

    2

    1
  16. Anonymous says:

    dia ni confirm ambik dadah la.. fathia oi tak payah drama la. you are irrelevant

    3

    1
  17. anonymous says:

    kahhh kahhh kahhh darah arab mai kot mana????? darah babi bersiung adalah….ni semua cilaka gila publisti….pi minum air longkang patayayayayya tetek..

    1

    1
  18. Sampah mykt says:

    Its drugs

    3

    0
  19. matahollow says:

    mine like dat too….it called hollow eyes…memang ada orang mata gitu…boleh je buat filler and such but some opted not to. Tapi komen darah arab mata gitu mcm kelakar kot..regardless keturunan apa pun you, kalau memang dapat sejenis mata gitu, memang ada la…

    1

    1
  20. Anonymous says:

    aku pn jenis yg memang ade lebam kat mata…. tak boleh nk buat apa

    0

    0
  21. Anonymous says:

    hahaha…aku pun ade eye bag,sebab aku kuat tido dan baru aku tau,aku ade campuran arab…wahahahahhahahah

    0

    0
  22. Aku org arab tak tung tuang says:

    Selera lah jugak nengok ke ape ntah. Minah tetek memang gitu. Bila nak release 2nd lambung, sekali lah ngan anju tu tyg bagai.

    0

    0
  23. SokongSST says:

    Wow nampaknya kesan mix arab ni lambat muncul dlm kehidupan. Sebab tu dah tua baru ada eye bag kononnyaaaa

    1

    0
  24. Anonymous says:

    Bersangka & doa yang baik2..

    1

    0
  25. lyendamikhail says:

    kata kan tidak pada dadah..

    0

    0
  26. Fehima says:

    Lawak la pathia ni :D hubby aku pure arab pun takde lebam bawah mata.. elok je kulit dia wpun lelaki.

    1

    0
  27. Anonymous says:

    Rajin tido lewat & bgn awal, main phone dlm gelap, xcukup tido, stress, etc pun boleh dpt eyebags/panda eyes. Bkn sbb dadah je. Melayu otak ni mmg sempit eh?

    1

    0
  28. Anonymous says:

    tu maknanya da makin tua eye bag da muncul. kenala insaf

    0

    0
  29. Fizz says:

    Kan aku dah kata pada anju, skrg fathia pulak, berhenti lah ambik batu, 2 hari tak tido tu, jgn ambik batu, pepet asyik berair je 24 jam, tu yg korang horny, mail pun korang nak..layan shisa kat sheba sudah la..itu hari janda anak 2, duk subang pun ambil batu, tak tahan, layan suami org…

    0

    0
  30. ikan says:

    diam jelah fatia oi. asal bercakap je nampak makin bangang ko ni

    0

    0

Leave a Comment

Optional