March 25th, 2015

Dalam diam, rupa-rupanya laman web membeli-belah terkemuka Malaysia iaitu LAZADA sudah pun berusia 3 tahun. Cepat sungguh masa berlalu. Rasanya satu Malaysia sudah tahu tentang Lazada yang memberikan promosi dan diskaun hebat untuk barangan-barangan elektronik, gadjet, televisyen dan macam-macam lagi.

lazada

Selalu kalau hari jadi kita, orang yang akan bagi hadiah. Namun kerana LAZADA ini special, mereka yang akan bagi hadiah-hadiah awesome kepada kita semua. Selain daripada diskaun sehingga 94% bermula 24 Mac sehingga 26 Mac ini, LAZADA juga akan memberikan voucher bernilai RM100 untuk 10 orang setiap hari. Best kan?

lazada

Syaratnya senang sahaja, anda hanya perlu ke Facebook LAZADA Malaysia dan kongsikan cerita anda bersama Lazada. Jangan lupa hashtag #?LAZADAMY3RDBDAY? dan ?#?LAZADAMYStory?. Lagi menarik cerita anda, lagi tinggilah peluang nak menang voucher ini. Kalau tak berapa tahu nak tulis cerita apa, mungkin boleh jadikan video Diana Danielle di bawah sebagai rujukan.

Jangan lupa untuk layari  www.lazada.com.my untuk memantau promosi dan diskaun yang diberikan oleh LAZADA sempena hari jadi mereka yang ke 3 ini. Selamat mencuba!!!


Comments are closed.

Loading...