Written by serenity | December 2nd, 2013

Ya, sememangnya berita percintaan antara Johan As’ari dengan pelakon seksi Lana Nordin merupakan bualan hangat di kala ini. Jadi kami harap pembaca BN dapat bertahan dengan berita berkala tentang mereka yang pastinya akan dilaporkan dari pelbagai aspek. Khabarnya, timbul dakwaan yang Lana telah menggunakan ilmu hitam untuk memikat Johan As’ari.

 photo lana.jpg

Gambar mStar

Ialah, mulut orang bukan boleh ditutup, apatah lagi kisah percintaan mereka ini berlaku dalam masa yang singkat. Lana Nordin melalui mStar Online memberitahu yang dakwaan tersebut tidak masuk akal:-

Susah untuk terangkan situasi ini, saya anggap perkenalan dalam tempoh tiga hari ini dan kemudian terus dilamar dianggap sebagai pertemuan baik antara saya dan Johan.

Ini kerana saya mahu seorang lelaki yang menerima saya seadanya dan kemudian membimbing saya mengubah diri ke arah kebaikan. Terkejut juga apabila orang anggap saya gunakan ilmu hitam terhadap Johan. Itu adalah tuduhan yang tidak masuk akal.

Lana juga tidak menafikan yang ibu Johan masih belum dapat menerima dirinya sebagai calon menantu dengan sepenuhnya, namun baginya perubahan penampilan yang bakal dilakukan secara sedikit demi sedikit akan membantu wanita itu yang dikenali sebagai Datin Firdaus untuk menerimanya.

Johan juga khabarnya percaya perubahan Lana untuk menjadi seorang Muslimah yang baik pasti akan membuatkan ibunya menerima wanita yang dicintai itu.

Tak baik betul siapa yang kata Lana ‘mandrem’ tu kan. Cinta memang tak kenal usia, atau latar belakang. Kalau hati mereka berdua dah suka tidak perlu kita mempertikaikan, apatah lagi keduanya bujang trang tang tang. Sebaliknya, mari kita doakan kebahagiaan mereka saja.

70 responses to Lana Nordin Nafi Guna Ilmu Hitam Pikat Johan As’ari

  1. observer says:

    Zaman sekarang ni zaman modern, zaman sains dan teknologi, tapi ilmu2 hitam ni pun masih berleluasa dimana2 pun kat malaysia ni. Kalau tak caya gihlah kat pusat2 perubatan tu….perubatan lslam ke tak lslam ke. Semua mcm mak nenek ade, kadang2 sukar nak percaya, tapi ianya mmg wujud, tanyalah si RCW, Datuk K. …..artis2 lain lagi. The majority of them guna bende2 gini…samada nak pikat org or utk kecantikan diri or nak kekalkan populariti…….hai mcm2

  2. MAXMORA says:

    wei..ko org jangan lah baca layan crite nii..dia org saja cari publisiti je..gimik bodoh..nak buat ko org banyak dosa ngumpat..tak caye tuggu lah..tipu je crite nii

  3. chinta chanduri says:

    taktau napa, suka tengok lana dengan johan. sesuai sanagt kan uolss

  4. bobcat says:

    hentah le… aku tgk muka 2-2 org ni x de rasa sejuk hati pun… si lana ni dari dulu lg muka mcm x de cahaya iman (kalo pakai tutup2 mcm kat atas tu pun muka mcm x damai la… lagi lama tgk makin serabut aku rasa). si johan ni plk, x tau nak msk category mana, nak kata hensem, tak, nak kata smart, x gak, mcm ada je yg x kena. pakai mcm ni x lawa, mcm tu pun x jgk… mmg betul la they complete each other, kalo aku producer film cum director, kalo ada watak sakai aku bg ke 2-2 org ni mmg sesuai aku rasa… haaa…

  5. olaf frozen says:

    Klau nk diikutkn lana n johan mmng ssuai tpi lana je yg x ok.orngx suke u n johan sbab slame ni u pkai seksi2 pstu wat mnde yg orng x suke , sbab tu la rmai orng x stuju u ngan johan kawin. Klau slame ni u x wat cmtu msti orng x bagi respon cm ni,klau u pkai tudung tutup aurat x pakai seksi2.xde la cmni.klau xnk pkai tudung pon xpe aslkn jgan pkai seksi2.

  6. […] Lana Nordin Nafi Guna Ilmu Hitam Pikat Johan As’ari (68) […]