January 18th, 2016

Minggu lepas, berita Lan Kristal dan isterinya terlibat dalam kemalangan jalan raya mengejutkan ramai pihak. Paling kurang ajar ada yang menjaja cerita kononnya mereka berdua sudah meninggal dunia.

Hakikatnya Lan dan isterinya terselamat daripada kemalangan dan hanya kereta Proton Perdana mereka dirempuh. Menurut isteri Lan iaitu Nur Sheila pada waktu tersebut mereka berdua tidak berada di tempat kejadian.

Kami sebenarnya tak ada apa-apa, hanya kereta kami yang teruk kena langgar dengan kereta lain. Masa kejadian berlaku, kami ada dekat dalam kedai. Alhamdulillah syukur, yang penting kami sekeluarga selamat.

Hal kereta tu, pihak yang bertanggungjawab sudah pun dituntut untuk ganti rugi kerosakan kereta. Malah kami juga sudah buat laporan Polis.

Alhamdullilah,Lan Kristal dan isterinya terselamat. Agak teruk juga keadaan kereta Lan dan boleh bayangkan betapa lajunya kenderaan yang merempuh kereta mereka. Erm, kadang-kadang kita memang berhati-hati di jalan raya tetapi orang lain pula yang buat hal..

Sumber Berita: Media Hiburan


Comments are closed.

Loading...