(Lawak) Boleh control tak?

Trending

(Lawak) Boleh control tak?

Soalan pertama, korang suka naik roller coaster tak?

Advertisement

Soalan kedua, roller coaster tuh seronok ke menakutkan?

Soalan ketiga, masa naik roller coaster korang akan control [email protected] macam brader kat atas nih ke korang akan kantoi tahap dewa macam gambar-gambar lepas ni?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

23 Comments

  1. janda Shinichi Kudo + Ex Heiji Hattori

    December 19, 2010 at 3:49 pm

    kahakahhhh … akhir skali yuckkk!

  2. alin

    July 25, 2010 at 11:18 pm

    aq tgok sampai ter ptoz urat kentot aku..
    hahahaha

  3. SyuQ

    July 7, 2010 at 6:07 pm

    ha ha ha…

    suke tgk mimik muka budak pki baju pink. lawak sungguh