[Lawak] Teknik Penutupan “Telur” menggunakan TELOP (Gambar)

Trending

[Lawak] Teknik Penutupan “Telur” menggunakan TELOP (Gambar)

TELOP

Sebelum baca artikel dan tengok gambar kat bawah ni, nak tanya sket la. Korang tau tak TELOP tu pebenda maksudnya??? TELOP tu adalah singkatan bagi TELevision OPtical Slide Projector atau dengan kata lain bar informasi (information bar).

Advertisement

Di bawah ni nak kongsi gambar-gambar kelakar yang ditangkap di sekitar acara renang Olimpik Rio De Janeiro. Gambar yang ditangkap melalui kaca televisyen ini telah di muat turunkan di akaun Twitter dan mendapat pelbagai perhatian dari netizen.

Jom tengok gambar-gambar penutupan menggunakan TELOP ni…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.