March 14th, 2020

Sebelum ini, tindakan pelakon Indonesia Laudya Cynthia Bella yang memadam semua foto suaminya, Engku Emran cukup hangat diperkatakan. Ada khabar angin mengatakan rumah tangga pasangan ini sedang bergolak.

Engku Emran Laudya Cynthia Bella

Terbaru, timbul pula spekulasi mereka sudah tidak tinggal sebumbung lagi. Menurut media Indonesia, ada sumber menyatakan Bella sudah kembali menetap di Jakarta sementara suaminya pula di Kuala Lumpur.

Advertisement

Walaubagaimanapun, setakat ini mereka belum mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi mengenai khabar angin tersebut.

Laudya Cynthia BellaTerdahulu, selain memadam foto suaminya di Instagram, Bella baru-baru ini muncul di sebuah majlis tanpa memakai cincin perkahwinannya.

Laudya dan Emran yang juga merupakan bekas suami kepada Erra Fazira telah berkahwin pada September 2017.

Sumber Berita : Astro Gempak

Advertisement

4 responses to “Laudya Cynthia Bella, Engku Emran Sudah Tidak Tinggal Sebumbung?”

  1. Anonymous says:

    menyibuk je hal rumahtangga orang. Biar lah mereka. Selalu buat andaian je itu ini. Setiap orang ada penjelasan sendiri dan rasanya tak perlu orang lain nak menyibuk macam blog ni.

  2. minah jambu say NO to drug says:

    p/s maksud minah jambu boring

  3. minah jambu say NO to drug says:

    kalau dh tak sehaluan lebih baik cerai aje dari makan hati n memendam rasa…untok bella u nak kena berlakon senetron untok u happykn balek diri you tu dudok rumah asek jaga laki aje pon borong …mesti nak keluar beraktiviti baru lah senang idop tak la rasa terkongkong walau pon mewah ngan wang ringit …jadi pompan mesti smart ok..lov u bella..

  4. Anonymous says:

    Djfjdjms00

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...