“Lapar FYP Ke Bro?” – Konon Anak Saudara Rosakkan Koleksi Mainan Masa Beraya, Lelaki Kantoi Ambil Gambar ‘Google’

Kehidupan

“Lapar FYP Ke Bro?” – Konon Anak Saudara Rosakkan Koleksi Mainan Masa Beraya, Lelaki Kantoi Ambil Gambar ‘Google’

Terdahulu, tular di laman TikTok video perkongsian oleh seorang pengguna yang meluahkan kekecewaan apabila koleksi mainan yang disimpan habis dirosakkan oleh anak saudara yang datang beraya.

Namun, baru-baru ini seorang lagi pengguna TikTok telah memuat naik satu hantaran video yang membongkarkan perkara sebenar bahawa gambar-gambar di dalam video tersebut merupakan gambar yang diambil daripada portal carian ‘Google’.

Advertisement

Sejurus itu, lelaki tersebut terbukti hanya ingin mencari perhatian dan publisti selepas tular sehingga di panggil masuk di siaran radio Era.

fyp

Hahaha. Next!! You are busted!! Lapar FYP ke bro?

Sehingga kini, video perkongsian tersebut telah meraih sebanyak 570.6K tontonan, 51K tanda suka, dan 2.7K komen di laman TikTok.

@celepupplup2prettttt

#stitch with @yoecycle94

? original sound – ???? ? – ???? ?

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa kecewa selepas mengetahui tentang perkara sebenar.

Gambar dua-dua tu berbeza. Saya pun terscam tadi ingat betul-betul. Tajamnya mata dia. – Netizen.

“Tak benda dah masuk radio Era kot pagi tadi… Enjoy je lah,” tulis seorang lagi pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

kanak-kanak beli emas pakai duit raya
7 bulan lalu

(VIDEO) “Macam Orang Tua..” - Keletah 'Bersahaja' Budak Perempuan Beli Emas Cuit Hati Netizen

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...