[Lawak] Gaya Pemalas-Pemalas Yang Tahap Dewa (15 Gambar)

Trending

[Lawak] Gaya Pemalas-Pemalas Yang Tahap Dewa (15 Gambar)

Malas

Disebabkan hari ni malas gila nak menulis, apa kata kita layan gambar orang2 malas di seluruh dunia. Ada 15 gambar kat bawah utk dilayan.

Advertisement

Enjoy…..

1. Malas nak bangun tido

Malas 1

2. Malas nak bangun tido the return

Malas 2

3. Malas nak angkat barang

Malas 3

4. Malas nak padamkan api sbb bukan rumah sendiri

Malas 4

5. Malas nak bersenam. Anjing lagik rajin da…

The lazy people live here in Nevada



6. Malas nak beratur…Tapi makan nak…

….AAAAAAAAAND we've reached a new low…..

7. Malas nak beratur the return

Queue: Thai level.

8. Malas nak pegang phone…Kotor sangat kot phone tu….

9. Malas nak pegang phone the return

This kid is going places

10. Malas nak turun tanggan pegi bawah

Got it!

11. Malas yang sampai dah malas nak komen

People call me lazy, I call it smart.

12. Malas nak layan

YOU LAZY BASTARD !!

13. Malas nak cuci pinggan

I want to see it in action

14. Malas nak mampus

MRW someone tries to motivate me into productivity

15. Malas dah aku nak tulis…Korang pk sendiri la kemalasan minah ni….

Efficiency

Amacam??? Ada tak korang yang kat luar sana termasuk dalam senarai pemalas kat atas. Malas tu boleh je, tapi jgn la sampai selalu. Nak turun bawah tolong mak kejap la… Hihihi…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.