[Lawak] Himpunan Gambar-Gambar Hari Malang (8 Gambar)

Trending

[Lawak] Himpunan Gambar-Gambar Hari Malang (8 Gambar)

Gambar Fail

Setiap orang mesti ada pengalaman hari malang masing-masingkan?? Tapi itu biasala… lumrah hidup… Takkan la semua benda nak kene berjalan lancarkan?? Tak berliku la hidup macam tu.

Advertisement

Jom layan gambar-gambar hari malang yang berjaya di tangkap di bawah…

Macam mana nak keluarkan tangga ni???

Well…Fuck..!

Aduh… Cam mana nak pegi kerja ni??

I was also having a bad day.

Cam mana nak drift balik kerja ni??

I too was having a bad day.

Tumpang kencing kejap…

Bad day in 3.. 2.. 1

Bro…Tolong hulurkan tisu tandas tu…

This is how you know you're having a bad day

Nak cat umah ke kete ni??

Someone is having a bad day

Kenapa la kete aku tak pakai auto key???

You know you're having a bad day when…

Sapa nak kopi tumpah???

Good morning starts with a good cup of FUCK!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.