Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Layan Fruttare Di Kala Panas Terik, Pasti Lazat!!!

Bayangkan, anda sedang berjalan di Bukit Bintang. Cuaca panas terik memang membuatkan tegak anda terasa perit yang amat. Entah dari mana sepotong aiskrim berada di dalam genggaman anda. Tanpa berfikir panjang, anda menjilat aiskrim tersebut. Ahhhhh, enaknya!!! Badan anda terasa dingin dengan rasa buah-buahan meliputi diri anda. Rupa-rupanya aiskrim di tangan anda itu ialah Fruttare – aiskrim yang dibuat 100% daripada jus buah-buahan.

fruttare

Advertisement

Tengok gambar Fruttare di atas pun sudah membuatkan Abang Nara terkeluar air liur. Dapat rasa kesejukan Fruttare menyelinap ke dalam mulut yang sedang dahaga ini. Fuh ~~ Tengah panas-panas dapat makan Fruttare memang lazat gila kot. Wife Abang Nara confirm suka yang perisa laici dan red grape Fruttare nie.

fruttare

Semua orang suka dapat hadiahkan? Abang Nara nak bagitau korang satu rahsia. Sampai 8 Julai ini, kita semua boleh menang hadiah seperti iPod, Yes 4G mobile broadband dan banyak lagi hadiah yang menarik sekiranya Lot 10, Jalan Bukit Bintang bersempena dengan Fruttare’s Suprise. Kat sana ada kiosk gergasi Fruttare’s Surprise. Kita cuma perlu amik gambar di kiosk tersebut, sharekannya di Facebook dan dah boleh menang hadiah-hadiah yang awesome itu.

fruttare

Dah ramai dah yang menjadi kreatif berposing di kiosk Fruttare’s Surprise ini. Yang posing kelakar pun ada jugak. Abang Nara gelak tak ingat tengok mamat di bawah ini yang cuba memakan Fruttare menggunakan hidungnya.

Advertisement

fruttare

Yang posing ala wat ala-ala pasangan romantik drama Korea pun ada jugak.

fruttare

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Kalau tak dapat menang hadiah pun, at least dapat makan Fruttare yang pastinya sangat lazat. Abang Nara pun nak pergi jugak buat posing 1 famili kat Lot 10 sambil duduk bawah panas terik sambil menghayati keenakan Fruttare. Memang terbaik!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. nini

    July 4, 2012 at 8:01 pm

    apelah korang ni iklan aiskrim pun nak komen aparah……………….

    • dah boleh komen. komen lah bodoh

    • nini

      July 5, 2012 at 8:12 am

      Nilah org Kelantan rendah budi bahasa, tak ada adab….tak boleh ke kurangkan perkataan bodoh tu sebab selalunya org yang membodohkan org lain dia 3 kali ganda bodoh…

    • nini. sikit2 kelantan. tolonglah buang sifat ketidaksukaan kenegerian tu. ko pun dah lebih kurang sama macam Neelofa

  2. Pingback: Layan Fruttare Di Kala Panas Terik, Pasti Lazat!!! | HatiBlogger [dot] Com

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama